Mehmet Ozyurek 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 Ebrar Tüfek yazdı: Pazartesi günü bankayı arayım ozaman yok ne kibarı, maillere cevap veren kimse artık mahkeme falan dedim ters konusursa küfür dağarcığımın mahzenine ineceğim. Yarın ilk işim twitter hesabı açıp bunları etiketlemek, foruma yazdığımın aynısını yazacağım. O kadar uzun yazdırmaz orası. 180 karakter mi ne Yorum bağlantısı
Murat Sahın 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: O kadar uzun yazdırmaz orası. 180 karakter mi ne Ebrar sosyal medyaya asosyalmiş, Çabiden ödünç vesile ile bunu öğrenmiş olduk. Hakem heyeti bu tür anlaşmazlıklarda mahkemeden çok daha sonuca ulaşmak için işlevsel. Danışmakta fayda var diyeceğim, geçmiş olsun, çıkamıyorum diyorsun. Sosyal medyadan devam baskıya. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 Edevletten tuketici hakem heyetine başvuru yapılabiliyor oradan başvuru denenebilir Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: O kadar uzun yazdırmaz orası. 180 karakter mi ne Flood oluşturabilir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 Cimer boş. E devletten hakem heyetine direkt verebilirsin. En kesin yolu bu. Ayrıca sosyal medyadan şikayet. Geçmiş olsun 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 17 Aralık 2023 Yazar Paylaş 17 Aralık 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Erbay geçmiş olsun. faturayı senden değilde şubeden bekliyor olabilir mi sonuçta aracı sen kiraladin ancak onlar şubeye fatura ediyor. Iptal faturasi gelmez ise şube alacaklı olur. Şubede ki kişiler birşeyleri eksik yapmış olabilir. Şubeyi de karıştır biraz onlarda payına düşeni alsın abi şubeyle görüşsün ozaman faturayı benden istiyor, ben gidip de şubeye adamlar sizden fatura istiyor diyemem ki zaten havalimanı başka ilçede. Şubedeki adam iptal etti benim yanımda, sisteme o anda düştü, ben şimdi gidip oraya adamlara fatura gönderin diyeceğim, bizle alakası yok falan derse kavga çıkacak biliyorum, ayağım kırık zaten evde yatıyorum. Zor bela oraya gidersem farklı şeyler olacak. Murat Sahın yazdı: Ebrar sosyal medyaya asosyalmiş, Çabiden ödünç vesile ile bunu öğrenmiş olduk. Hakem heyeti bu tür anlaşmazlıklarda mahkemeden çok daha sonuca ulaşmak için işlevsel. Danışmakta fayda var diyeceğim, geçmiş olsun, çıkamıyorum diyorsun. Sosyal medyadan devam baskıya. Bende bitek instagram var abi, sade orada takılıyorum E devletten hakem heyetine başvurayım bide twitter a yazayım şimdi açıyorum bilgisayarı. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Cimer boş. E devletten hakem heyetine direkt verebilirsin. En kesin yolu bu. Ayrıca sosyal medyadan şikayet. Geçmiş olsun Teşekkürler abi dediğin gibi yapıyorum şimdi Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 17 Aralık 2023 Yazar Paylaş 17 Aralık 2023 (düzenlendi) 1 ay evde yatacağım canım sıkılır diyordum bana iş çıktı, yalandan yere kendi isimlerini lekeliyorlar Tüketici heyetine şikayet ettim Twitter hesabı açtım, bunları etiketleyip gönderi paylaştım 17 Aralık 2023 tarihinde Ebrar Tüfek tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 Ebrar Tüfek yazdı: abi şubeyle görüşsün ozaman faturayı benden istiyor, ben gidip de şubeye adamlar sizden fatura istiyor diyemem ki zaten havalimanı başka ilçede. Şubedeki adam iptal etti benim yanımda, sisteme o anda düştü, ben şimdi gidip oraya adamlara fatura gönderin diyeceğim, bizle alakası yok falan derse kavga çıkacak biliyorum, ayağım kırık zaten evde yatıyorum. Zor bela oraya gidersem farklı şeyler olacak. Şubeye gitme ara deki sistem yanlış düşmemiş kim hata yaptı ise düzeltin benden fatura istiyorlar siz dosyaya bakın kapatın gibi biraz sert çık belki oradan yardımcı olsunlar Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 17 Aralık 2023 Yazar Paylaş 17 Aralık 2023 Bana irtibat bilgilerinizi yazın diye yorum yazdılar, ancak bunlara mesaj gönderemiyorum premium üyelik istiyor, bende cevap vereyim ben size yazamıyorum siz bana mesaj atın diye Only verified users can send Direct Message requests to people that don’t follow them. Sign up for Premium to continue. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Şubeye gitme ara deki sistem yanlış düşmemiş kim hata yaptı ise düzeltin benden fatura istiyorlar siz dosyaya bakın kapatın gibi biraz sert çık belki oradan yardımcı olsunlar onu da yapayım abi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 Ebrar Tüfek yazdı: https://www.sikayetvar.com/yolcu360 Şikayetlerin %99 u para iadesi birsürü insanı koparmaya çalışmışlar olay netleşiyor, gelir kapısı yapmışlar kendi sözde prosedürlerini Ebrar Tüfek yazdı: bitek instagram var ruj rimel yüz maskesi satın alım dışında pek bir işe yaramaz orası, 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 https://www.google.com/search?q=yolcu+360+iletişim&sca_esv=591655088&rlz=1C1FKPE_trTR979TR979&sxsrf=AM9HkKmbQV8bEENmTf4x1O5dxNZ7SZdARA%3A1702815580185&ei=XOd-Zf77CrGGxc8PsPGE0Ao&gs_ssp=eJzj4tVP1zc0TC6qTCkryk42YLRSNagwNElOTDZPS05LM081MLQ0tjKoSLEwT0lKSkozSTJPSTVITPYSrszPSS5VMDYzUMjMSS3JPDo_MxcAd84Ygg&oq=yolcu+360+&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiCnlvbGN1IDM2MCAqAggKMgsQLhivARjHARiABDIFEAAYgAQyBRAAGIAEMgUQABiABDIFEAAYgAQyBRAAGIAEMgUQABiABDIFEAAYgAQyBRAAGIAEMgUQABiABDIaEC4YrwEYxwEYgAQYlwUY3AQY3gQY4ATYAQNIoTpQkBZYkBZwAXgAkAEAmAFxoAHhAaoBAzAuMrgBAcgBAPgBAcICChAAGEcY1gQYsAPCAg0QABiABBiKBRhDGLADwgITEC4YgAQYigUYQxjHARjRAxiwA8ICDhAAGOQCGNYEGLAD2AEBwgIZEC4YgAQYigUYQxjHARivARjIAxiwA9gBAsICGRAuGIAEGIoFGEMYxwEY0QMYyAMYsAPYAQLiAwQYACBBiAYBkAYSugYGCAEQARgJugYGCAIQARgIugYGCAMQARgU&sclient=gws-wiz-serp#lrd=0x14cac7fcff7e0193:0xd87dbbbf4b7de0ac,1,,,, gagıl yorumlara 50 tek yıldız yağdırırsak tepside gelir iaden toplam 2400 youm var, 1000 yoruma yönetim kurulu bile olağanüstü toplanır Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 17 Aralık 2023 Yazar Paylaş 17 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: https://www.google.com/search?q=yolcu+360+iletişim&sca_esv=591655088&rlz=1C1FKPE_trTR979TR979&sxsrf=AM9HkKmbQV8bEENmTf4x1O5dxNZ7SZdARA%3A1702815580185&ei=XOd-Zf77CrGGxc8PsPGE0Ao&gs_ssp=eJzj4tVP1zc0TC6qTCkryk42YLRSNagwNElOTDZPS05LM081MLQ0tjKoSLEwT0lKSkozSTJPSTVITPYSrszPSS5VMDYzUMjMSS3JPDo_MxcAd84Ygg&oq=yolcu+360+&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiCnlvbGN1IDM2MCAqAggKMgsQLhivARjHARiABDIFEAAYgAQyBRAAGIAEMgUQABiABDIFEAAYgAQyBRAAGIAEMgUQABiABDIFEAAYgAQyBRAAGIAEMgUQABiABDIaEC4YrwEYxwEYgAQYlwUY3AQY3gQY4ATYAQNIoTpQkBZYkBZwAXgAkAEAmAFxoAHhAaoBAzAuMrgBAcgBAPgBAcICChAAGEcY1gQYsAPCAg0QABiABBiKBRhDGLADwgITEC4YgAQYigUYQxjHARjRAxiwA8ICDhAAGOQCGNYEGLAD2AEBwgIZEC4YgAQYigUYQxjHARivARjIAxiwA9gBAsICGRAuGIAEGIoFGEMYxwEY0QMYyAMYsAPYAQLiAwQYACBBiAYBkAYSugYGCAEQARgJugYGCAIQARgIugYGCAMQARgU&sclient=gws-wiz-serp#lrd=0x14cac7fcff7e0193:0xd87dbbbf4b7de0ac,1,,,, Burayı aradım bu numaradaki sekreter mail ile bilgilendirileceksiniz diyor, ekibi benle iletişime geçecekmiş, fatura isteyen ekip İyi ki attın google da yıldızlı yorum kısmına 1 yıldız verip yazdım yazıyı, yorumlara bi baksana abi komple aynı şey para iadesi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 Ebrar Tüfek yazdı: Burayı aradım bu numaradaki sekreter mail ile bilgilendirileceksiniz diyor, ekibi benle iletişime geçecekmiş, fatura isteyen ekip İyi ki attın google da yıldızlı yorum kısmına 1 yıldız verip yazdım yazıyı, yorumlara bi baksana abi komple aynı şey para iadesi aramak değil gagılda yoruma gidip tek yıldızı yapıştıracan , yorumların linki çıkmıyor telefonu unuut, heryer robot artık, sanaldan yürümeli vesile ile bu findex işini kiralama ile nasıl buluşturup iptale yönkendirmişler milleti, bence burdan iyi bir ticari dava da çıkabilir. ne alaka yani? kredi mi çekiyoruz araba mı kiralıyoruz, kartı çekmişsin blokeyi koymuş daha ne raporu? Yorum bağlantısı
Necat Ertan 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 Yolcu 360 tam bir pişmanlık. Yolcu360 üzerinden tam kimlik bilgileri girilerek ayırtılan dacia sandero aracı bir avukat, bir diş hekimine puanı yetmiyor diye vermedi acenta. Ancak aynı firma kendi sistemi üzerinden kiralama bedeli %30 fazla olarak aracı bize teslim etti. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 17 Aralık 2023 Yazar Paylaş 17 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: aramak değil gagılda yoruma gidip tek yıldızı yapıştıracan , yorumların linki çıkmıyor telefonu unuut, heryer robot artık, sanaldan yürümeli vesile ile bu findex işini kiralama ile nasıl buluşturup iptale yönkendirmişler milleti, bence burdan iyi bir ticari dava da çıkabilir. ne alaka yani? kredi mi çekiyoruz araba mı kiralıyoruz, kartı çekmişsin blokeyi koymuş daha ne raporu? 1 yıldızı yapıştırdım hemen. ayrıca Toplam Kredi kartı limitim 230 bin lira, o gün 200 ü dolu, toplam kalan limit 30 falan, ayda 40 bin lira kart taksiti ödüyorum, şuan 160 falan kaldı o ayrı mesele. Ama eksiksiz ödüyorum yani. Demekki kalan 30 bin limit yetmiyor arabaya bişey olursa falan diye, eee iyi de ben arabaya kasko yapsam 400 500 bişey, arabayı verirken soruyolar ben belki yaptıracağım, o zaman benim limitimle ne işin var arabayı vursam kaskosu var cebimizden para çıkmayacak ki ? hemen geri döndüler heryerden aynı mesaj, twitter da da böyle yazdılar, icraati göreceğiz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 yapıştır cevabı: ben ne ulaşacğım siz bana ulaşın paramı geri verin diye. Yorum bağlantısı
Emin Önal 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: vesile ile bu findex işini kiralama ile nasıl buluşturup iptale yönkendirmişler milleti Necat Ertan yazdı: Yolcu 360 tam bir pişmanlık. Yolcu360 üzerinden tam kimlik bilgileri girilerek ayırtılan dacia sandero aracı bir avukat, bir diş hekimine puanı yetmiyor diye vermedi acenta. Ancak aynı firma kendi sistemi üzerinden kiralama bedeli %30 fazla olarak aracı bize teslim etti. Google yorumlarını da okuyunca oluşan izlenim; Findeks işin kılıfı. Erken rez. ile uygun alımlara yokuş yapmışlar findeks bahanesi ile. Güzel numara. Necat Ertan yazdı: Yolcu 360 tam bir pişmanlık. Yolcu360 üzerinden tam kimlik bilgileri girilerek ayırtılan dacia sandero aracı bir avukat, bir diş hekimine puanı yetmiyor diye vermedi acenta. Ancak aynı firma kendi sistemi üzerinden kiralama bedeli %30 fazla olarak aracı bize teslim etti. Emin Önal yazdı: Google yorumlarını da okuyunca oluşan izlenim; Findeks işin kılıfı. Erken rez. ile uygun alımlara yokuş yapmışlar findeks bahanesi ile. Güzel numara. Cimere yazarken bu hususun altı çizilmeli. Olayın rengi değişiyor. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 17 Aralık 2023 Yazar Paylaş 17 Aralık 2023 Güncel bilgi: Biraz önce aradılar, fatura göndermeden de paranızın iade olmasının yolu var, ekibimiz size başka bir mail gönderecek, fatura kesmeden de paranızı alabileceksiniz dediler, sonrasında da heryerden şikayet yazdığımı görmüşler galiba, bana diyor ki lütfen bir sorununuz olduğunda bizi arayın, sadece bizimle telefon ile iletişime geçin, kadın kendi ismini verdi sizin işleminizle ben ilgilenicem m.hizmetleri arayıp benim adımı verin bana bağlarlar dedi. Yani şikayet etmeyin sağa sola yazmayın bizi arayın başbaşa işi halledelim diyorlar çok komik oldu @Çağlar Bayur Bakacağız gelen mailde ne yazacak, parayı ne şekilde iade edecekler göreceğiz, saniyesinde foruma güncel olarak yazacağım gelişmeleri Bize gönderdiğiniz mailde sizi mahkemeye vereceğim demişsiniz bu işlemi telefonla konuşarak daha güzel şekilde halledebiliriz dediler 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 Ebrar Tüfek yazdı: fatura kesmeden de paranızı alabileceksiniz dediler, büyük lütuf, siz önce parayı iade edin sonra canım isterse ararım deseydin pazar pazar kaç müdürler nasıl da telefon trafiğine girmiştir tühh Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 17 Aralık 2023 Yazar Paylaş 17 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: büyük lütuf, siz önce parayı iade edin sonra canım isterse ararım deseydin Mahkeme diyince korktular demek ki yaptıkları işin usülsüz olduğunu çok iyi biliyorlar, niye başından adam gibi iş yapmıyorsun illa tehdit mi edeceğiz 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 Ebrar Tüfek yazdı: Tüketici heyetine şikayet ettim Em temizi THH kesinlikle haklı çıkar ve alırsınız . Onlar da bkişi ücreti + tebliğ masrafı diye astarı yüzünden pahalı öderler. Yalnız biraz uzun sürebilir. Müracaatınızı görünce ödeyeceklerini düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 Ebrar Tüfek yazdı: @Çağlar Bayur Bize gönderdiğiniz mailde sizi mahkemeye vereceğim demişsiniz bu işlemi telefonla konuşarak daha güzel şekilde halledebiliriz dediler Yok mu güzel bi cafe oralarda latte eşliğinde yüz yüze 🤭😉 Yorum bağlantısı
Hamit inan 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: şirket prensibimiz lafına hele zirve düzeyinde kılım Hat arızası için Superonline aradım. Servis açtılar peşinden ücretli servisiniz tanımlandı diye mesaj geldi. Tekrar aradım belki senin dağıtıcı bozuk nasıl ücretli servis açarsın dedim. Şirket prensibi böyle dedi. Görüşmeler kayıt altına alınıyor değil mi dedim. Evet dedi. Beşikten mezara en alttan en üste en küçükten en büyüğe.... Bunları yukarı iletmez isen seninde..... Cat mesaj geldi iki dakka sonra. Ücretsiz servisiniz tanımlanmıştır 😁 Ebrar Tüfek yazdı: illa tehdit mi edeceğiz Adidas ayakkabı değişimi için 3 ayda 10 sefer mağazaya gittim. En sonunda kırık tipli biri çok anlayışsız birisiniz dedi. Cami çerçeveyi indirecem deyince 3 dakikada para iadesi oldu. Yoksa bilirsin beni Ebrar çok naif ve kibar biriyim 😁 17 Aralık 2023 tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts