VAHİT YALÇINKAYA 29 Aralık 2023 Yazar Paylaş 29 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: henüz abs soketini sökmeden önce bu aşamada esp lambası hala yanıyor muydu baktınız mı? cevaba göre yazacağım Sökmeden önce yanıyordu söktüm taktım esp söndü abs yanmaya başladı Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 29 Aralık 2023 Paylaş 29 Aralık 2023 Akü kutup başını söküp 1-2 dk sonra tekrar takın. Bakalım sönecek mi. Birde obd den hatayı okumak lazım. Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 29 Aralık 2023 Paylaş 29 Aralık 2023 Bu arada abs sigortasını da kontrol edin. Böyle soket sök tak temizle işlerini akü sökülü iken yapmakta fayda var. 20 yaş üstü komponentler neticede. Teknolojileride çok eski. Yorum bağlantısı
VAHİT YALÇINKAYA 29 Aralık 2023 Yazar Paylaş 29 Aralık 2023 Mehmet Taner Kadak yazdı: Bu arada abs sigortasını da kontrol edin. Böyle soket sök tak temizle işlerini akü sökülü iken yapmakta fayda var. 20 yaş üstü komponentler neticede. Teknolojileride çok eski. Dediğiniz doğru ama benim konu biraz farklı geriye dönük bakarsanız anlarsınız Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 29 Aralık 2023 Paylaş 29 Aralık 2023 (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: Bizim de ESP mız var bı kere :P hiç Tamam arkadaşın fazladan sunroff ve deri koltuğu da varmış, :P VAHİT YALÇINKAYA yazdı: Dediğiniz doğru ama benim konu biraz farklı geriye dönük bakarsanız anlarsınız Baktım sunroof ve deri koltuk farkı varmış Arttırıyorum, St170 15 Spoke Hella Bi Led 29 Aralık 2023 tarihinde Mehmet Taner Kadak tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
VAHİT YALÇINKAYA 29 Aralık 2023 Yazar Paylaş 29 Aralık 2023 Mehmet Taner Kadak yazdı: Baktım sunroof ve deri koltuk farkı varmış Arttırıyorum, St170 15 Spoke Hella Bi Led Oo Maşallah ateş ediyor 🔥 Yorum bağlantısı
VAHİT YALÇINKAYA 29 Aralık 2023 Yazar Paylaş 29 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: henüz abs soketini sökmeden önce bu aşamada esp lambası hala yanıyor muydu baktınız mı? cevaba göre yazacağım Hocam cevabınızı bekliyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Aralık 2023 Paylaş 30 Aralık 2023 VAHİT YALÇINKAYA yazdı: Sökmeden önce yanıyordu söktüm taktım esp söndü abs yanmaya başladı yok o değil, benim anladığım: esp soketi tesisat ve bas soket tesisat söküp taktıktan sonra abs lamnası yanmaya başladı ama abs soketinden önce ara kontrol yapılmadı ise, esp deki arıza soketinde veya tesisatında idi, ilk işlemden sonra düzeldi ancak abs soketi smköüp takınca abs lambası yandı, o abs soketini bir daha düzgünce pinleri kontrol edip bir daha söküp takıni bu sorada aki kutup başı sökülü olsun ve tesadüfen belki abs sigortası attı ona da bakın 1 Yorum bağlantısı
VAHİT YALÇINKAYA 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Çağlar Bayur yazdı: yok o değil, benim anladığım: esp soketi tesisat ve bas soket tesisat söküp taktıktan sonra abs lamnası yanmaya başladı ama abs soketinden önce ara kontrol yapılmadı ise, esp deki arıza soketinde veya tesisatında idi, ilk işlemden sonra düzeldi ancak abs soketi smköüp takınca abs lambası yandı, o abs soketini bir daha düzgünce pinleri kontrol edip bir daha söküp takıni bu sorada aki kutup başı sökülü olsun ve tesadüfen belki abs sigortası attı ona da bakın Abs sigortalarına baktım sağlam hepsi Akünün bağlantılarını söktüm Abs Beyninin Soketini güzelce çıkardım düzgünce geri taktım Abs lambası söndü Esp lambası geri yandı bu seferde ya arıza tesbit cihaziyla abs ye bağlanamiyoruz girmiyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak Paylaş 2 Ocak açıkçası nokta atışı bulunacak rutin bir arıza değil, abs öncelikle elzem olan , esp olmasa da olur diyerek daha da kurcalanmayabilir derim. sıfır olsun tam olsun herşeyi olsun denecek ise tesisat ve elektrikçi bulmalı bu tariflere göre ve bir süre ona teslim etmeli Yorum bağlantısı
VAHİT YALÇINKAYA 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Çağlar Bayur yazdı: açıkçası nokta atışı bulunacak rutin bir arıza değil, abs öncelikle elzem olan , esp olmasa da olur diyerek daha da kurcalanmayabilir derim. sıfır olsun tam olsun herşeyi olsun denecek ise tesisat ve elektrikçi bulmalı bu tariflere göre ve bir süre ona teslim etmeli Ankara'dayım bu işle uğraşacak kafa yoracak bir usta bulamadım kime gitsem uğraşamam diyor kendim çözücem öncelikle bir esp sensörü bulmam lazım çünkü hatayı direk sadece sensör devre hatası diye alıyorum esp tesisatını kontrol ettim kopukluk oksitlenme falan yok abs aktif çalışıyor tek sıkıntı şuan cihaz abs ye bağlanmamaya başladı önce bağlanıyordu Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Ocak Paylaş 4 Ocak VAHİT YALÇINKAYA yazdı: Ankara'dayım bu işle uğraşacak kafa yoracak bir usta bulamadım kime gitsem uğraşamam diyor kendim çözücem öncelikle bir esp sensörü bulmam lazım çünkü hatayı direk sadece sensör devre hatası diye alıyorum esp tesisatını kontrol ettim kopukluk oksitlenme falan yok abs aktif çalışıyor tek sıkıntı şuan cihaz abs ye bağlanmamaya başladı önce bağlanıyordu Benim kuzenim var beyin, yazılım, donanım bu tür işlerden anlayan. İsterseniz bir uğrayın. Kendisine sordum ilgilenirim dedi. EA Motorsports diye bir dükkanı var konum attı İskitler görünüyor. https://hizliresim.com/57dcbta resim hd olsun diye başka siteye yükledim. 2 Yorum bağlantısı
VAHİT YALÇINKAYA 8 Ocak Yazar Paylaş 8 Ocak Emre Şimşek yazdı: Benim kuzenim var beyin, yazılım, donanım bu tür işlerden anlayan. İsterseniz bir uğrayın. Kendisine sordum ilgilenirim dedi. EA Motorsports diye bir dükkanı var konum attı İskitler görünüyor. https://hizliresim.com/57dcbta resim hd olsun diye başka siteye yükledim. Tamam en kısa zamanda uğruycam sizin isminizi versem uygun olurmu? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 Ocak Paylaş 8 Ocak VAHİT YALÇINKAYA yazdı: Tamam en kısa zamanda uğruycam sizin isminizi versem uygun olurmu? Tabiki, selamlarımı iletin. Yorum bağlantısı
VAHİT YALÇINKAYA 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Servet Aydın yazdı: Elimde temiz esp modülü var. İligilenirseniz özelden yürümeyin vermem Esp modülünüze talibim uygunmudur? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ocak Paylaş 9 Ocak VAHİT YALÇINKAYA yazdı: Esp modülünüze talibim uygunmudur? Alıntı yaptığım arkadaşa gönderme idi mesaj. Elimde var lakin ufak bir işlem için aynısından olması lazım referans olarak Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Ocak Paylaş 14 Ocak VAHİT YALÇINKAYA yazdı: Esp modülünüze talibim uygunmudur? Çözdünuz mu parçayı bı arkadaşa söyledim bakacak yurtdışı Yorum bağlantısı
VAHİT YALÇINKAYA 15 Ocak Yazar Paylaş 15 Ocak Mustafa Tüfekçi yazdı: Çözdünuz mu parçayı bı arkadaşa söyledim bakacak yurtdışı Malesef Türkiye de yok yurtdışında var ama 150-200 Euro istiyorlar kargo hariç şimdi tam olarak bu sensörden mi yoksa başka birşeyden dolayımı bu hatayı verdiriyor bilemiyorum sağlam bir sensör olsa deneyip emin olup öyle almak istiyorum ama onuda yapmak zor çözemedim valla tükendim😔 Servet Aydın yazdı: Alıntı yaptığım arkadaşa gönderme idi mesaj. Elimde var lakin ufak bir işlem için aynısından olması lazım referans olarak Anladım Kesin çalışıyormu peki eminmiyiz? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ocak Paylaş 15 Ocak VAHİT YALÇINKAYA yazdı: Malesef Türkiye de yok yurtdışında var ama 150-200 Euro istiyorlar kargo hariç şimdi tam olarak bu sensörden mi yoksa başka birşeyden dolayımı bu hatayı verdiriyor bilemiyorum sağlam bir sensör olsa deneyip emin olup öyle almak istiyorum ama onuda yapmak zor çözemedim valla tükendim😔 Anladım Kesin çalışıyormu peki eminmiyiz? Aynısı olsa sağlam veya çıkma karşılaştırma yaparım Yorum bağlantısı
VAHİT YALÇINKAYA 17 Ocak Yazar Paylaş 17 Ocak Servet Aydın yazdı: Aynısı olsa sağlam veya çıkma karşılaştırma yaparım Bendekinin aynısı değilmi? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Servet Aydın yazdı: Aynı sanırım Bı açıp bakacaz mi :P İngilizler hep çöpe atmış o sensörleri araba üstünde. Yeri kapalı kutu diye Sezgin sorduruyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Mustafa Tüfekçi yazdı: Bı açıp bakacaz mi :P İngilizler hep çöpe atmış o sensörleri araba üstünde. Yeri kapalı kutu diye Sezgin sorduruyor Açıp kaparım referans verisi okurum 🔥 Yorum bağlantısı
VAHİT YALÇINKAYA 17 Ocak Yazar Paylaş 17 Ocak Servet Aydın yazdı: Açıp kaparım referans verisi okurum 🔥 Ben söktüm elimde duruyor Ankara'da olan varsa söküp benimki ile deneyebiliriz😀 tertemiz duruyor bozuk olduğuna inanasım gelmiyor toz bile olmamış Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Araç içinde konumu toz tutacak şekilde değil. İyi elektronik bilgisi olmayan anlayamaz zaten Yorum bağlantısı
Recommended Posts