VAHİT YALÇINKAYA 21 Ağustos Yazar Paylaş 21 Ağustos Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun Şimdi bi yere gittim tekrar yandı geldim stop ettim çalıştırdım tekrar söndü🤬benimde beynim yandı Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Hadi ya üzüldüm, tesadüf olur inşallah çözülmüştür. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos VAHİT YALÇINKAYA yazdı: Şimdi bi yere gittim tekrar yandı geldim stop ettim çalıştırdım tekrar söndü🤬benimde beynim yandı Şimdi o soketi zamanında söken uyanık acaba hangi dertten dolayı söktü belki de onu öğreneceksiniz. Belki sebebi zamanında kalibre edilmemiş direksiyon açı sensörünü nasıl düzelteceğini bilemeyen birileri düz yolda giderken ansızın bir ESP müdahalesine maruz kaldı. Onu söken uyanık her kimse onu bulup öğrenmek isterdim. 1 Yorum bağlantısı
VAHİT YALÇINKAYA 23 Ağustos Yazar Paylaş 23 Ağustos Emre Şimşek yazdı: Şimdi o soketi zamanında söken uyanık acaba hangi dertten dolayı söktü belki de onu öğreneceksiniz. Belki sebebi zamanında kalibre edilmemiş direksiyon açı sensörünü nasıl düzelteceğini bilemeyen birileri düz yolda giderken ansızın bir ESP müdahalesine maruz kaldı. Onu söken uyanık her kimse onu bulup öğrenmek isterdim. Çok eskiden sökülmüş iş bilmeyen ustacıkların elinden geçmiş radyatörün ön kısmına doğru tesisatını sokuşturmuşlar velsahıl bunun esp ile bağlantısı varmıdır bunu takınca yanan esp lambası neden pat diye söndü ve sürekli yanan lamba şimdi ara ara yanmaya başladı bilginiz varmıdır? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Kablolar ısının etkisi ile kırılmaya başladığı için temassızlık yapıyor olabilir mi? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos 4 saat uğraşılıp arıza bulunamayan arabada kaputu kırar gibi kapatınca çalıştığı olmuştur.. 4 ustanın 4 gün uğraşıtığı explorer da sigorta kutusunu kopartmak isteyen bendeniz, arıza bulmaya yardım etmişliğim de olmuştur kablolara katılıyorum Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Benim de aklıma kablolar geliyor başka ne olabilir ki? Yorum bağlantısı
VAHİT YALÇINKAYA 23 Ağustos Yazar Paylaş 23 Ağustos Araç Güneşin altında durunca sönüyor biraz sıcaklık gidince çalıştırınca yanıyor 🤯 Yorum bağlantısı
Recommended Posts