İçeriğe Yönlendir

Focus 1 Esp Sensör Arızası C1281 Arıza Kodu

VAHİT YALÇINKAYA

Recommended Posts

VAHİT YALÇINKAYA
Selçuk Bakış yazdı:

Geçmiş olsun

Şimdi bi yere gittim  tekrar yandı geldim stop ettim çalıştırdım tekrar söndü🤬benimde beynim yandı

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bazen raslantılar tesadüfler olur böyle

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Hadi ya üzüldüm, tesadüf olur inşallah çözülmüştür.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
VAHİT YALÇINKAYA yazdı:

Şimdi bi yere gittim  tekrar yandı geldim stop ettim çalıştırdım tekrar söndü🤬benimde beynim yandı

Şimdi o soketi zamanında söken uyanık acaba hangi dertten dolayı söktü belki de onu öğreneceksiniz.

Belki sebebi zamanında kalibre edilmemiş direksiyon açı sensörünü nasıl düzelteceğini bilemeyen birileri düz yolda giderken ansızın bir ESP müdahalesine maruz kaldı.

Onu söken uyanık her kimse onu bulup öğrenmek isterdim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
VAHİT YALÇINKAYA
Emre Şimşek yazdı:

Şimdi o soketi zamanında söken uyanık acaba hangi dertten dolayı söktü belki de onu öğreneceksiniz.

Belki sebebi zamanında kalibre edilmemiş direksiyon açı sensörünü nasıl düzelteceğini bilemeyen birileri düz yolda giderken ansızın bir ESP müdahalesine maruz kaldı.

Onu söken uyanık her kimse onu bulup öğrenmek isterdim.

Çok eskiden sökülmüş iş bilmeyen ustacıkların elinden geçmiş radyatörün ön kısmına doğru tesisatını sokuşturmuşlar velsahıl bunun esp ile bağlantısı varmıdır bunu takınca yanan esp lambası neden pat diye söndü ve sürekli yanan lamba şimdi ara ara yanmaya başladı bilginiz varmıdır?

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Kablolar ısının etkisi ile kırılmaya başladığı için temassızlık yapıyor olabilir mi? 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

4 saat uğraşılıp arıza bulunamayan arabada kaputu kırar gibi kapatınca çalıştığı olmuştur.. 4 ustanın 4 gün uğraşıtığı explorer da sigorta kutusunu kopartmak isteyen bendeniz, arıza bulmaya yardım etmişliğim de olmuştur :) kablolara katılıyorum

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Benim de aklıma kablolar geliyor başka ne olabilir ki?

Yorum bağlantısı
VAHİT YALÇINKAYA

Araç Güneşin altında durunca sönüyor biraz sıcaklık gidince çalıştırınca yanıyor 🤯

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...