VAHİT YALÇINKAYA 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Arkadaşlar merhaba Focus 1 2001 model aracım Esp Arızası veriyor lambası sürekli yanıyor bu esp sensörünün yeri tam olarak nerededir nokta atışı yerini bilen varmıdır? Söküp tesisatını kablolarını kontrol etmek istiyorum Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Yolcu koltuğu altında halının altında bı sensör var o mu acaba aradığınız Sizin hata sanki ABS beyni hatası gibi anladım ben yabancı forumlarda Yorum bağlantısı
VAHİT YALÇINKAYA 16 Aralık 2023 Yazar Paylaş 16 Aralık 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Yolcu koltuğu altında halının altında bı sensör var o mu acaba aradığınız Sizin hata sanki ABS beyni hatası gibi anladım ben yabancı forumlarda Ona baktım Abs çalışıyor aktif bir sıkıntı yok lambası yanıyor çalıştırınca sönüyor Herhangi bir problem yok sorun esp den kaynaklı esp lambası sürekli yanıyor ve esp devreye girmiyor ve çıkmıyor arıza kodu olarakta c1281 hata kodunu veriyor sizce neden kaynaklı olabilir Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 ESP olduğuna emin miyiz arabada? El freninin orada düğmesi var mı? Yorum bağlantısı
VAHİT YALÇINKAYA 16 Aralık 2023 Yazar Paylaş 16 Aralık 2023 Selim Bilgin yazdı: ESP olduğuna emin miyiz arabada? El freninin orada düğmesi var mı? Tabikide olmasa neden esp ışığı yansın ve böyle bir arıza kodu versin Arıza kodu C1281: Yanal İvme Algılayıcısı Devre Hatası Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 sensör yolcu koltuğunun altındaymış focus 1 ve 2 lerde http://www.afug-info.de/Verschiedenes/Ford-Focus-ESP-Sensor/ 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 VAHİT YALÇINKAYA yazdı: Tabikide olmasa neden esp ışığı yansın ve böyle bir arıza kodu versin Arıza kodu C1281: Yanal İvme Algılayıcısı Devre Hatası ESP'li Focus 1 pek yok Türkiye'de onun için sordum. Yorum bağlantısı
VAHİT YALÇINKAYA 16 Aralık 2023 Yazar Paylaş 16 Aralık 2023 (düzenlendi) Selim Bilgin yazdı: ESP'li Focus 1 pek yok Türkiye'de onun için sordum. Doğru diyorsunuz nadir var benim araç 2.0 130Hp Ghia Full Paket Sanruf Esp Elektrikli Koltuk Ön Cam Rezistans Deri Koltuk Koltuk Isıtma 4 Disk Fren tam keyifle binelebilecek seri ama arada problemleride olmuyor değil 16 Aralık 2023 tarihinde VAHİT YALÇINKAYA tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 VAHİT YALÇINKAYA yazdı: Doğru diyorsunuz nadir var benim araç 2.0 130Hp Ghia Full Paket Sanruf Esp Elektrikli Koltuk Ön Cam Rezistans Deri Koltuk Koltuk Isıtma 4 Disk Fren tam keyifle binelebilecek seri ama arada problemleride olmuyor değil Kaç model? Çok iyiymiş. Arabanızın konusu var mıydı forumda? Fotoğrafları varsa merak ettim. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Selim Bilgin yazdı: ESP'li Focus 1 pek yok Türkiye'de onun için sordum. Bizim de ESP mız var bı kere :P hiç Tamam arkadaşın fazladan sunroff ve deri koltuğu da varmış, :P :nazar: 1 1 Yorum bağlantısı
VAHİT YALÇINKAYA 16 Aralık 2023 Yazar Paylaş 16 Aralık 2023 Selim Bilgin yazdı: Kaç model? Çok iyiymiş. Arabanızın konusu var mıydı forumda? Fotoğrafları varsa merak ettim. 1 Yorum bağlantısı
VAHİT YALÇINKAYA 16 Aralık 2023 Yazar Paylaş 16 Aralık 2023 VAHİT YALÇINKAYA yazdı: 3 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Bizim de ESP mız var bı kere :P hiç Tamam arkadaşın fazladan sunroff ve deri koltuğu da varmış, :P Elimde temiz esp modülü var. İligilenirseniz özelden yürümeyin vermem 1 1 Yorum bağlantısı
VAHİT YALÇINKAYA 16 Aralık 2023 Yazar Paylaş 16 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: tan otoya giderdi böyle fuller Doğrudur Hocam sizin tecrübeniz bize bilgi katıyor Servet Aydın yazdı: Elimde temiz esp modülü var. İligilenirseniz özelden yürümeyin vermem Modül dediğin nedir abi?😀 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 VAHİT YALÇINKAYA yazdı: Doğrudur Hocam sizin tecrübeniz bize bilgi katıyor Modül dediğin nedir abi?😀 G sensör Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: Elimde temiz esp modülü var. İligilenirseniz özelden yürümeyin vermem Full set mi civatalariyla felan :P Yorum bağlantısı
VAHİT YALÇINKAYA 16 Aralık 2023 Yazar Paylaş 16 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: G sensör Benim yerini aradığım mı?😀 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 VAHİT YALÇINKAYA yazdı: Benim yerini aradığım mı?😀 Evet Ama sizin hata kodu farklı bizimki c1279 direk yav sensör hatası. Aradığınız parçanın kodları ESP yahu sensöru 1S41-3C187-AB 98ag-3c187-ac siyah 98AG-3C190-AA beyaz Dedim ya o sensör yolcu koltuğunun olduğu yerde taban halisinin altında orta direğe yakın bı yerde. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 bunun arıza yaptığını veya yerini hiç duymadım, yapaiblir bilemem, ben olsam kutup başını söker bunun soketini söker temizler takar bir de sp sigortasını yenilerdim, neden bilmem ama işa yaradığı görülmüştür yeni sigorta işi 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: bunun arıza yaptığını veya yerini hiç duymadım, yapaiblir bilemem, ben olsam kutup başını söker bunun soketini söker temizler takar bir de sp sigortasını yenilerdim, neden bilmem ama işa yaradığı görülmüştür yeni sigorta işi Servis yıllarında denk gelmemen normal eski zaman arızası değil gibi yeni yeni yıla bağlı bozuluyor artık İş parça zaten temini imkansız gibi bir şey Bendeki c1279 hatası veriyordu araba sıcak havada devreden çıkıyor ESP. Bakacak Servet abi müsait olunca bakalım neymiş derdi. :P Bir de yabancılar o modülün şase bağlantısı ile alakalı arıza verdiğini de yazmış voltaj ile alakalı diyenler var. Resimde gösterigin arıza açıklaması aslında c1279 ile aynı gibi tam okunmasa da 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Servis yıllarında denk gelmemen normal 2023 hala duymadım, serviste garantiler azalınca yazar geçerdik o ayrı Mustafa Tüfekçi yazdı: hatası veriyordu araba sıcak havada basit lehim işi o yaparım ben havyalarım hazır 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: 2023 hala duymadım, serviste garantiler azalınca yazar geçerdik o ayrı basit lehim işi o yaparım ben havyalarım hazır Bakacazzzz Yorum bağlantısı
Recommended Posts