Mehmet Ozyurek 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Önder Özcan yazdı: Belki evinde bu tip teybi olup da radyosu az çeken birileri vardır diyerek " o şey fm radyo antenidir" deseydin daha iyiydi. Dişi anten fişi, 10-15 cm anten kablosu fakat sadece artı diyebileceğimiziçteki kalın kablosunu fişe bağlıyoruz. Nedenini bilmiyorum, Fm radyo anteni olarak devrim gibi oldu. Para mı verdin len buna. Yapardık aynısından. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Para mı verdin len buna. Yapardık aynısından. Para konusu nerden geldi ya? Ne dedim de paraya çağrışım yaptı? Kendimiz yaptık zaten? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Önder Özcan yazdı: Kendimiz yaptık zaten? miz derken ? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: miz derken ? Kendini öven insan tipi olmamak için yapılan işi seninle paylaştım. Yoksa senin bi katkın yok tabi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Önder Özcan yazdı: çağrışım yaptı? bana gelen tek çağrışım döner, yanında da turşy, sivri, acı biberli olandan bak D N R Ö E .... yerleri değiş ne oluyor ? bu bir işlarettir 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Saat 12.30 dan beri bekliyorum gelen giden yok. Kendime pide arası bir buçuk söyledim yiye yiye gidiyorum. Şansınızı kaybettiniz. Özellikle bıyıklı insan. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Ihh Allah'tan demin 3 çeyreği bogduydum yoksa kapalı çarşıya varmıştım 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: bak D N R Ö E .... yerleri değiş ne oluyor ? bu bir işlarettir R Ö N D E 1 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Önder Özcan yazdı: bekliyorum gelen giden yok. şöfer bekliyoruz? geelen derken bi de kalkıp kendimiz mi gelecez nasıl davet bu Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Emin Önal yazdı: R Ö N D E alman portif firması ismi gibi oldu 4 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Mehmet Göktürk yazdı: alman portif firması ismi gibi oldu Alman por tif firması… cümleyi okumayı bitirene kadar kalpten gidiyordum 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: şöfer bekliyoruz? geelen derken bi de kalkıp kendimiz mi gelecez nasıl davet bu Sigurtacı alacaktı sizi, haber de vermedi di mi? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: bana gelen tek çağrışım döner, yanında da turşy, sivri, acı biberli olandan bak D N R Ö E .... yerleri değiş ne oluyor ? bu bir işlarettir Harbi len.. ÖNDER DÖNER Bu tesadüf olamaz.. Bu bir mucize. Önder Özcan yazdı: Saat 12.30 dan beri bekliyorum gelen giden yok. Kendime pide arası bir buçuk söyledim yiye yiye gidiyorum. Şansınızı kaybettiniz. Özellikle bıyıklı insan. Yeni ifşalar ile yine saldırırım. Sende o kadar açık varken. Ohoo.. 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Önder Özcan yazdı: Sigurtacı alacaktı sizi, haber de vermedi di mi? 2 aradı açmadım, ne zaman açsam poliçe kitliyo 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Aralık 2023 Yazar Paylaş 16 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Harbi len.. ÖNDER DÖNER Bu tesadüf olamaz.. Bu bir mucize. Yeni ifşalar ile yine saldırırım. Sende o kadar açık varken. Ohoo.. Bende ve Hasan’da özel ssd arşiv var. Lazımsa hallederiz Çağlar Bayur yazdı: 2 aradı açmadım, ne zaman açsam poliçe kitliyo Ben aramıyom bişeyim yok yine kitliyor 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: aramıyom bişeyim yok yine kitliyor ya taam, aramadan da kitlio ama bile isteye arayınca da yani , hiç değilse habersiz daha iyi gibi 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 18 Aralık 2023 Paylaş 18 Aralık 2023 Servet abinin konvoyunda da ne biçim serserilik yapılır ha 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 18 Aralık 2023 Paylaş 18 Aralık 2023 Ebrar Tüfek yazdı: Servet abinin konvoyunda da ne biçim serserilik yapılır ha Keşke buluşmada Servet abiyi TIR koltuğunda görseydin Servet abinin konvoya TIR la geleyim ben Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 18 Aralık 2023 Paylaş 18 Aralık 2023 Furkan Avcı yazdı: Keşke buluşmada Servet abiyi TIR koltuğunda görseydin Servet abinin konvoya TIR la geleyim ben Abi o kadar üzülüyorum ki 11 seneden fazladır forumdayım daha bir buluşmaya katılamadım, servet abinin muhabbetini yarım saat dinlesem derdim kalmaz 1 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Aralık 2023 Yazar Paylaş 18 Aralık 2023 Ebrar Tüfek yazdı: Servet abinin konvoyunda da ne biçim serserilik yapılır ha Döverim seni Furkan Avcı yazdı: Keşke buluşmada Servet abiyi TIR koltuğunda görseydin Servet abinin konvoya TIR la geleyim ben Üstünüzden geçerim. Kemal nerdesin çabuk gel 1 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 18 Aralık 2023 Paylaş 18 Aralık 2023 Önder Özcan yazdı: O kola kara kola mı? 😳😯 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts