Köksal Yılmaz 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Ben de diyorum niye sıra bana gelmiyor 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Doğan Arşiray yazdı: sigorta mevzularını @Mehmet Ozyurek e sorsana deliganlı? Her türlü sigorta lazım bana. İyi oldu hatırladığım, Mehmet abiye de yazayım 😂 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 arada kayanamasın da, hazır mı beniM soniM Servet Aydın yazdı: Düşmüyon ki naaptımsa da 🍆 Dolma barnakla film kablo takanlar utansın bugününü ben kurtardıM tutturdu wirles şarjı tükkana götürelim lehimlere baksın diye, rus usulü tamir ettim ama ben 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: Doğan sağolsun. Mantıklı ünite. Her eve lazım Doğan Arşiray yazdı: varya bu bir ilk! ne dedi? ne dedi? Lazımmışsın . Kaybolmasın. Ben de alıntıladım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: bugününü ben kurtardıM tutturdu wirles şarjı tükkana götürelim lehimlere baksın diye, rus usulü tamir ettim ama ben Açıp lehim yapacak diye bir an korkmadım değil. 😅 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: lehim tüm teşhizatıM geldi , kayıp havyaları ertesi gün buldum ama olsun tutmayın beni lehimlerim Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Şimdi, Servet Abimizin düğün merasimine konvoy nereden başlıyor? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Aralık 2023 Yazar Paylaş 13 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Yapma onun işini.. Sana döner ısmarlayacağım diye çağırdı beni.. 40 km gittim.. Meğer cds okuyucu lens değişilecekmiş.. Yapmam. Gittik yanına aç aç gönderdi. Ne adana ne de Urfa ısmarlamadı. Künefe filan yok Önder Özcan yazdı: Dolma yok dolma yok. O narin parmaklarımla gram altınları sayarken öyle demiyordun bayım? Sana bir daha sır vereni sokak köpekleri kovalasın 460gr alıp deftere 12 gr yazmak pek? Sonra da pardon demek? Doğan Arşiray yazdı: varya bu bir ilk! ne dedi? ne dedi? Kuzenim yazmış Mehmet Ozyurek yazdı: Dönerimi ısmarlamazsan bendeki diğer sırları da halka açacağım.. Anlat hele Köksal Yılmaz yazdı: Ben de diyorum niye sıra bana gelmiyor Para ver sıra sana gelsin Çağlar Bayur yazdı: arada kayanamasın da, hazır mı beniM soniM bugününü ben kurtardıM tutturdu wirles şarjı tükkana götürelim lehimlere baksın diye, rus usulü tamir ettim ama ben 74 tane tuşu değişmeye başladım. İki aya tamam SonY'iN Tamer Topaç yazdı: Şimdi, Servet Abimizin düğün merasimine konvoy nereden başlıyor? Sen önce takıdan haber ver konvoy kolay Çağlar Bayur yazdı: balkanlardan arhavi ye uzar Ses sistemi lazım 1 1 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: Sen önce takıdan haber ver konvoy kolay King and queen Harbiden evleniyor. Evleniyor musun AAAAAbii. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: Doğan sağolsun. Mantıklı ünite. Her eve lazım Bunu ana sigortaya takıp diğer sigortalara dağıtacak mıyız abi? Yoksa her sigorta için ayrı mı olmalı? (Olmasın yani çünkü lütfen 😐) Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Aralık 2023 Yazar Paylaş 13 Aralık 2023 Ana hat girişe tek olacak. Monofaze mi ev hattı? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: Ana hat girişe tek olacak. Monofaze mi ev hattı? trifaze olsa? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: Ana hat girişe tek olacak. Monofaze mi ev hattı? Monofaze olduğunu düşünüyorum konutta trifaze var mı ki? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Aralık 2023 Yazar Paylaş 13 Aralık 2023 Doğan Arşiray yazdı: trifaze olsa? Trifaze olanları var. Bin küsür tl Ü.Emre Kartal yazdı: Monofaze olduğunu düşünüyorum konutta trifaze var mı ki? Toki trifaze 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: Yapmam. Gittik yanına aç aç gönderdi. Ne adana ne de Urfa ısmarlamadı. Künefe filan yok 460gr alıp deftere 12 gr yazmak pek? Sonra da pardon demek? Kuzenim yazmış Anlat hele Para ver sıra sana gelsin 74 tane tuşu değişmeye başladım. İki aya tamam SonY'iN Sen önce takıdan haber ver konvoy kolay Ses sistemi lazım Lokantacı akşam hesabı almaya zırhlı minibüsle geldi. Ne yediysen, hesabı ödeyebilmek için kredi çektim. Gözünü kebap doyursun Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Yine insanları kandırıyor. Başkasına yaptırıp kendi yapmış gibi gösteriyor. Ben inanmıyorum siz de inanmayın. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 kızmış üzülmüş incinmiş. doğum günü kutlaması şart. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Mehmet Göktürk yazdı: kızmış üzülmüş incinmiş. doğum günü kutlaması şart. Bir mangal partisi daha olsun, bu sefer sucukların hepsini o alsın. Morali düzelir. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Aralık 2023 Yazar Paylaş 13 Aralık 2023 Nihat Palolu yazdı: Yine insanları kandırıyor. Başkasına yaptırıp kendi yapmış gibi gösteriyor. Ben inanmıyorum siz de inanmayın. Fatura kestin mi onu de önce sen Önder Özcan yazdı: Bir mangal partisi daha olsun, bu sefer sucukların hepsini o alsın. Morali düzelir. Sen gelme 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: Fatura kestin mi onu de önce sen Aga ödemesi bile geldi 💶 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: hat girişe tek olacak. Monofaze mi ev hattı? Geçen ay aldım bundan harika çalışıyor Kaçak akım ayarı Amper ayarı Düşük ve yüksek voltaj ayarı V.s. En güzeli de güç kesildi geldi ise gecikmeli başlatma var. 10 sn geriden başla diyorum elektirik geldiğinde şebeke oturana kadar eve güç vermiyor. AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 525,77TL 20%OFF | TOMZN 63A WIFI akıllı anahtar TUYA enerji ölçer Kwh gerilim akım ve kaçak koruma ile ölçüm devre kesici zamanlayıcı https://a.aliexpress.com/_EzrJbGN 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts