Ü.Emre Kartal 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Ben de doğumgünü kutlamalarından bıktın sanmıştım abi. Nice yaşlara 🙂 Bu arada özel bir sorum var, yetkili ve etkili bir abimiz olarak, evde her cihaza akım koruma vs uğraşmamak için bu işi sigortada nasıl çözeriz 🙂 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Ü.Emre Kartal yazdı: bu işi sigortada nasıl çözeriz 🙂 sigorta mevzularını @Mehmet Ozyurek e sorsana deliganlı? 8 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 (düzenlendi) Konuda o kadar çok gizli özne var ki, konuya mı, kişilere mi odaklansam bilemedim. Neyse bekarlığa veda partisi, doğum gününden önce mi yoksa, sonra mı düzenlenecek? 13 Aralık 2023 tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Tamer Topaç yazdı: Konuda o kadar çok gizli özne var ki, konuya mı, kişilere mi odaklansam bilemedim. Neyse bekarlığa veda partisi, doğum gününden önce mi yoksa, sonra mı düzenlenecek? aşk vadisi ? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Doğan Arşiray yazdı: aşk vadisi ? Gizli toplantılarını bu masa etrafında yapıyorlarmış. 1 3 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 midi controller USB kartı. Roland Edirol PC300. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Servet abi'ye boşuna king demiyoruz. Abi nice yaşlara bu arada 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 öyle demeyin adam çok kötü sövüyor telefonda. 6 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Doğan Arşiray yazdı: öyle demeyin adam çok kötü sövüyor telefonda. Yüzyüze farklı sanki. Geçen sucukları tutmuş toplantıda, diğer elinde de bıçak... İkinci lafı edemedim, öyle bi sövdü 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Aralık 2023 Yazar Paylaş 13 Aralık 2023 Haşmet Güngör yazdı: King, Çok ayıp ediyon . Uzakta olduğu için yemeğe çıkarmamışsındır. Geri kargolarken yemeği de paket yapıp yolla. Sovan göndereyim çok pahalı gıda Ü.Emre Kartal yazdı: Ben de doğumgünü kutlamalarından bıktın sanmıştım abi. Nice yaşlara 🙂 Bu arada özel bir sorum var, yetkili ve etkili bir abimiz olarak, evde her cihaza akım koruma vs uğraşmamak için bu işi sigortada nasıl çözeriz 🙂 AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 77,35TL 30% İndirim | 40A 63A 230V gerilim altında ayarlanabilir aşırı gerilim koruyucu röle limiti aşırı akım koruması çift dijital ekran https://a.aliexpress.com/_ExyXkiV Tamer Topaç yazdı: Konuda o kadar çok gizli özne var ki, konuya mı, kişilere mi odaklansam bilemedim. Neyse bekarlığa veda partisi, doğum gününden önce mi yoksa, sonra mı düzenlenecek? Fakirler katılamaz partiye Sani Gerşon yazdı: Servet abi'ye boşuna king demiyoruz. Abi nice yaşlara bu arada Koltuğun bata Doğan Arşiray yazdı: öyle demeyin adam çok kötü sövüyor telefonda. Yine olsa yine söverim. Hususi arayıp küfür yiyip kapatan var aramızda 1 1 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Doğan Arşiray yazdı: hahahah kalp masa şövalyeleri Aahhahaha, iyi ki çay-kahve falan yoktu ağzımda 5 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: Fakirler katılamaz partiye Umut, fakirin ekmeği. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: Kardeşim herkeş kendi işini yapsın. Hele birisi var yeminle düşsün yakamdan diyorum düşmüyor. Bu ben oluyorum arkadaşlar.. Ama Düşmücem!! Len en azından bozup getirmiyorum ben.. 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Aralık 2023 Yazar Paylaş 13 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu ben oluyorum arkadaşlar.. Ama Düşmücem!! Len en azından bozup getirmiyorum ben.. Düşmüyon ki naaptımsa da 🍆 Dolma barnakla film kablo takanlar utansın 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: Dolma barnakla film kablo takanlar utansın Taktıklarını zaten parçaladı.. Birini de takamamış.. boşluğa itmiş kabloyu.. Onu söyledi mi sana.. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Ü.Emre Kartal yazdı: Ben de doğumgünü kutlamalarından bıktın sanmıştım abi. Nice yaşlara 🙂 Bu arada özel bir sorum var, yetkili ve etkili bir abimiz olarak, evde her cihaza akım koruma vs uğraşmamak için bu işi sigortada nasıl çözeriz 🙂 Daha yeni tavsiye verdi bana, bundan aldım yolda https://a.aliexpress.com/_EH7NRhX 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Aralık 2023 Yazar Paylaş 13 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Taktıklarını zaten parçaladı.. Birini de takamamış.. boşluğa itmiş kabloyu.. Onu söyledi mi sana.. yok . Bak hınzır nasılda saklıyor kusurunu Furkan Avcı yazdı: Daha yeni tavsiye verdi bana, bundan aldım yolda https://a.aliexpress.com/_EH7NRhX Doğan sağolsun. Mantıklı ünite. Her eve lazım 1 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Bende yaş gününden bıktım diyor sandım üzüldüm ( üzülmüş gibi yaptım yani) 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: yok . Bak hınzır nasılda saklıyor kusurunu Yapma onun işini.. Sana döner ısmarlayacağım diye çağırdı beni.. 40 km gittim.. Meğer cds okuyucu lens değişilecekmiş.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: Düşmüyon ki naaptımsa da 🍆 Dolma barnakla film kablo takanlar utansın Dolma yok dolma yok. O narin parmaklarımla gram altınları sayarken öyle demiyordun bayım? Mehmet Ozyurek yazdı: Taktıklarını zaten parçaladı.. Birini de takamamış.. boşluğa itmiş kabloyu.. Onu söyledi mi sana.. Sana bir daha sır vereni sokak köpekleri kovalasın 5 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: Doğan sağolsun. Mantıklı ünite. Her eve lazım varya bu bir ilk! ne dedi? ne dedi? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Önder Özcan yazdı: Sana bir daha sır vereni sokak köpekleri kovalasın Dönerimi ısmarlamazsan bendeki diğer sırları da halka açacağım.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Dönerimi ısmarlamazsan bendeki diğer sırları da halka açacağım.. Önder Özcan'ın üyeliği kendi isteği üzerine silinmiştir. 7 Yorum bağlantısı
Recommended Posts