İçeriğe Yönlendir

Eve Hırsız Girmiş...

Doğan Arşiray

Recommended Posts

Gökhan Tuna

Gecmis olsun, 2006'da hirsiz eve girip Focus 1 Collection HB aracimi goturmustu. Cekmeceden anahtari alip, teybin kafasini almamisti, ona soylenmistim, teybin kafasini almamis akillim diye..

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Geçmiş olsun, karşılaşmamanız iyi olmuş. Adamdan sayarlardı hırsızı..

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Geçmiş olsun 

Sen babaya söyle de bana kiraya versin ev i Çağlar abi ile geldikçe kalırız otel işi zor oluyor

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

teşekkür ederim arkadaşlar. kira işi olacak birşey değil bence.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

dostum, hafif paranoyak ve epey uyanık bir tarafım var. tiroid çok çalışıyor belki de bilmiyorum. bu ülkede yaşıyor olmanın getirdiği bir travmatik ve sonrasında doğal durum benim için. ben böyle açıklıyorum kendime. başkası nasıl bilmem.

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Geçmiş olsun. Hırsızların kollarını kesmek fikri çok makul aslında. 🤫

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
O.Yücel Çetin yazdı:

Geçmiş olsun. Hırsızların kollarını kesmek fikri çok makul aslında. 🤫

Deveyi hamuduyla götürenin  değil, açlıktan ekmek çalanın kolunu keserler merak etmeyin.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Gökhan Tuna yazdı:

Gecmis olsun, 2006'da hirsiz eve girip Focus 1 Collection HB aracimi goturmustu. Cekmeceden anahtari alip, teybin kafasini almamisti, ona soylenmistim, teybin kafasini almamis akillim diye..

sırf bu yüzden evden çıkarken diğer arabaların da anahtarlarını yanıma alırım, eve hırsız girince arabaları kapıdan almasın diye. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Ebrar Tüfek yazdı:

sırf bu yüzden evden çıkarken diğer arabaların da anahtarlarını yanıma alırım, eve hırsız girince arabaları kapıdan almasın diye. 

o noktaya arabayi caldirdiktan sonra geldim, bir anahtar bende bir anahtar esimde artik :-)

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Çok geçmiş olsun. Evde nasıl olsa eşya yok diye düşündüğümüz zaman bile tehlikede evler desenize. İşe bak yahu. Allahtan karşılaşmamışsınız adamla... 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

armatürleri kesip çıkartmış. armatürler hansgrohe marka. hortumlarının tanesi 400 tl artı kdv imiş?! 6 armatür de bu şekilde. iki hortumlu hepsi. işe bak.

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

sağolun arkadaşlar. evin çevresindeki duvarları yüksek tel ile çevreledik. bu da birşey.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ebrar Tüfek yazdı:

müstakil eve çoban köpeği şart

bizim evde var mesela. birde golden var. beyin gücünü golden, kas gücünü çoban sağlıyor. bu ev ise boş, köpek olmazki bahçesinde.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Doğan Arşiray yazdı:

bizim evde var mesela. birde golden var. beyin gücünü golden, kas gücünü çoban sağlıyor. bu ev ise boş, köpek olmazki bahçesinde.

doberman + kopay kesinlikle favori çiftim. 

yazlıkta boz çoban köpeği besliyoruz 60 kilonun üstünde, yabancıya terminatör, aileye melek, kardeşim bebekken üstünde oturup geziyordu, fatura okumaya gelen adamlar korkudan içeri giremiyor, telefonla arıyorlar kapıya çıkıp köpeği bağlıyoruz öyle sayacı okuyabiliyorlar, yabancı bi sinek dahi giremiyor içeriye.

Paşa kim oğlum o diye seslendiğimde katliam emrini alıyor. :D 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Doğan Arşiray yazdı:

beyin gücünü golden, kas gücünü çoban sağlıyor.

epic çalışma örneği...

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Doğan Arşiray yazdı:

sağolun arkadaşlar. evin çevresindeki duvarları yüksek tel ile çevreledik. bu da birşey.

Elektrik ver

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...