Eyüp Çetin 8 Aralık 2023 Paylaş 8 Aralık 2023 Chery düşen satışları artırmak için kampanya yapıyormuş. Chery alanlardan 12 kişiye Çin seyahati, 15 kişiye de iPhone 15 vereceklermiş. Sanırım insanların Chery'ye olan ilgisi azaldı. Arabayı Çin'de fabrikada teslim edecekler ki? 😊 Daha önce Volvo alanlara böyle bir uygulama vardı. Anahtarı fabrikada teslim edip adresine yolluyordu arabayı. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Aralık 2023 Paylaş 8 Aralık 2023 oradan sürerek getireceklermiş mesela. araba parçalanmazsa yenisini vereceklermiş. 1 4 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 9 Aralık 2023 Paylaş 9 Aralık 2023 Ben bu markaların 3-5 sene sonrayı pek göremeyeceklerini düşünüyorum halen. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Aralık 2023 Paylaş 9 Aralık 2023 Chery'in o kadar dolu arabasında çarpışma önleyici yok galiba.. Dün bizim otoparkta biri geri geri manevra sırasında başka bir arabaya ciddi oranda çarptı.. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 9 Aralık 2023 Paylaş 9 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Chery'in o kadar dolu arabasında çarpışma önleyici yok galiba.. Dün bizim otoparkta biri geri geri manevra sırasında başka bir arabaya ciddi oranda çarptı.. Ayna ve fren de mi yokmuş? 1 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Aralık 2023 Paylaş 9 Aralık 2023 park edemeyen araba almasın sigrta primleri artıyor. geri manevrada çarpma önleyici yaparlarsa direkt kapatırdım o nasıl bir şey Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Aralık 2023 Paylaş 9 Aralık 2023 Selim Bilgin yazdı: Ayna ve fren de mi yokmuş? Bence bakmadı hiç. Boş olduğunu düşündü. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Aralık 2023 Paylaş 9 Aralık 2023 zamane mobilite sistemlerine aşırı güvenmek te ayrı konu 2025 te konusu açıalbilir mesela 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Aralık 2023 Paylaş 9 Aralık 2023 İnsanların bence cherye herhangi bir ilgisi yoktu Diğer markalar araba satmadığı için lanet olsun diuip aldı çoğu 8 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Aralık 2023 Paylaş 9 Aralık 2023 Ali Gök yazdı: İnsanların bence cherye herhangi bir ilgisi yoktu Diğer markalar araba satmadığı için lanet olsun diuip aldı çoğu Mantıklı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Aralık 2023 Paylaş 9 Aralık 2023 Çeri kasımda rekor kıramamış. Salkım daha çok satılmış demekki Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Aralık 2023 Paylaş 9 Aralık 2023 Eyüp Çetin yazdı: Chery düşen satışları artırmak için kampanya yapıyormuş. Chery alanlardan 12 kişiye Çin seyahati, 15 kişiye de iPhone 15 vereceklermiş. Sanırım insanların Chery'ye olan ilgisi azaldı. Arabayı Çin'de fabrikada teslim edecekler ki? 😊 Daha önce Volvo alanlara böyle bir uygulama vardı. Anahtarı fabrikada teslim edip adresine yolluyordu arabayı. neden huawei telefon değil o enteresan. Türkiyedeki plaza bebesi kafası. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 9 Aralık 2023 Paylaş 9 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çeri kasımda rekor kıramamış. Salkım daha çok satılmış demekki Buz kesti buralar Mehmet Göktürk yazdı: neden huawei telefon değil o enteresan. Türkiyedeki plaza bebesi kafası. Huawei telefon olunca çok bir etkisi olmaz hocam 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Aralık 2023 Paylaş 9 Aralık 2023 Murat Sahın yazdı: Buz kesti buralar kaloriferiniz ısıtmıyor mu 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 9 Aralık 2023 Paylaş 9 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: kaloriferiniz ısıtmıyor mu Cam açık gidiyorum ben Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Aralık 2023 Paylaş 9 Aralık 2023 Selim Bilgin yazdı: Cam açık gidiyorum ben arkadan birileri ittirmeden gidebiliyorsa ne güzel Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Aralık 2023 Paylaş 9 Aralık 2023 bugün bir sebepten mercedes bakmaya gittik, mengerlerin ankara ümitköy dükkanı Chery olmuş! mengerler getiriyor arabaları. bu sefer olur bu iş. elektriklisi gelince bakmaya değecektir. beğenir gibi yapıp almam nasılsa. bedava kahve içmiş oluruz. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Aralık 2023 Paylaş 9 Aralık 2023 Doğan Arşiray yazdı: bir sebepten mercedes bakmaya gittik, 34 senedir o sebebi bekliyoruz 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Aralık 2023 Paylaş 9 Aralık 2023 Ben mercedes bayisine gitsem daha kolay gelsin derken iş başvuruları için işkura gidin derler. O ezikliği hissederler bence diye düşünüyorum 6 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 11 Aralık 2023 Paylaş 11 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: arkadan birileri ittirmeden gidebiliyorsa ne güzel 120 at arkadan iterken 120 at önden çekiyor, yeter mi? 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Aralık 2023 Paylaş 11 Aralık 2023 Selim Bilgin yazdı: 120 at arkadan iterken 120 at önden çekiyor, yeter mi? Ben gördüğüme inanırım. Tükanın önümdekiler gayet insandı @Servet Aydın 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Aralık 2023 Paylaş 11 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben gördüğüme inanırım. Tükanın önümdekiler gayet insandı @Servet Aydın kartepede irdeleyelim mevzuyu 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 11 Aralık 2023 Paylaş 11 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben gördüğüme inanırım. Tükanın önümdekiler gayet insandı @Servet Aydın Üç tekeri rollera alınca kibrit gidiyor mu? 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Aralık 2023 Paylaş 11 Aralık 2023 Selim Bilgin yazdı: Üç tekeri rollera alınca kibrit gidiyor mu? Şaka gibi ama gider. ( arka 2 teker ve 1 ön teker rollar da olursa gider ) 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts