Ahmet Kiriş 7 Şubat Yazar Paylaş 7 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Isıtıcıdan kastın kova içinde yanan odun değil heralde. Ebubekir den bahsediyorum abi, eberspacher gibi bişeydi orijinal ismi. 😉 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 21 Şubat Yazar Paylaş 21 Şubat Bu fotoğraf arşivde kalmış, hayat işte bir taburelik, vurdun mu düşer. 😁 Doğum günün kutlu olsun. @Servet Aydın 7 1 9 Yorum bağlantısı
Emin Önal 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Motorcu adam nasıl belli oluyor. Hepsi kısa paça şortlu. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Emin Önal yazdı: Motorcu adam nasıl belli oluyor. Hepsi kısa paça şortlu. güneşe mermi sıkanlar kabilesi 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Çağlar Bayur yazdı: güneşe mermi sıkanlar kabilesi Güneşe mermi de sıkar -5 derecede de sürer. Nev-i şahsına münhasır. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Tevekkeli @Servet Aydınbu kadar uzun değildi derken tabureyi fark ettim. 4 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 24 Şubat Paylaş 24 Şubat Metin Uzunoğlu yazdı: Tevekkeli @Servet Aydınbu kadar uzun değildi derken tabureyi fark ettim. Bende hayat bir taburedir lafının ne anlama geldiğini anlamamıştım 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Şubat Paylaş 24 Şubat birde o tabure olmadan fotoğraf çekeydiniz ya boy ortalamasını fena düşürmüş taburenin üzerinde ki abimiz 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 24 Şubat Paylaş 24 Şubat Tabure Photoshop ile (hem de AI kullanılarak) yok edilir, Servet Abi'nin tek eliyle destek alarak havada durduğu iddia edilebilir 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 24 Şubat Yazar Paylaş 24 Şubat Gökhan Tuna yazdı: Tabure Photoshop ile (hem de AI kullanılarak) yok edilir, Servet Abi'nin tek eliyle destek alarak havada durduğu iddia edilebilir Mürid uçurmaya hazır. 😁 3 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 24 Şubat Paylaş 24 Şubat Alptuğ Özcan yazdı: 😁 iste fotonun orjinali, tabure sonradan eklenmis, Servet Abi'yi cekemeyenler tarafindan 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Şubat Paylaş 24 Şubat Dün şöyle bir video izledim, müthiş güzel ya: 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Şubat Paylaş 24 Şubat Sami Demirpaz yazdı: Yaz gelsin tekrar yav sami ejderi sana getireyim beni baştan yarat yapalım Sani Gerşon yazdı: Dün şöyle bir video izledim, müthiş güzel ya: küçük ama tabi güzel bekar için uygun. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 24 Şubat Paylaş 24 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: küçük ama tabi güzel bekar için uygun. Bunların bir büyük boyu L300 çift içinde yeterli olur ama beklentiye göre değişir. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Şubat Paylaş 24 Şubat Metin Uzunoğlu yazdı: Bunların bir büyük boyu L300 çift içinde yeterli olur ama beklentiye göre değişir. Hocam, kışın hava soğuk olur. O küçüğe iki kişi girilir her türlü. Ateş yakmak için illa kibrite gerek yok 4 Yorum bağlantısı
Emin Önal 24 Şubat Paylaş 24 Şubat Sani Gerşon yazdı: Hocam, kışın hava soğuk olur. O küçüğe iki kişi girilir her türlü. Ateş yakmak için illa kibrite gerek yok Taşı taşa sürtüyorduk dimi ? 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Şubat Paylaş 24 Şubat Emin Önal yazdı: Taşı taşa sürtüyorduk dimi ? Yok, 3 deniz kabuğu. 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Şubat Paylaş 24 Şubat Sami Demirpaz yazdı: Yaz gelsin tekrar yav orada yaz bitiyo mu ki? Yorum bağlantısı
Emin Önal 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Sani Gerşon yazdı: Yok, 3 deniz kabuğu. Ateş yakıyorduk, konu ne ara WC'ye geldi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Bende bi yorum yazmak istedim ama geçen hafta ahmet abi kemiklerimi kırdığı için yazamıyorum🤣 5 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Sani Gerşon yazdı: Dün şöyle bir video izledim, müthiş güzel ya: Fayans döşedi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Sani Gerşon yazdı: Dün şöyle bir video izledim, müthiş güzel ya: Webastoyu unuttu Yorum bağlantısı
Recommended Posts