Çağlar Bayur 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Ahmet Kiriş yazdı: Eberspacher eeeğbrşıparağher demesi kolay lem, en azından tam porsiyon kebeptean kolay vesile ile bizde olmayan bir harf yüzüden o eberspaecher diye yazılır, misal alman da benim adımı okuyamaz doğru dürüst 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 10 Nisan Yazar Paylaş 10 Nisan Çağlar Bayur yazdı: eeeğbrşıparağher demesi kolay lem, en azından tam porsiyon kebeptean kolay vesile ile bizde olmayan bir harf yüzüden o eberspaecher diye yazılır, misal alman da benim adımı okuyamaz doğru dürüst Ebubekir daha kolay 😁 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Ahmet Kiriş yazdı: Ebubekir daha kolay 😁 bilemem yaşamam lazım , masa büyük mü adanalar sığar mı Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 11 Nisan Yazar Paylaş 11 Nisan Çağlar Bayur yazdı: bilemem yaşamam lazım , masa büyük mü adanalar sığar mı Benden 2 tane çok rahat 😎 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Ahmet Kiriş yazdı: Karavan turu planning in a few days. 😁 Rota nasıl? Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Servet Aydın yazdı: Bekar adama rota sorulmaz dul erkeklere de sorulmaz dimi abi ? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Herkes evlensin ya kaldıramıyorum artık bu yükü. Sizin benden daha mutlu olmaya ne hakkınız var? 1 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Ali Gülmez yazdı: dul erkeklere de sorulmaz dimi abi ? Sen çömsün daha Emre Şimşek yazdı: Herkes evlensin ya kaldıramıyorum artık bu yükü. Sizin benden daha mutlu olmaya ne hakkınız var? Tamda karikatür yeri be 5 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz (düzenlendi) Bu aralar bu karavan işine ben de merak saldım ancak aracım 2013 focus 1.6 tdci 115 hp. Bu araçla bu karavanı çekmek sorun yaratır mı? Bir de arkasına çeki demiri bağlanması gerek. Araçta çeki demiri için bir yapı var mi acaba? 12 Temmuz tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Öner Kurukuz yazdı: Bu aralar bu karavan işine ben de merak saldım ancak aracım 2013 focus 1.6 tdci 115 hp. Bu araçla bu karavanı çekmek sorun yaratır mı? Bir de arkasına çeki demiri bağlanması gerek. Araçta çeki demiri için bir yapı var mi acaba? Yeni focus kılavuzunda focus sedan a romörk bağlanmaz yazıyor. İlginç ,demek ki her araca bağlananıyor. Daha doğrusu üretici takma diyor. HB ve SW için problem yok. 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Evren Erakçora yazdı: Yeni focus kılavuzunda focus sedan a romörk bağlanmaz yazıyor. İlginç ,demek ki her araca bağlananıyor. Daha doğrusu üretici takma diyor. HB ve SW için problem yok. RÖMORK ÇEKME ÖNLEMLERI - 4-KAPILI UYARI: Aracınız römork çekme için onaylı değildir. Kesinlikle aracınızla römork çekmeyin. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Temmuz Paylaş 13 Temmuz Evren Erakçora yazdı: RÖMORK ÇEKME ÖNLEMLERI - 4-KAPILI UYARI: Aracınız römork çekme için onaylı değildir. Kesinlikle aracınızla römork çekmeyin. Belki itmeye uygundur 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Temmuz Paylaş 13 Temmuz Evren Erakçora yazdı: RÖMORK ÇEKME ÖNLEMLERI - 4-KAPILI UYARI: Aracınız römork çekme için onaylı değildir. Kesinlikle aracınızla römork çekmeyin. Çok şaşırdım.. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Temmuz Paylaş 13 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Çok şaşırdım.. Çünkü motor şanzıman şase ekonomik olsun diye son derece yeterli seviyede üretiliyor. Karavan fazla geliyor 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 13 Temmuz Paylaş 13 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Çok şaşırdım.. Eskiden kartala bile römork takarlardı, o zamanlar şase gücü vs dikkate alınmıyordu demek. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 Temmuz Paylaş 13 Temmuz Focus 4 Sedan özelikle arkası çökmeye yatkın, arkası yere yakın, ara kısım uzun. Bu yüzden bence. Hb den farkı bu. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Temmuz Paylaş 13 Temmuz Cem Işık yazdı: dikkate alınmıyordu demek. kartal’da mı Yorum bağlantısı
Cem Işık 13 Temmuz Paylaş 13 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: kartal’da mı Bendeki de laf işte:) 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 Temmuz Paylaş 13 Temmuz Takmak istedikten sonra takarsın tabii Kamyon römorku bile takarsın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts