Çağlar Bayur 6 Ocak Paylaş 6 Ocak kırmızı led de yakışırdı aslında içerde bir de tavana disco topu? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Çağlar Bayur yazdı: kırmızı led de yakışırdı aslında içerde bir de tavana disco topu? Sonra köylerden kovarlar işte taşlarlar karavancıları.... 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Sonra köylerden kovarlar işte taşlarlar karavancıları.... karavancının köyde işi ne, çekecek sahil de kumsal kenarına pub caddesi çıkışına 1 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Oo hayırlı olsun, 🧿🧿 çok doğru tercih olmuş. Yaza doğru Bi karavan buluşması yapalım 😄 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Ocak Paylaş 7 Ocak @Ahmet Kiriştavana bi sunruuf daha açacaz dedi sami usta keserle açıver dedi yoğunmuş halledecem ben yarın 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Ali Gök yazdı: @Ahmet Kiriştavana bi sunruuf daha açacaz dedi sami usta keserle açıver dedi yoğunmuş halledecem ben yarın Biri imama haber versin, yarın öğlene yetiştiririm. 😎 4 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Birde elektrik hattını çekebilselerdi iyiydi 😂 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 10 Ocak Yazar Paylaş 10 Ocak Sonunda bitti derken, sinyal ampülünü patlatmışlar. Onu değişiyorlar. 😂 2 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 5 Şubat Yazar Paylaş 5 Şubat Sona yaklaştıkça 10 gün kaldı diyor, 14 üne yetişmezse vay haline, elimden çekeceği var. 😎 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Şubat Paylaş 5 Şubat (düzenlendi) Ahmet Kiriş yazdı: 14 üne yetişmezse artık bi sevgi seli olursunuz tükkanda Ahmet Kiriş yazdı: Sona yaklaştıkça 10 gün kaldı diyor, bunu 10 gün önce demişse bu bir problem bugün demişse normal... 5 Şubat tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Şubat Paylaş 5 Şubat (düzenlendi) Yardım etmeme izin vermiyorsunki bitsin. bugün en son dokunursam nasıl keseceğini anlatıyordu 5 Şubat tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Ali Gök yazdı: Yardım etmeme izin vermiyorsunki bitsin. bugün en son dokunursam nasıl keseceğini anlatıyordu Oralet ısmarlıyor mu? Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Selim Bilgin yazdı: Oralet ısmarlıyor mu? yok izin vermeyen ahmet abi 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Ali Gök yazdı: yok izin vermeyen ahmet abi müşteriyi imalathane kapısından öteye almayacağan Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 6 Şubat Yazar Paylaş 6 Şubat Çağlar Bayur yazdı: müşteriyi imalathane kapısından öteye almayacağan Mantıklı, ama marka yüzü olmayı planlıyordum.😁😁😁 Ali Gök yazdı: Yardım etmeme izin vermiyorsunki bitsin. bugün en son dokunursam nasıl keseceğini anlatıyordu Senin derini şişirmeden yüzerim Ali 😂 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Ahmet Kiriş yazdı: Mantıklı, ama marka yüzü olmayı planlıyordum.😁😁😁 Senin derini şişirmeden yüzerim Ali 😂 reklam sloganı bu olmaz umarım 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Çağlar Bayur yazdı: müşteriyi imalathane kapısından öteye almayacağan 20 gun kadar once imalata girmek tehlikeli ve yasaktir dedim ama israrci olamadim. Cusse buyuk 😅 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Ali Gök yazdı: yok izin vermeyen ahmet abi Hee, o zaman siz bi karpuz kesin. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 6 Şubat Yazar Paylaş 6 Şubat Selim Bilgin yazdı: Hee, o zaman siz bi karpuz kesin. O kadar Adana’da kalmışlığın var, gel seç karpuzu 😎 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Sami Demirpaz yazdı: tehlikeli ve yasaktir bunu göle doğru motorla uçana mı söyledin? etkisi olur muydu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts