Aytac Sakal 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Ben Berbat izmir trafiğine rağmen halen manuel tarafındayım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 otomatik ama essahlı otomatik kafa sallayan tipteki yarı otomatik robotik vs gibi tabir edilenler değil Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Yarı otomatik - tam otomatik nedir? Mesela bizdeki powershift 6 ileri olan şanzıman tam otomatik mi? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Eyüp Çetin yazdı: Abi senin hanım ileri düzey sürüş uzmanı olmuş. Bizim hanıma da diyorum otomatik alalım diye o da sürebilir miyim ki zor olmaz mı diyor 😊 Ama hakkını vereyim manueli iyi kullanıyor. 500den sonra bizim hanımda maneul istedi, zorla otomatik aldırdım, şimdi manuele binmek istemiyor. pugu ver bir kaç gün kullansın, sonra arabandan olursan karışmam Ali Gök yazdı: kafa sallayan tipteki yarı otomatik robotik vs gibi tabir edilenler değil en fazla 3 ay, sonra, sonra alışıyorsun Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 4 Aralık 2023 Yazar Paylaş 4 Aralık 2023 Selçuk Bakış yazdı: 500den sonra bizim hanımda maneul istedi, zorla otomatik aldırdım, şimdi manuele binmek istemiyor. pugu ver bir kaç gün kullansın, sonra arabandan olursan karışmam Kullanmak istiyor ama hep erteliyorum. Başıma gelecekleri hissediyorum merak etme. 😊 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Atmosferik otomatik uzun yolda bildiğin zulüm..Şöyle vitesi çat diye beşten dörde çekip kara duman attırmanın keyfi nede var ? 2 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 4 Aralık 2023 Yazar Paylaş 4 Aralık 2023 Metin Mankal yazdı: Atmosferik otomatik uzun yolda bildiğin zulüm..Şöyle vitesi çat diye beşten dörde çekip kara duman attırmanın keyfi nede var ? Atmosferik eğer yüksek bir motora sahip değilse bence manuel olarak da zulüm. Ahmet Ekici yazdı: Yarı otomatik - tam otomatik nedir? Mesela bizdeki powershift 6 ileri olan şanzıman tam otomatik mi? Debriyaj kullanmadan vites değiştirilebilen arabalar yarı otomatiktir. Otomatik arabalardan istediğin zaman vites değiştirmeye yarayan sistemleri olanlar var onlar da yarı otomatik sayılabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: 4x4 ü hariç 4x3 diyeceğim ben artık 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Eyüp Çetin yazdı: Abi senin hanım ileri düzey sürüş uzmanı olmuş. Bizim hanıma da diyorum otomatik alalım diye o da sürebilir miyim ki zor olmaz mı diyor 😊 Ama hakkını vereyim manueli iyi kullanıyor. beterin beteri var.. Hic konusmiim 😄 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Hem manuel hem lpg forever... 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Selçuk Bakış yazdı: 500den sonra bizim hanımda maneul istedi, zorla otomatik aldırdım, şimdi manuele binmek istemiyor. pugu ver bir kaç gün kullansın, sonra arabandan olursan karışmam en fazla 3 ay, sonra, sonra alışıyorsun maksimum kötü bir şöför araba sürüyor hissi verebilir 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Eyüp Çetin yazdı: Atmosferik eğer yüksek bir motora sahip değilse bence manuel olarak da zulüm. Kesinlikle katılmıyorum 1,25 benzinli fiesta ile bolu dağı, kabalak rampalarında 1,6 motorlu bütün dizel ve benzinli araçlarla baş başa giderdim. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: basık bir tofaşk mesela? Sahinle iki günde 1700km yol yapınca 2-3 sol ayağımla topal gibi geziyordum:) 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 4 Aralık 2023 Yazar Paylaş 4 Aralık 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: Kesinlikle katılmıyorum 1,25 benzinli fiesta ile bolu dağı, kabalak rampalarında 1,6 motorlu bütün dizel ve benzinli araçlarla baş başa giderdim. 1.6 115'lik Astra ile de ben neler çektiğimi bilirim. Nurdağı, Bolu Dağı, Bozdağ... VS 😊 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Zaman içinde otomatik hepsi olacaktır. Tercih etmek olanaksız olacak. Klasik ve hobi araçları manuel kalabilir. 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Hamit inan yazdı: Sahinle iki günde 1700km yol yapınca 2-3 sol ayağımla topal gibi geziyordum:) fabrikasyon özellik o fiyata dahil Ahmet Ekici yazdı: Yarı otomatik - tam otomatik nedir? Mesela bizdeki powershift 6 ileri olan şanzıman tam otomatik mi? kitaba göre yarı otomatik 1970 lerde kalan bir şey, piyasa pazarlamacılarının lisanı ayrı tabii. Mehmet Ozyurek yazdı: 4x3 diyeceğim ben artık kar bastırınca yine gidelim mangal için aynı yere 3 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 4 Aralık 2023 Yazar Paylaş 4 Aralık 2023 Hamit inan yazdı: Sahinle iki günde 1700km yol yapınca 2-3 sol ayağımla topal gibi geziyordum:) Direksiyonu çevirirken de kol kası yapılıyordu. 😂 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: Arabayı ben mi kullanıyorum omu dedi ve manuel aldı. Eyüp Çetin yazdı: sürebilir miyim ki zor olmaz mı diyor Hayatta bu kadar şanslı olmak... Nasip olur mu dedik gece gece... 1 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Eğer fiziki bir engeliniz yoksa tabi ki manuel, yoksa yolda giderken sebepsizce yüzbinlik olabilirsiniz ve yüzbin sadece bir başlangıç olur çünkü o şanzıman asla düzen tutmaz. 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Kesinlikle otomatik ve özellikle dsg, hem otomatik hem düz kullandırıyor, düz olarak kullanırken de benden hızlı fites değiştiriyor. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Kalabalık şehirde otomatik, sakin yerlerde düz. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Otomatik aracın motor ve aktarma organları daha az hırpalanıyor. Özellikle kullanan kişi acemi ise. 3 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 İstanbul v.b. şehirlerde kesinlikle otomatik olmalı Manuel zulüm oluyor trafikte. Yarı otomatik lerin kötü şöhreti de korkutuyor imkan varsa zf tam otomatik yoksa Yarı otomatik büyük şehirlerde olmaz sa olmaz bence 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Eyüp Çetin yazdı: Direksiyonu çevirirken de kol kası yapılıyordu. 😂 Hazır temeli almışken ordan vücut geliştirmeye gittim 😁 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 https://www.instagram.com/reel/C0PgTGZPJvv/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts