Emin Önal 19 Ağustos 2024 Paylaş 19 Ağustos 2024 Mahmut Yıldız yazdı: Basınçlı suyun videosu yok mu? Tanıtım videosu isterik yutuba. dimi ? 4 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ağustos 2024 Paylaş 19 Ağustos 2024 Mahmut Yıldız yazdı: Basınçlı suyun videosu yok mu? Pek bi basınç olmadığı için videoya yetmedi ama benzinlikte yıkamadan farkı yok. Araba parladı. 2 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Ağustos 2024 Paylaş 20 Ağustos 2024 Ali Cihangiroğlu yazdı: Video Isparta'da çekilmiş. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ağustos 2024 Paylaş 28 Ağustos 2024 Bu ürün güzel ama Türkiye’de satılmıyor. Yurt dışında da 100 dolar civarında https://youtube.com/shorts/-RPrt-xsVFk?si=7_4hg5hDBm2jbnoq Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 28 Ağustos 2024 Paylaş 28 Ağustos 2024 Bunu çok görüyorum reklamlarda https://kochler.com.tr/products/sarjli-yuksek-basincli-arac-yikama-makinesi-tasinabilir-kablosuz-oto-yikama/ Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Ağustos 2024 Paylaş 28 Ağustos 2024 Elektrikli olan 110-120 bar bile az geliyor, abd nin meşhur markaları gerçekten güçlü bataryalarla çıkarmadıkça alınmaz bence. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ağustos 2024 Paylaş 28 Ağustos 2024 Adnan Çakır yazdı: Bunu çok görüyorum reklamlarda https://kochler.com.tr/products/sarjli-yuksek-basincli-arac-yikama-makinesi-tasinabilir-kablosuz-oto-yikama/ bu marka bana nedense çok kolpa geliyor yaa. Alman gibi ama arka planı çin malı gibi. Ama tamamen algı yani 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Ağustos 2024 Paylaş 30 Ağustos 2024 Bendeki 21v bataryalı aletin 24 ve 48v olanları var. Robo marka. Fiyatları da uygun. Kendi sitesinde satılıyor. Hb, trendyolda yok. robo marka espresso makinesi almıştım. Fiyat performans ürünüydü 1 Yorum bağlantısı
Yahya Melih Ayaksız 12 Aralık 2024 Paylaş 12 Aralık 2024 Bende bu aletten var memnunum. Evde karcher k3 var onu kullanmıyorum çünkü k3 dk da 6 küsür lt su kullanıyor bu minnak alet 1lt felan atıyor. Pis arabayı bu aletle yıkamak isterseniz pisliği bezle silmeniz lazım çünkü yoğun çamuru vs bu alet atamıyor. K3 le yıkayınca çamuru atıyor ama bezle silmek lazım yoksa su izi yapacak. Çok pis arabada işe yaramıyor , yorucu oluyor. Özetle iki türlü de bez kullanınca , k3 araba aşırı pis değilse israftan başka bişey değil. 10lt suyla sedan araba yıkanıyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık 2024 Paylaş 13 Aralık 2024 videodan belli, köpüğü bile anca akıtıyor, çamuru temizleyemez normal pil ile bir yere kadar. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Aralık 2024 Paylaş 13 Aralık 2024 Xiaomi nin cihazını aldım. Geri sattım. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Pazartesi 13:37 Paylaş Pazartesi 13:37 Metin Akbal yazdı: Xiaomi nin cihazını aldım. Geri sattım. Konuyu hortlatalim, @Metin Akbal memnun kalmadiniz mi Xiaomi'den? 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay Pazartesi 14:18 Paylaş Pazartesi 14:18 Valla ben 220 V bulduğum yerde affetmem. 1 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Pazartesi 14:51 Paylaş Pazartesi 14:51 Cihat Küçükay yazdı: Valla ben 220 V bulduğum yerde affetmem. 220 de hangi cihazı kullanıyorsun abi. Okudum biraz ama göremedim belki kaçırmışımdır 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 17:45 Paylaş Pazartesi 17:45 sünger ve kova yeterli. sosyeteye gerek yok. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazartesi 18:48 Paylaş Pazartesi 18:48 Gökhan Tuna yazdı: Konuyu hortlatalim, @Metin Akbal memnun kalmadiniz mi Xiaomi'den? Memnun kalmadım. Durulama performansı bayağı sınıfta kaldı. Tazyik eh işte. 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz Pazartesi 18:59 Paylaş Pazartesi 18:59 K3 un yanina bir de kopuk aparati aldim araba yikama keyifli hale geldi 6 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay Dün saat 05:00 Paylaş Dün saat 05:00 Görkem Karakaş yazdı: 220 de hangi cihazı kullanıyorsun abi. Okudum biraz ama göremedim belki kaçırmışımdır Bosch Aquatak 120. Mehmet Göktürk yazdı: sünger ve kova yeterli. sosyeteye gerek yok. Öyle deme hocam, bayağı yardımı oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 06:07 Paylaş Dün saat 06:07 Cihat Küçükay yazdı: Bosch Aquatak 120. Öyle deme hocam, bayağı yardımı oluyor. Hocam zaten almayın dediği şeyi kendisi aldı. Yakında bekliyorum 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 06:31 Paylaş Dün saat 06:31 Metin Akbal yazdı: Hocam zaten almayın dediği şeyi kendisi aldı. Yakında bekliyorum Bende var zaten black decker Tarla evine götürdüm kullanacak yerim yok Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Dün saat 07:06 Paylaş Dün saat 07:06 Mehmet Göktürk yazdı: sünger ve kova yeterli. sosyeteye gerek yok. Zımpara mı yapalım hocam, süngerle araç yıkamak hele ki kirli ise aman aman Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 07:54 Paylaş Dün saat 07:54 Köksal Yılmaz yazdı: Zımpara mı yapalım hocam, süngerle araç yıkamak hele ki kirli ise aman aman zaten ona "kil" demiyorlar mı? Para ile satılan şeyi işte bedavaya arabanın üstündeki tozla yapırık. Şaka bir yana ne kadar sert köpük koyarsan koy illa elle müdahale gerekiyor. Saplı fırça bi yöntem sünger iki. Bende mikrofiber kaplı bi sünger var iyice bozuldu paçavra oldu ama herhalde en iyisi oydu. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Dün saat 07:58 Paylaş Dün saat 07:58 Mehmet Göktürk yazdı: zaten ona "kil" demiyorlar mı? Para ile satılan şeyi işte bedavaya arabanın üstündeki tozla yapırık. Şaka bir yana ne kadar sert köpük koyarsan koy illa elle müdahale gerekiyor. Saplı fırça bi yöntem sünger iki. Bende mikrofiber kaplı bi sünger var iyice bozuldu paçavra oldu ama herhalde en iyisi oydu. Kil ayrı hocam, bilindik yıkama için şu an en iyisi basınçlı su+köpük(temassız) ile kabasını atıp sonra çift kova(köpük aparatı foam lance ile teke de indirilebilir) yöntemi ile mf /koyun postu eldivenle yıkama. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 08:41 Paylaş Dün saat 08:41 Ben kendimi bile böyle özenli yıkamıyorum 1 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts