Metin Akbal Pazartesi 07:07 Paylaş Pazartesi 07:07 90-100 bar Ryobi Bosch ve Hais markalar var onlarda 10 binin üzerinde. Yorum bağlantısı
Emin Önal Pazartesi 08:55 Paylaş Pazartesi 08:55 Ü.Emre Kartal yazdı: Mümkünse bile fiyatına bakınca mümkün değil gibi Kullanan varsa ben de alırım ama Su tabancası yorumu yapan olmuş alanlardan 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazartesi 09:18 Paylaş Pazartesi 09:18 (düzenlendi) 200 bar bile yetmiyor, dibine dayarsan boyayıda alırsın, bunuda istemediğimize göre, boşa oyalanmayın.... pillisi milli olmaz arkadaş, en baba köpüğüde kullansan bir yere kadar, kovada suya dalma mf bez- eldiven vs. olmadan, yani araca el değmeden temizlik olmaz... ben resimdekiyle kabasını alıyorum, sonra çift kova elle dalıp yine bu aletle duruluyorum, yolsa asla ve katta temiz olmuyor, ki araçta seramikte var, baya temizleniyor elbet eme tam olmuyor, köpükte denedim yetmiyor, el ille değecek arakadaş, helede yağmurda sürünce oluşan kir, hayatta çıkmaz... Boşa para harcamayın, yeriniz varsa alırsınız güçlü makina keyifle sallana sallana yıkarsınız, yine el değecek ama, kaçış hiçbir şartta yok, yok ben sokak arasında kovadan emdiricem, boşa uğraşamayın olmaz, ön camı bile zor temizlersiniz. Pazartesi 09:24 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Pazartesi 13:10 Paylaş Pazartesi 13:10 Emin Önal yazdı: Su tabancası yorumu yapan olmuş alanlardan Yok o kadarda değil bende var başka bir markası işimi görüyor da tazyikli hortumdan biraz daha tazyikli sadece 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk Pazartesi 14:05 Paylaş Pazartesi 14:05 Einhell i aldıktan sonra birkaç kez araç yıkadım. Genel yorumum pratik bir cihaz ancak el ünitesinin ağırlığı yıkama esnasında yoruyor. Tavsiye edilen 4amp batarya , ben hafif olması açısından 2,5 amper aldım, 15dk lık kullanımda batarya %30 civarına düşüyor. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Pazartesi 15:04 Paylaş Pazartesi 15:04 Mahmut Yıldız yazdı: Bosch'un akülü bir cihazı var, bunu 2 tane 18v pille çalıştırabilir miyiz. Aküyle birlikte alınca fiyatı iki katına çıkıyor. Soyle bir soru ve cevabi var: Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay Salı 04:46 Paylaş Salı 04:46 Carub marka ve o basınç, o fiyata mümkün değil. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Salı 07:07 Yazar Paylaş Salı 07:07 Cihat Küçükay yazdı: Carub marka ve o basınç, o fiyata mümkün değil. İnstagramda soracaktım, paylaşımı yoruma kapatmışlar 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Salı 07:22 Paylaş Salı 07:22 Gökhan Tuna yazdı: Soyle bir soru ve cevabi var: Batarya gücü dediği 18v-36v farkı. Kızakları zaten farklı. Ama 2 tane 18v akü seri bağlanırsa 36v yapar, bağlantısı da iki tane uca bakar ama denemeden emin olamayız. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Salı 08:32 Paylaş Salı 08:32 Mahmut Yıldız yazdı: Batarya gücü dediği 18v-36v farkı. Kızakları zaten farklı. Ama 2 tane 18v akü seri bağlanırsa 36v yapar, bağlantısı da iki tane uca bakar ama denemeden emin olamayız. Bataryasiz satiliyormus; alip Servet Abi'ye goturup bir test ettirmek lazim, bende supurgede kullandigim 2 tane 18V aku var Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Salı 09:10 Yazar Paylaş Salı 09:10 Mehmet Ozyurek yazdı: 2000 w 90 bar diyor. Mümkün mü https://www.pttavm.com/carub-sarjli-ve-yuksek-basincli-oto-yikama-ve-sulama-tabancasi-p-1044032760?utm_source=meta&utm_medium=cpc&utm_campaign=MET-SCL-CAT-GNR0-SLE | Günün Fırsatları&utm_content=Günün Fırsatları - Visitor&utm_term=Haftanın Yenileri - Visitor&advantage_conv=returning_customer&utm_id=120218224621100722 Dün indirimdeymiş.. bugün artmış fiyat.. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Salı 09:30 Paylaş Salı 09:30 Mehmet Ozyurek yazdı: Dün indirimdeymiş.. bugün artmış fiyat.. Biz girip baktıkça artmıştır Gökhan Tuna yazdı: Bataryasiz satiliyormus; alip Servet Abi'ye goturup bir test ettirmek lazim, bende supurgede kullandigim 2 tane 18V aku var Ucuz olsa deneriz de Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 06:28 Paylaş Dün saat 06:28 Mahmut Yıldız yazdı: Biz girip baktıkça artmıştır kesinlikle ve yıkama bezlerini yıkamak için işe yarar, fazla takılmayın Yorum bağlantısı
Recommended Posts