Köksal Yılmaz 11 Mart Paylaş 11 Mart İlkay Başaran yazdı: Ben kendimi bile böyle özenli yıkamıyorum Cildin kendini yeniliyor Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Mart Paylaş 11 Mart Köksal Yılmaz yazdı: Cildin kendini yeniliyor Kutlayalım bunu 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 11 Mart Paylaş 11 Mart mahalle arasındaki canım cicim dediğim adamlar 600tl almışlar hanımdan yıkama için, özel bi markanın yeri de değildi, sanırım bu olmasa da benzer bir şeyi alıp yıkama işini de kendim yapacağım, iç süpürme için yeterince aksesuarım var zaten. 600 ne arkadaşım! cila mı atıyorsun arabaya napıyorsun! 2 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 11 Mart Paylaş 11 Mart Bende şundan sipariş verdim, dün geldi , denedim oldukça başarılı, Tek eleştirim üzerinde gelen köpük püskürtme kabı çok küçük. hemen bitiveriyor. Araba için 4-5 kez doldurmak lazım. https://www.einhell.com.tr/p/4140130-hypresso-18-24-li/ 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 11 Mart Paylaş 11 Mart Erhan Doruk yazdı: Bende şundan sipariş verdim, dün geldi , denedim oldukça başarılı, Tek eleştirim üzerinde gelen köpük püskürtme kabı çok küçük. hemen bitiveriyor. Araba için 4-5 kez doldurmak lazım. https://www.einhell.com.tr/p/4140130-hypresso-18-24-li/ Yıkaması nasıl? Tabi benzinliklerdeki boyayı sökecek kadar basınç tabi ki olmayacak ama kiri temizleyecek kadar basınç var mı? Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 11 Mart Paylaş 11 Mart Mahmut Yıldız yazdı: Yıkaması nasıl? Tabi benzinliklerdeki boyayı sökecek kadar basınç tabi ki olmayacak ama kiri temizleyecek kadar basınç var mı? Şarjlı olup da bundan fazla basınç veremez diye düşünüyorum. İş görüyor. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Mart Paylaş 11 Mart Mahmut Yıldız yazdı: Yıkaması nasıl? Tabi benzinliklerdeki boyayı sökecek kadar basınç tabi ki olmayacak ama kiri temizleyecek kadar basınç var mı? Abi 24 bar basınç diyor, karcher k2 110 barı 5 yıl kullandım, k5 150 barı da ona yakın kullandım , 24 bar ıı-ıhhh 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Mart Paylaş 11 Mart İlkay Başaran yazdı: Ben kendimi bile böyle özenli yıkamıyorum Ben teneşirde yıkancam nasılsa 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Mart Paylaş 11 Mart Servet Aydın yazdı: Ben teneşirde yıkancam nasılsa Beni sandal ağacı aromalı ateşte yakacaklar. Küllerimi de lodosta ana asfalta atacaklar Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 11 Mart Paylaş 11 Mart Erhan Doruk yazdı: Şarjlı olup da bundan fazla basınç veremez diye düşünüyorum. İş görüyor. Köksal Yılmaz yazdı: Abi 24 bar basınç diyor, karcher k2 110 barı 5 yıl kullandım, k5 150 barı da ona yakın kullandım , 24 bar ıı-ıhhh En iyisi müstakil ev olmadıktan sonra benzinliğe devam. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Mart Paylaş 11 Mart Mahmut Yıldız yazdı: En iyisi müstakil ev olmadıktan sonra benzinliğe devam. Köpük 75, su 75 diye gördüm dün. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 11 Mart Paylaş 11 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Köpük 75, su 75 diye gördüm dün. burada daha ucuz, en son 4 ay önce 25 liraydı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mart Paylaş 11 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Köpük 75, su 75 diye gördüm dün. gebze 50+50 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Mart Paylaş 11 Mart Çağlar Bayur yazdı: gebze 50+50 Servet abi de mi? Çok iyiymiş. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mart Paylaş 11 Mart Mehmet Yeter yazdı: Servet abi de mi? Çok iyiymiş. yok onda çok avro idi ben tl olan tercih ettim 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Mart Paylaş 11 Mart Çağlar Bayur yazdı: yok onda çok avro idi ben tl olan tercih ettim Delikli avro taksak. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mart Paylaş 11 Mart Mehmet Yeter yazdı: Delikli avro taksak. bizi deler, 8 tane matkap saydım tezgahta 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Mart Paylaş 11 Mart petrollerde deri yüzen cins yıkama kaç barda basıyor o suyu. navaranın çamuru başka şeyle çıkmıyordu Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Mart Paylaş 11 Mart Ali Gök yazdı: petrollerde deri yüzen cins yıkama kaç barda basıyor o suyu. navaranın çamuru başka şeyle çıkmıyordu Tahminim 200-250 arası. @Hasan Karabekirogluaydınlat bizi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 Mart Paylaş 14 Mart Köksal Yılmaz yazdı: Tahminim 200-250 arası. @Hasan Karabekirogluaydınlat bizi 200 bardan başlarlar. 380v elektrik kullanırlar ve dinamo ile döndürülen çok güçlü bir pompaya sahiptir. Bizdekiler bunlardan 200 bar 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 25 Mart Paylaş 25 Mart Amazon dan Bosch easy aquatak 120 bar lık basınçlı yıkama makinası satın aldım,yıkamacıların ki kadar basınçlı değil ama ev kullanımı için uygun geldi bana,köpük atması çok iyi değil onun için farklı başlıklar satılıyor,ben genel anlamda memnun kaldım,farklı sitelerde 4bin tl nin üzerinde idi fiyatı amazon da 3500 tl ve 2 adet ekstradan aparatı da var. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 Nisan Paylaş 4 Nisan Bosch'un akülü bir cihazı var, bunu 2 tane 18v pille çalıştırabilir miyiz. Aküyle birlikte alınca fiyatı iki katına çıkıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 06:47 Yazar Paylaş Pazartesi 06:47 2000 w 90 bar diyor. Mümkün mü https://www.pttavm.com/carub-sarjli-ve-yuksek-basincli-oto-yikama-ve-sulama-tabancasi-p-1044032760?utm_source=meta&utm_medium=cpc&utm_campaign=MET-SCL-CAT-GNR0-SLE | Günün Fırsatları&utm_content=Günün Fırsatları - Visitor&utm_term=Haftanın Yenileri - Visitor&advantage_conv=returning_customer&utm_id=120218224621100722 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Pazartesi 06:48 Paylaş Pazartesi 06:48 Mehmet Ozyurek yazdı: 2000 w 90 bar diyor. Mümkün mü https://www.pttavm.com/carub-sarjli-ve-yuksek-basincli-oto-yikama-ve-sulama-tabancasi-p-1044032760?utm_source=meta&utm_medium=cpc&utm_campaign=MET-SCL-CAT-GNR0-SLE | Günün Fırsatları&utm_content=Günün Fırsatları - Visitor&utm_term=Haftanın Yenileri - Visitor&advantage_conv=returning_customer&utm_id=120218224621100722 Değildir, bendekine çok benziyor. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Pazartesi 06:49 Paylaş Pazartesi 06:49 Mehmet Ozyurek yazdı: 2000 w 90 bar diyor. Mümkün mü https://www.pttavm.com/carub-sarjli-ve-yuksek-basincli-oto-yikama-ve-sulama-tabancasi-p-1044032760?utm_source=meta&utm_medium=cpc&utm_campaign=MET-SCL-CAT-GNR0-SLE | Günün Fırsatları&utm_content=Günün Fırsatları - Visitor&utm_term=Haftanın Yenileri - Visitor&advantage_conv=returning_customer&utm_id=120218224621100722 Mümkünse bile fiyatına bakınca mümkün değil gibi Kullanan varsa ben de alırım ama 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts