Necati Dur 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 (düzenlendi) Yapmış olduğum Pinokyo'yu sizlerle paylaşmak istedim. 1 Aralık 2023 tarihinde Necati Dur tarafından düzenlendi 25 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Ellerinize sağlık tek kelimeyle mükemmel Her şeyin makinelerle yapıldığı şu dönemde el emeği ile yapılmış mükemmel bir iş Çok güzel olmuş işçiliğinize hayran kaldım 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Gepetto'ya selam olsun. Burnu uzuyor mu? 😊 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 1 Aralık 2023 Yazar Paylaş 1 Aralık 2023 Ersen şahin yazdı: Ellerinize sağlık tek kelimeyle mükemmel Her şeyin makinelerle yapıldığı şu dönemde el emeği ile yapılmış mükemmel bir iş Çok güzel olmuş işçiliğinize hayran kaldım Teşekkür ederim Sühan Bozdağ yazdı: Elinize sağlık çok güzel olmuş Teşekkür ederim Eyüp Çetin yazdı: Gepetto'ya selam olsun. Burnu uzuyor mu? 😊 4.07 saniyede göstermeye çalıştım burnunun uzadığını. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Necati Dur yazdı: 4.07 saniyede göstermeye çalıştım burnunun uzadığını. Orayı farketmemiştim. 👍🏻 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Elinize sağlık mükemmel bir çalışma olmuş, kolay gelsin. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Muhteşem olmuş. Çok büyük bir yetenek isteyen, gerçekten sanat eseri. Elinize, kolunuza sağlık. Atatürk diyor ki, "Efendiler!. Hepiniz mebus olabilirsiniz, vekil olabilirsiniz, hatta reisicumhur olabilirsiniz, fakat sanatkâr olamazsınız". 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Kağıda cinali çizemeyen ben hayran kaldım👍🏻 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Bu karakterde güzel bir çalışma olabilir. 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Bizde atık malzemelerden böyle bir kukla yapmıştık bizim oğlana. 😊 2 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Hocam elinize sağlık. Hem yetenek hen de sabrınızdan dolayı tebrik ederim. 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Elinize sağlık hocam harika olmuş 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 2 Aralık 2023 Yazar Paylaş 2 Aralık 2023 Adnan Çakır yazdı: Elinize sağlık mükemmel bir çalışma olmuş, kolay gelsin. Teşekkür ederim Serkan Aktay yazdı: Muhteşem olmuş. Çok büyük bir yetenek isteyen, gerçekten sanat eseri. Elinize, kolunuza sağlık. Atatürk diyor ki, "Efendiler!. Hepiniz mebus olabilirsiniz, vekil olabilirsiniz, hatta reisicumhur olabilirsiniz, fakat sanatkâr olamazsınız". Teşekkür ederim. Servet Aydın yazdı: Kağıda cinali çizemeyen ben hayran kaldım👍🏻 Aslında bu tamamen eğitim sistemimizle ilgili bence. Resim çizebilmek öğrenilebilir bir şeydir. Ülkece resim çizebilmeyi yetenek sanıyoruz. Gördüğünü iki boyutlu zemine transfer etmek. Basit ve öğrenilir 🙂 Adnan Çakır yazdı: Bu karakterde güzel bir çalışma olabilir. Ben bunu yapabilirim de, kim oynatacak🙂 Eyüp Çetin yazdı: Bizde atık malzemelerden böyle bir kukla yapmıştık bizim oğlana. 😊 Ortaokulda vardı bu konu. Ben direk 100 verirdim. Elinize sağlık Fikret Özsoy yazdı: Hocam elinize sağlık. Hem yetenek hen de sabrınızdan dolayı tebrik ederim. Teşekkür ederim. Alparslan Coban yazdı: Elinize sağlık hocam harika olmuş Teşekkür ederim 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts