İlkay Başaran 7 Aralık 2023 Paylaş 7 Aralık 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: Dacia Renoyola başladı Reno Clio 5 le adam oldu ve gidiyor ve evet 5 ten başlar artık, daha iyisi çıkıncada ondan başlar Duster güzel arabadır severim keratayı .... Genişlet 90 model r21 concorde. İyi arabaydı. Safrane, laguna fosil olmuşum bende. Reno hep iyiydi tr de filo arabası malesef. Williams cliolqr vardı maykıl ceksın siyahtı daha. Gti pazarı fransızlar domine ederdi. Pug 106 lar, citroen saxolar, cliolar... 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Aralık 2023 Paylaş 7 Aralık 2023 Oyaklılar bunu ucuza mı alacak şimdi nasıl oluyor? 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Aralık 2023 Paylaş 7 Aralık 2023 birşey alma devri bitiyor, çıkarsınlar istedikleri kadar, 2024 de bakın neler olacak.... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Aralık 2023 Paylaş 7 Aralık 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: birşey alma devri bitiyor, çıkarsınlar istedikleri kadar, 2024 de bakın neler olacak.... Genişlet Lozan bitti. Gizli maddeleri bulamadık nasıl bir gizledilerse artık 1 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Aralık 2023 Paylaş 7 Aralık 2023 Emre Şimşek yazdı: Yine başlıyoruz:) Genişlet Film başlıyor evet, hazırmıyız Yorum bağlantısı
Aylin Ay 8 Aralık 2023 Paylaş 8 Aralık 2023 çok güzelmiş dağda bayırda işim olsa kesinlikle duster alırdım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Aralık 2023 Paylaş 8 Aralık 2023 İlkay Başaran yazdı: 90 model r21 concorde. İyi arabaydı. Safrane, laguna fosil olmuşum bende. Reno hep iyiydi tr de filo arabası malesef. Williams cliolqr vardı maykıl ceksın siyahtı daha. Gti pazarı fransızlar domine ederdi. Pug 106 lar, citroen saxolar, cliolar... Genişlet Motor sporları diye bişi vardı. Fatih terim ile rıdvan futbolcuydu. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 8 Aralık 2023 Paylaş 8 Aralık 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Motor sporları diye bişi vardı. Fatih terim ile rıdvan futbolcuydu. Genişlet Buradayım izledim. 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Aralık 2023 Paylaş 8 Aralık 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Motor sporları diye bişi vardı. Fatih terim ile rıdvan futbolcuydu. Genişlet Carlos Sainz, Mika Hakkinen, Renç Koçibey tv başında bunları izlerdik. Toyota Celica, Landia Delta Integrale ler, Subaru Impreza lar süperdi o zamanlar. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Aralık 2023 Paylaş 8 Aralık 2023 Kaza güzel olunca Reno hemen sahiplenmiş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Aralık 2023 Paylaş 8 Aralık 2023 İlkay Başaran yazdı: 90 model r21 concorde. İyi arabaydı. Safrane, laguna fosil olmuşum bende. Reno hep iyiydi tr de filo arabası malesef. Williams cliolqr vardı maykıl ceksın siyahtı daha. Gti pazarı fransızlar domine ederdi. Pug 106 lar, citroen saxolar, cliolar... Genişlet şortla gezerdik şişli de 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Aralık 2023 Paylaş 8 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: şortla gezerdik şişli de Genişlet Sonra annem niye beni salmıyordu sokaklara.. Al işte... 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Aralık 2023 Paylaş 8 Aralık 2023 tadı kaçtı herşeyin, yada biz yaşlandık.... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Aralık 2023 Paylaş 8 Aralık 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: tadı kaçtı herşeyin, yada biz yaşlandık.... Genişlet Ali bey, sizin için tat D hatta E sınıfından başlıyordu. O da bi kaç marka içindi. Biz hiç gelemedik oraya, siz yine tadınızı biliyordunuz Eskiden Renault sevmiyordunuz, şimdi Renault'cu oldunuz. Eskiden Merso E'den başlıyordu, şimdi Clio'ya razı geliyorsunuz. Hatta Duster beğeni listenize girdi. Biz ne edelim 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Aralık 2023 Paylaş 8 Aralık 2023 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Ali bey, sizin için tat D hatta E sınıfından başlıyordu. O da bi kaç marka içindi. Biz hiç gelemedik oraya, siz yine tadınızı biliyordunuz Eskiden Renault sevmiyordunuz, şimdi Renault'cu oldunuz. Eskiden Merso E'den başlıyordu, şimdi Clio'ya razı geliyorsunuz. Hatta Duster beğeni listenize girdi. Biz ne edelim Genişlet renocu olmadım, hangisi işime gelirse ocuyum, reno modellerini beğenmiyordum, hatırlarsan yavaş yavaş düzeliyor, dıştan tip güzel tekniği fena değil içi midemi kaldırıyor diyordum bir zamanlar, düzelttiler adamlar, duydular beni merso hala e den başlıyor ama eski e lerde kalmadı oda bozdu clioya razı gelme tamamen ekonomik ve alırken araba olmaması, dediğim gibi cebime ve işime uygunu alırım, clioda şansa iyi neyseki, sadece 1.3 icon rs paketlere bakarım ama... duster güzel, bu sınıfta f/p bence, hem arazide işin varsa yada bizim dandik delik deşik yollarımızda ideal araç, yenisinde süse kaçıp başka şeyleri bozdularsa liste dışı kalır, felsefeyi bozmayacak, gelsin bakayım ona göre yazarım biz ne edelim derken kibrit corssa biniyorsun, daha ne edeceksin 8 Aralık 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Aralık 2023 Paylaş 8 Aralık 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: biz ne edelim derken kibrit corssa biniyorsun, daha ne edeceksin Genişlet Toyota'lar memur arabası yahu, fiyatı pahalı sadece 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Aralık 2023 Paylaş 8 Aralık 2023 Sani sizin mahalle nasıl bu arada yılbaşı yaklaşıyo..Sizin mahallede bi etkinlik mi yapsak? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Aralık 2023 Paylaş 8 Aralık 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Sani sizin mahalle nasıl bu arada yılbaşı yaklaşıyo..Sizin mahallede bi etkinlik mi yapsak? Genişlet Bjkçarşı daha renkli hocam Sani Gerşon yazdı: Sonra annem niye beni salmıyordu sokaklara.. Al işte... Genişlet 3 adet bronz renk doğan vardı arka camlarınnda: I am the One your mother warned you about / Catch me If you Can / Cadde Pioneer Team yazardı 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Aralık 2023 Paylaş 8 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: Bjkçarşı daha renkli hocam 3 adet bronz renk doğan vardı arka camlarınnda: I am the One your mother warned you about / Catch me If you Can / Cadde Pioneer Team yazardı Genişlet bende (emanet de olsa bi süre) açık yeşil metal doğan. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Aralık 2023 Paylaş 8 Aralık 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Sani sizin mahalle nasıl bu arada yılbaşı yaklaşıyo..Sizin mahallede bi etkinlik mi yapsak? Genişlet Hocam, daha açıklanmadı etkinlikler. Lakin istanbul'da artık sokakta ya da mekanda yılbaşı kutlanmaz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Aralık 2023 Paylaş 8 Aralık 2023 BJK ya epeydir gitmedim çarşı içi iyileşmiş deniyor arkaya doğru kafeler felan. Favori bi nokta varsa gidilebilir (yaya). Sani Gerşon yazdı: Hocam, daha açıklanmadı etkinlikler. Lakin istanbul'da artık sokakta ya da mekanda yılbaşı kutlanmaz. Genişlet Hanukah kutlarık. Noelle işimiz yok. Yılbaşıyla hiç yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts