Hasan Karabekiroglu 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Arka dingil olmasına rağmen teker yere dokunmuş güzel. Jant geldi lastikçiye gittim. Lastikçilerde küçük liftlerden var. Life çık abi halledelim dedi bana. Emin misin ? dedim... Niye abi dedi. Şimdi bu liftle bunu kaldırırsan lastiklerin yerden alakasını kesemeyeceksin dedim. Kaldırdı kaldırdı, Duster'ın tekerler hala yerde Sonra liften çıkıp kriko vurdular. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Hasan Karabekiroglu yazdı: Arka dingil olmasına rağmen teker yere dokunmuş güzel. Genişlet ön sağ ve arka sol değdi değmedi arasında kaldılar tam gönyede. Ben kasa kasılsın diye bu şekilde çıktım daha iyi yerler var şimdilik bunu çekebildim tek olunca zor oluyor, Suyun içinde oluyorsun inmek dert. E malum 4 teker aynı seviyede değilse kapılar da açılmıyor tabi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: 4x2 ama daha kaldığım yer olmadı. Pati çeken tekere fren yapıyor. Bazı yerde motoru öldürüyor ama ikiside çekince bazen sapıtabiliyor. Genişlet motorun orada solda kutu var, esp-abs sigortasını çıkar bak keyfine, tavanın üstünü dahi çamura buladıydım yine gittiydi, tabi 4x4 olsa çok daha güzel olacaktı anca bu kadar oldu bu arada arka tekeri neredeyse 1 m kada havada kastırıp inip altına baktıydım aracın, kapıda bir sorun hissetmediydim (4x4 dü) severim dusterı, son kasada arazi olayını bozmazlar inşallah, sanki şu sıralar dacia da modaya uymaya başlayacak gibime geliyor, felsefeyi bozarsa işi süslü asfalt makinasına döner zaten.... 4 Aralık 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 İlkay Başaran yazdı: Genişlet sapıtık gibi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: sapıtık gibi Genişlet Direksiyon sağa geçmiş iyi mi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 İlkay Başaran yazdı: Direksiyon sağa geçmiş iyi mi Genişlet solda iyiydi ama Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: solda iyiydi ama Genişlet Direksiyon mu 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 İlkay Başaran yazdı: Direksiyon mu Genişlet şanzıman 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 4x4vü yeni Qashqaiye benzetirlerse madara olmak garanti Ali Cihangiroğlu yazdı: motorun orada solda kutu var, esp-abs sigortasını çıkar bak keyfine, tavanın üstünü dahi çamura buladıydım yine gittiydi, tabi 4x4 olsa çok daha güzel olacaktı anca bu kadar oldu bu arada arka tekeri neredeyse 1 m kada havada kastırıp inip altına baktıydım aracın, kapıda bir sorun hissetmediydim (4x4 dü) severim dusterı, son kasada arazi olayını bozmazlar inşallah, sanki şu sıralar dacia da modaya uymaya başlayacak gibime geliyor, felsefeyi bozarsa işi süslü asfalt makinasına döner zaten.... Genişlet 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 7 Aralık 2023 Paylaş 7 Aralık 2023 Vesile ile bu yeni kasa Dacia değil Renault adıyla OyakRenault fabrikalarında üretilecek. 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 7 Aralık 2023 Yazar Paylaş 7 Aralık 2023 Hasan Karabekiroglu yazdı: Vesile ile bu yeni kasa Dacia değil Renault adıyla OyakRenault fabrikalarında üretilecek. Genişlet Zaten Duster ile aynı kasa Renault hep vardı. Özellikle Hindistan pazarında çokca var bunlardan Renault logosuya. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 7 Aralık 2023 Paylaş 7 Aralık 2023 Eyüp Çetin yazdı: Zaten Duster ile aynı kasa Renault hep vardı. Özellikle Hindistan pazarında çokca var bunlardan Renault logosuya. Genişlet Aynen bu bilgimiz dahilinde, hatta 2.0 motor seçenekleri ile satılıyor bazı ülkelerde. Ama haberde yollarımızda dediğine göre Renault Dacia şeklinde çıkabilir. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 7 Aralık 2023 Yazar Paylaş 7 Aralık 2023 Hasan Karabekiroglu yazdı: Aynen bu bilgimiz dahilinde, hatta 2.0 motor seçenekleri ile satılıyor bazı ülkelerde. Ama haberde yollarımızda dediğine göre Renault Dacia şeklinde çıkabilir. Genişlet Renault'a daha çok benziyor hiç Dacia'da benzemiyor zaten 😊 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 7 Aralık 2023 Paylaş 7 Aralık 2023 Eyüp Çetin yazdı: Renault'a daha çok benziyor hiç Dacia'da benzemiyor zaten 😊 Genişlet Halit abi de doğruladı haberi. https://x.com/hbolkan/status/1732731755356942807?s=20 "Reno bi araba yapmış abi süper hem 4x4 hem ucuz şahane valla" Diye muhabbet olmazsa kendimi keserim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Aralık 2023 Paylaş 7 Aralık 2023 Hasan Karabekiroglu yazdı: hem ucuz Genişlet showrooma gelince bu kısma bir daha bakarız 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 7 Aralık 2023 Paylaş 7 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: showrooma gelince bu kısma bir daha bakarız Genişlet Aynen önde marka ne yazıyorsa o abi bizde böyle diyebilirler. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 7 Aralık 2023 Paylaş 7 Aralık 2023 Fikri Keleş yazdı: Suan ki sembol zaten logan degilmi Genişlet Özünde dacia Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 7 Aralık 2023 Paylaş 7 Aralık 2023 Malzeme kalitesini yükseltsinler bari Renault olunca Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Aralık 2023 Paylaş 7 Aralık 2023 Rusyada da öyleydi. Ordaki fabrikayı kapayınca burası olacak sanırım gayet iyi. İnşallah geleceğin renosu olur. Saygın Can Oğuz yazdı: Malzeme kalitesini yükseltsinler bari Renault olunca Genişlet Gerek yok. Bu ucuz olacak. Pahalı isteyen nissan alsın 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 7 Aralık 2023 Paylaş 7 Aralık 2023 Saygın Can Oğuz yazdı: Malzeme kalitesini yükseltsinler bari Renault olunca Genişlet Kaşkay o boşluğu kapatıyor gibi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Aralık 2023 Paylaş 7 Aralık 2023 Reno dastırdan mı başlıyor şimdi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Aralık 2023 Paylaş 7 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Reno dastırdan mı başlıyor şimdi Genişlet Hayır. Clio 5 ten. Makyajlı 5 te de bitiyor. Ceo dedi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Aralık 2023 Paylaş 7 Aralık 2023 İlkay Başaran yazdı: Hayır. Clio 5 ten. Makyajlı 5 te de bitiyor. Ceo dedi. Genişlet kafam çok karıştı. Ali abi çözer bu işi 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Aralık 2023 Paylaş 7 Aralık 2023 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: kafam çok karıştı. Ali abi çözer bu işi Genişlet Dacia Renoyola başladı Reno Clio 5 le adam oldu ve gidiyor ve evet 5 ten başlar artık, daha iyisi çıkıncada ondan başlar Duster güzel arabadır severim keratayı .... 7 Aralık 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts