Eyüp Çetin 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 (düzenlendi) https://tr.motor1.com/news/698347/dacia-duster-2024-resmi/ Tasarım olarak beğendim ama Dacia'da bir kalitesizlik hissi var tabi bu eski modellerinden kaynaklı. Yeni modelleri güzel görünüyor siz neler düşünüyorsunuz? 29 Kasım 2023 tarihinde Eyüp Çetin tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Bagaj hacminde artan 30LT, sanırım elveda dediğimiz stepneden geliyor. Gayet tipi güzel. Kalitesi de artarsa iç mekanda, hiç fena olmaz. Jogger var şirketimizde, içinin de kaliteli olabileceğini gösterdi Dacia. Yalnız kalite derken, Merso kalitesinden bahsetmiyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Giderek Volvo çizgilerine yaklaşıyor. Beğendim ben. XC40 olmuş baya baya.. 3 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Dacia modellerini değil, marka değerini yükseltmesi lazım. "0 km araba aldım. Ne aldın ? Dacia hımmm 20 yaşında araba aldım. Ne aldın Audi OOOOoooo süpeer.. 10 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Dacia tasarım olarak reno’dan iyi gidiyor. Ama en yenisinde bile iç malzeme kalitesi çok kötü. mesela klima düğmesi pazardan alınam etsiz dandik plastik oyuncak gibi 3 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Sani Gerşon yazdı: Bagaj hacminde artan 30LT, sanırım elveda dediğimiz stepneden geliyor. Gayet tipi güzel. Kalitesi de artarsa iç mekanda, hiç fena olmaz. Jogger var şirketimizde, içinin de kaliteli olabileceğini gösterdi Dacia. Yalnız kalite derken, Merso kalitesinden bahsetmiyoruz. Geçenlerde forumda bir arkadaş da mersonun kalitesinin düştüğünden bahsetmişti. Sınıfına göre tasarım bence gayet hoş olmuş. Son makyaja kadar neredeyse Logandaki tipsiz ön konsolla devam eden Dacia için devrim niteliğinde bir değişim olmuş. Jogger ve yeni sanderodaki havalandırma menfezleri kullanılınca iç görünümü baya değiştiriyor. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 İlk yurtdışı inceleme videosunu izliyorum şu an. Boşu 20k€, dolusu 30k€'nun altında olacakmış. Bayağı tipi güzel. @Mehmet Ozyurek 4x4 yine nissan'la aynı olacak. Seninki gibi yapıyorlar. Tek fark, otomatik vites yok 4x4'lerde. Yoksa seninkinden satamayacaklar 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 (düzenlendi) Ben Duster kullanıyorum ve çok beğeniyorum.Dış tasarım iyi görünüyor iç Mekan az daha modernize edilse iyi olurdu gelişme var diye düşünüyorum.Bu arada Dizel seçeneği artık yok diyorlar. Araca bakarken hedef kitleyide göz ardı etmemek gerekiyor iyi yoldalar. 29 Kasım 2023 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Hayrettin Bahadir yazdı: Dacia modellerini değil, marka değerini yükseltmesi lazım. "0 km araba aldım. Ne aldın ? Dacia hımmm 20 yaşında araba aldım. Ne aldın Audi OOOOoooo süpeer.. Bunu bizzat yaşadım. Geçen kış A3 ile kayıp yoldan tarlaya saplanan arkadaşımı, Duster ile çekip çıkardım. Sonra Dacia demi Dacia dedim 9 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Aytac Sakal yazdı: Bu arada Dizel seçeneği artık yok diyorlar. Artık üretmiyorlar. Jogger'da da yok. Onun yerine hibrit veya lpg sunuyorlar. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Artık üretmiyorlar. Jogger'da da yok. Onun yerine hibrit veya lpg sunuyorlar. Dizelin Torkuda iyiydi 🙂.Toprak Dağ yollarında Rampada tadını çıkartıyorduk. 29 Kasım 2023 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Hayrettin Bahadir yazdı: Dacia modellerini değil, marka değerini yükseltmesi lazım. "0 km araba aldım. Ne aldın ? Dacia hımmm 20 yaşında araba aldım. Ne aldın Audi OOOOoooo süpeer.. En yakın rakibine 4200 fark atmış. Marka algısı Duster için geride kalmış görünüyor. Makul bir fiyattan satılırsa 2024 ü de böyle kapatır bence. Yıllık 20 bin km yapan biri için ben Eco G Lpg li alabilirim. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Sani Gerşon yazdı: İlk yurtdışı inceleme videosunu izliyorum şu an. Boşu 20k€, dolusu 30k€'nun altında olacakmış. Bayağı tipi güzel. @Mehmet Ozyurek 4x4 yine nissan'la aynı olacak. Seninki gibi yapıyorlar. Tek fark, otomatik vites yok 4x4'lerde. Yoksa seninkinden satamayacaklar Aslanla kediyi kıyaslıyorsun. Farkında mısın. 😅 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Aslanla kediyi kıyaslıyorsun. Farkında mısın. 😅 Satış rakamları olarak mı ? 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Aslanla kediyi kıyaslıyorsun. Farkında mısın. 😅 hepsi reno değil mi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Aslanla kediyi kıyaslıyorsun. Farkında mısın. 😅 Fiyat olarak mı? Yorum bağlantısı
Süleyman Can 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Tasarım ve malzeme kalitesi bir yana, umarım euroncap'ten artık 5 yıldız almış bir dacia modeli görürüz. Kalitesiz hissiyatı başka, güvende olmama başka bence... Yorum bağlantısı
Coşku Mert 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 bana gore en buyuk yenilik arka frenlerin disk olmasi 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Model güzel, şu anda satışta olan %80 ÖTV dilimine girince biraz avantajını kaybetti. Tekrar 50 veya 60lık dilime gelirse aslında güzel seçenek. Bezen bu trafiğe bu karmaşaya Dacia'yı bile fazla görüyorum. Coşku Mert yazdı: bana gore en buyuk yenilik arka frenlerin disk olmasi Davlumbaz da varsa tadından yenmez 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 10 sene evvel broadway e binen halk güvenlik ve iç döşeme kalite“freak” i oldu..sakin ve saygılı kullanmayı da öğrenseler keşke böyle. 5 3 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 tasarım sırası tam bagaja gelmişken ekip işi bırakıp gitmiş gibi 1 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Mehmet Göktürk yazdı: 10 sene evvel broadway e binen halk güvenlik ve iç döşeme kalite“freak” i oldu..sakin ve saygılı kullanmayı da öğrenseler keşke böyle. Beygirler yetmiyor. Kapı kolu, göğsün yumuşak olması yetmiyor. Aydınlatmalar yetmiyor. Koltuk kumaşları yetmiyor. Usb çıkışları yetmiyor. Jant büyüklüğü yetmiyor. Yetmiyor hocam 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 2021 modelini şirket aracı olarak kullanıyorum. Mis gibi araba. Clioyu satıp alacağım 1.3 tce otoatiğini. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts