Servet Aydın 11 Eylül Paylaş 11 Eylül 25 yıl sürmüş göbek yapmak. Dünyanın yatırımı var eritmek yazık olur🥩🥩🥩🥩 2 7 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Eylül Paylaş 11 Eylül az ve saglikli yemek lazim. yag dokusu zararli seyleri de icinde tutuyor olmali. aniden erimesi hucreleri zorlar diyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Nihat Palolu yazdı: Geçe ay kan tahlilim yapıldı sonuçlar normal. Yürüyüş yapmanın çok faydasını gördüm. Her gün 6 km hızlı tempo yürüyorum. Konuyu açtıktan bu yana 20 kilo verdim. Aile hekimim ilk zamanlar spor salonuna gitmemi tavsiye etmişti. Kararlılığımı görünce istersen git biraz takıl sonra dambıl al evde devam et dedi. Göbek ve bel çevresinde hala yağ var. Yağları eritip bira kas inşa edeyim diyorum. Dambılla olur mu acaba? Evde birkaç kiloluk dambıl ile olmaz bu yaştan sonra. Testestoronu tetikleyecek sağlam antrenmanlar gerekir. Bilhassa büyük kas grubu olan bacakları iyi çalıştırmak lazım. 1 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 18 Kasım Yazar Paylaş 18 Kasım Geçen hafta kan bağışında bulundum. Onun etkisiyle yarım kilo hafifleyerek 81,8'e düştüm. 80'i görünce kilo vermeyi durdurup sabit tutmanın yollarına bakacağım. Mhrs'ye göre maksimum 79 olmalıymışım. Aile hekimim 79'a düşme 90'a merdiven dayama diyor. Her gün saatte 6 km hızla 5 km yürüyorum. Direnç lastiğini 1800 kere gerdirip bırakıyorum. Şınavda baya ilerledim tek seferde 75 çekiyorum. 7 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 18 Kasım Paylaş 18 Kasım Nihat Palolu yazdı: Geçen hafta kan bağışında bulundum. Onun etkisiyle yarım kilo hafifleyerek 81,8'e düştüm. 80'i görünce kilo vermeyi durdurup sabit tutmanın yollarına bakacağım. Mhrs'ye göre maksimum 79 olmalıymışım. Aile hekimim 79'a düşme 90'a merdiven dayama diyor. Her gün saatte 6 km hızla 5 km yürüyorum. Direnç lastiğini 1800 kere gerdirip bırakıyorum. Şınavda baya ilerledim tek seferde 75 çekiyorum. Maşallah çakı gibisin Nihat abi o kondisyon bende yok. 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 18 Kasım Yazar Paylaş 18 Kasım Çağrı Alaf yazdı: Maşallah çakı gibisin Nihat abi o kondisyon bende yok. Çalışırsan olur, gençsin. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 18 Kasım Paylaş 18 Kasım Nihat Palolu yazdı: Çalışırsan olur, gençsin. Kazadan beri 2 senedir yatış modundaydım. Ben de yeni başladım geçen hafta. Sosyal medyada ArdaBuild ismiyle faaliyet gösteren arkadaştan da özel program satın aldım. Beslenmeyi, kardiyoyu, sporu hep dediği gibi yapıyorum. Bayağı hamlamışız ancak yatağa yorgun girmeyi özlemişim. Uyku kalitem inanılmaz arttı, dinlenirken kalp ritmim de azalıyor yavaş yavaş. Önce göbek çevresini eritip sonra kas yapımına başlayacağız. Spora başladıktan sonraki 10 gün içinde kol ve omzumda böyle yırtıklar oldu demek ki gelişim süratli. 2 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Kasım Paylaş 18 Kasım Bunlar kazadaki iz mi yoksa spor sonrası mı oluştu? Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 18 Kasım Paylaş 18 Kasım Çağlar Bayur yazdı: her ne programı ise acilen bırakılmalı Programın özel bir olayı yok ki abi. Selenyumuna kadar vitamin mineral takviyelerimi alıyorum, günde yarım kilo tavuk 150 gram pirinç 3 yumurta 75 gram yulaf biraz hindi füme bir avuç fıstık bir tane de elma yiyorum geriye de normal 8 hareketten oluşan 4 set 12-11-10-9 tekrarlı az ağırlıklı hareketler yapıyorum. Testesteron da fazla uyku günde 9 saat e sonra vücut patlıyor. Bunu engellemenin bir yolu yok. İlkay Başaran yazdı: Bunlar kazadaki iz mi yoksa spor sonrası mı oluştu? Yok abi taze yeni oldu spordan sonra. Yorum bağlantısı
Cem Işık 18 Kasım Paylaş 18 Kasım Kaslar gelişmek için emir bekliyormuş, benim de kollarım dolu böyle çatlaklarla ama nuh nebiden kalma spor yaptığım dönemin eseri.. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Kasım Paylaş 18 Kasım Bu tip deri çatlakları hızlı kilo alıp verme kaynaklı olur genelde. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 18 Kasım Paylaş 18 Kasım İlkay Başaran yazdı: Bu tip deri çatlakları hızlı kilo alıp verme kaynaklı olur genelde. Doğru. Gebelerde de belli bir aydan sonra aynı çatlaklar olur. Kısaca derinin alttan gelen baskıyı normal formunu koruyarak tutamaması kaynaklı hızlı deri üretme meselesi. Belimde yağdan olanları da var buradakiler kastan kaynaklı. Contratubex kullanacağım azaltır diyorlar. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Kasım Paylaş 18 Kasım Çağrı Alaf yazdı: Doğru. Gebelerde de belli bir aydan sonra aynı çatlaklar olur. Kısaca derinin alttan gelen baskıyı normal formunu koruyarak tutamaması kaynaklı hızlı deri üretme meselesi. Belimde yağdan olanları da var buradakiler kastan kaynaklı. Contratubex kullanacağım azaltır diyorlar. İkisinin de olayı aynı evet. Koldakiler kasın hacmine yetişmeye çalışan deri, bel bölgesi de biriken yağa yetişmeye çalışan deri. Hızdan dolayı ince işçiliksiz ani üretim. Bebek yaralarında çok iz kalma nedeni de vücudun çok hızlı olan tedavi tepkisiymiş. Hemen düzeltelim bu açık yarayı gibi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Kasım Paylaş 18 Kasım Çağrı Alaf yazdı: günde yarım kilo tavuk 150 gram pirinç 3 yumurta 75 gram yulaf biraz hindi füme bir avuç fıstık bir tane de elma yiyorum bizim veletler bunları öğün arasında götürüyor fenalar fındık fıstık kaselere sığmıyor 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Kasım Paylaş 18 Kasım Nihat Palolu yazdı: Geçen hafta kan bağışında bulundum. Onun etkisiyle yarım kilo hafifleyerek 81,8'e düştüm. 80'i görünce kilo vermeyi durdurup sabit tutmanın yollarına bakacağım. Mhrs'ye göre maksimum 79 olmalıymışım. Aile hekimim 79'a düşme 90'a merdiven dayama diyor. Her gün saatte 6 km hızla 5 km yürüyorum. Direnç lastiğini 1800 kere gerdirip bırakıyorum. Şınavda baya ilerledim tek seferde 75 çekiyorum. Çok bu.. Seninki sağlıklı yaşamı geçmiş.. Tamam yürü de 75 şınav ne kardeşim.. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Kasım Paylaş 18 Kasım Çağlar Bayur yazdı: bizim veletler bunları öğün arasında götürüyor fenalar fındık fıstık kaselere sığmıyor Kiloluk alıyorum tavsiye ederim abi. Amazon satıyor. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 Kasım Paylaş 18 Kasım Balla karıştırınca acayip güzel olmuş olur sade pek gitmez. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Kasım Paylaş 18 Kasım Murat Sürmeli yazdı: Spor diyorduk en son Kasların gelişimi için protein lazım. Mehmet Yeter yazdı: Balla karıştırınca acayip güzel olmuş olur sade pek gitmez. Hazır ballısı da var. 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 18 Kasım Yazar Paylaş 18 Kasım Mehmet Ozyurek yazdı: Çok bu.. Seninki sağlıklı yaşamı geçmiş.. Tamam yürü de 75 şınav ne kardeşim.. Şınav birçok kas gurubunu çalıştırıyor abi. Bedenen çalışmadığım için uzun vadede kas kaybetmek istemiyorum. Yaşlanınca düşmemek düşünce bir yerlerin kırılmaması için kas lazım. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 19 Kasım Paylaş 19 Kasım 2 ay aradan sonra tekrar spora döndüm ama nereden döndüm 1 haftadır kasığım ağrıyor, topal ördek gibiyim. Fazla yüklenmedim ilk gün diye ama yine de ara vermek problem oluyor. Yorum bağlantısı
Cem Işık 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Cihat Küçükay yazdı: 2 ay aradan sonra tekrar spora döndüm ama nereden döndüm 1 haftadır kasığım ağrıyor, topal ördek gibiyim. Fazla yüklenmedim ilk gün diye ama yine de ara vermek problem oluyor. O ağrı vücutta çalıştırdığınız kas grubunda laktik asit birikmesinden oluyor ve kurtulmanın tek çaresi aynı kas grubunu yeniden çalıştırmak malesef. 2 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Cem Işık yazdı: O ağrı vücutta çalıştırdığınız kas grubunda laktik asit birikmesinden oluyor ve kurtulmanın tek çaresi aynı kas grubunu yeniden çalıştırmak malesef. Evet, biliyorum. Tekrar çalıştırdım da zaten. Ama ağrı devam ediyor. Hoca, eğer kendini sakatlamadı isen 1 hafta sonra geçer dedi. Bakalım, bekliyorum. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Cihat Küçükay yazdı: Evet, biliyorum. Tekrar çalıştırdım da zaten. Ama ağrı devam ediyor. Hoca, eğer kendini sakatlamadı isen 1 hafta sonra geçer dedi. Bakalım, bekliyorum. Kas ve tendonla inatlaşmayın onlar kazanır. Ağrı varsa beklemeli. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts