Ali Darbaz 26 Kasım 2023 Paylaş 26 Kasım 2023 Merhaba Açık havada bekleyen bir otomobile branda ile örtersek, 1 2 ay branda altında kalması araca bir zarara sebeb olurmu. Mesela ilandaki branda araba saklamaya uygun mu. Uygun değil ise bir arabayı uzun süre kullanılmayacaksa nasılbir örtü üle muhafaza edilmeli. https://www.hepsiburada.com/bylizard-renault-symbol-2-branda-araba-ortusu-pm-otart9058980 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 26 Kasım 2023 Paylaş 26 Kasım 2023 Ali Darbaz yazdı: Merhaba Açık havada bekleyen bir otomobile branda ile örtersek, 1 2 ay branda altında kalması araca bir zarara sebeb olurmu. Mesela ilandaki branda araba saklamaya uygun mu. Uygun değil ise bir arabayı uzun süre kullanılmayacaksa nasılbir örtü üle muhafaza edilmeli. https://www.hepsiburada.com/bylizard-renault-symbol-2-branda-araba-ortusu-pm-otart9058980 Naylon ya da naylon kaplı branda zararlıdır. Altta kalan nem buharlaşamayacağı için boyaya zarar verebilir diye düşünüyorum. İlla ki alınacaksa bez branda alınsa iyi olur. 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 26 Kasım 2023 Paylaş 26 Kasım 2023 Neyden koruma amaçlı kullanacaksın abi? Ben eskiden tamamen pamuk beyaz çarşaf sererdim. En masumu o bence 1 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 26 Kasım 2023 Paylaş 26 Kasım 2023 branda iç mekan dış mekan olarak 2ye ayrılır. dış mekan brandası pahalıdır. sen de almazsın zaten, o yüzden boşver. 6 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 26 Kasım 2023 Paylaş 26 Kasım 2023 Brandaya gerek kalmadan sifir maliyetle Ali beyin cozume ulaşmasi an meselesi. Yine kendi actigi yardim konusunda yine kendisi çözüme ulaşacak... 2 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Kasım 2023 Paylaş 26 Kasım 2023 vesile ile brandada ki sorunu anlamadım Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Kasım 2023 Paylaş 26 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: vesile ile brandada ki sorunu anlamadım Para ile satılıyor olması. 5 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 26 Kasım 2023 Paylaş 26 Kasım 2023 Apartmanın kapalı otoparkı en iyisi. Branda alıpta memnun kalana denk gelmedim ben de dahil. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Kasım 2023 Paylaş 26 Kasım 2023 Apartmanda arabaları çektiğiniz bahçenin üstünü kapatsanız daha doğru olur. Binadan duvara branda gerseniz yeter. Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 26 Kasım 2023 Paylaş 26 Kasım 2023 Branda alıpda kullanan memnun olan göremedim daha var mı ? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 26 Kasım 2023 Paylaş 26 Kasım 2023 Süleyman Can yazdı: Apartmanın kapalı otoparkı en iyisi. Branda alıpta memnun kalana denk gelmedim ben de dahil. Kapalı otoparkta da çok toz oluyor. Ben penye tip ince branda kullanıyorum. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 Bence tozdan bu kadar korkmamak lazım. Boyayı dahi koruyor güneşin etkisinden. Sürekli temiz olup güneş alacağına tozlu olmasını yeğlerim. Seramik ya da boya koruma vb yoksa. Motosikleti bile 1 kış naylon gibi branda ile örtmüştüm. Koltuğun üzerindeki konfor sele denen kısım çürümüştü nemden. Nemi hapsedecek nefes almayan uygulamalardan uzak durmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 İlkay Başaran yazdı: Bence tozdan bu kadar korkmamak lazım. Boyayı dahi koruyor güneşin etkisinden. Sürekli temiz olup güneş alacağına tozlu olmasını yeğlerim. Seramik ya da boya koruma vb yoksa. Motosikleti bile 1 kış naylon gibi branda ile örtmüştüm. Koltuğun üzerindeki konfor sele denen kısım çürümüştü nemden. Nemi hapsedecek nefes almayan uygulamalardan uzak durmak lazım. toyota garanti kılavuzunda şöyle bir detay dikkatimi çekmişti. Arabanızı uzun süre yıkamayıp tozlu pis tutarsanız ve boya rengi solup değişirse garantiye girmez. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: toyota garanti kılavuzunda şöyle bir detay dikkatimi çekmişti. Arabanızı uzun süre yıkamayıp tozlu pis tutarsanız ve boya rengi solup değişirse garantiye girmez. 6 ayda bir araba yıkarım bu tip sorun yaşamadım hiç. 11 ay güneş var burada. Kullandığı boya kalitesiyle alakalı olabilir. Fiatlar iyi vernik yakardı mesela. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 içi kesinlikle miflonlu olmalı gerisi teferruhat , kedilere karşı herhangi bir çözüm yok bilginiz olsun Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Kasım 2023 Yazar Paylaş 27 Kasım 2023 Arka otoparkı kapatırsak 2 daireye giden güneş kesilir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: toyota garanti kılavuzunda şöyle bir detay dikkatimi çekmişti. Arabanızı uzun süre yıkamayıp tozlu pis tutarsanız ve boya rengi solup değişirse garantiye girmez. 1000 km de bir motor yağı kontrolü yapmazsanız motorunuz yağ kaynaklı arızada garantiye girmez de yazar, garantiden kaçınmanın 50 farklı tonu o 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 boyanıza iyi bakın, UV ye dikkat edin kullanın gitsin, branda falan gerek yok, camlara güneşlik koy yeter. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 (düzenlendi) Süleyman Can yazdı: Apartmanın kapalı otoparkı en iyisi. Branda alıpta memnun kalana denk gelmedim ben de dahil. İlk arabama branda almıştım,ilk sabah sokak köpeği parçalamıştı.Ve böylece bitti 27 Kasım 2023 tarihinde Fikri Keleş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts