Kazım Yıldırım 25 Kasım 2023 Paylaş 25 Kasım 2023 Herkese iyi akşamlar, Bugün Ford Focus 1 2.0 aracımla ilerlerken su birikintisine girdim. Daha sonra ise biraz ilerleyip ışıklarda durduğumda kaputun altından yoğun duman çıktığını (su buharıydı sanırım ama o an emin olamadım.) farkettim. Kaputu açtığımda motorun çevresine su geldiğini yani triger kayışının olduğu bölgenin vs ıslanmış olduğunu farkettim kısa bir süre sonra duman kesildi zaten. Motorun çalışmasında falan da bir sıkıntı olmadı ama yine de tecrübeli arkadaşlara danışmak istedim durumu. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 25 Kasım 2023 Paylaş 25 Kasım 2023 egzoza veya egzoz manifoltuna su gelmiştir. altta muhafaza yoksa normal durum 4 Yorum bağlantısı
Kazım Yıldırım 25 Kasım 2023 Yazar Paylaş 25 Kasım 2023 Coşku Mert yazdı: egzoza veya egzoz manifoltuna su gelmiştir. altta muhafaza yoksa normal durum evet altta muhafaza yoktu, tamamdır teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 26 Kasım 2023 Paylaş 26 Kasım 2023 Sıcak motor ve aksama değen su buharlaşmış muhtemelen. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 28 Kasım 2023 Paylaş 28 Kasım 2023 (düzenlendi) normal durum eksozdan gelmiştir 28 Kasım 2023 tarihinde Uğur Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 28 Kasım 2023 Paylaş 28 Kasım 2023 Fiesta ile girmiştim. Aynı şekilde yoğun bir şekilde çıktı. Buhar olduğunu düşünüyorum. Malum alt kısımlar sıcak. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts