Ahmet İhsan Akşen 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Evren Erakçora yazdı: 2024 Vignale AWD* SUV 2.0L Ecoblue 120PS 8 İleri Otomatik Dizel Euro 6.2 4.158.600 TL KUGA fiyatı, neden böyle bir otomobil satarlar ki. Kaç tane satılabilir. 4milyonun üzerinde fiyat ve 120PS. 2.0 araç kalmadı zaten bu fiyat politikası yüzünden. Accord ile başladı kaçışlar. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Araba vergileri motor hacmine göre değilde araç değerine alınırsa ülkeye değişik arabalar gelir. Buna ek emisyon ve güç fazlaysa ek vergiler uygulanır. bu ithalatı artırır mı? 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Evren Erakçora yazdı: 2024 Vignale AWD* SUV 2.0L Ecoblue 120PS 8 İleri Otomatik Dizel Euro 6.2 4.158.600 TL KUGA fiyatı, neden böyle bir otomobil satarlar ki. Kaç tane satılabilir. 4milyonun üzerinde fiyat ve 120PS. 2.0 tdi 102 bg yazılım fakiri caddy'ler gibi, bayiden çıkınca ilk durakta 200+ olacak şekilde mi kurmuşlar acaba düzeni koç'ta da? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: motor hacmine göre değilde araç değerine alınırsa hangi gün ki değerine göre? üretildiği yerden çıkış değeri mi gemiden iniş değeri mi, liman otoparkındaki mi fiktif saha çıkış değeri mi? buzdolabı fatursı ile giriş yapan suv oldu bu coğrafyada 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Çağlar Bayur yazdı: hangi gün ki değerine göre? üretildiği yerden çıkış değeri mi gemiden iniş değeri mi, liman otoparkındaki mi fiktif saha çıkış değeri mi? buzdolabı fatursı ile giriş yapan suv oldu bu coğrafyada Belki uçakla getirecekler arabayı. Üretim yerindeki değeri olabilir. Üretilen ülke ucuz veya pahalı olması markanın sorunu artık. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: uçakla getirecekler arabayı. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Üretim yerindeki değeri olabilir. üretim yerindeki lokal pazara da kesilen fatura mı? bize kesilecek olan mı? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Çağlar Bayur yazdı: üretim yerindeki lokal pazara da kesilen fatura mı? bize kesilecek olan mı? keyifleri bilir. Gümrüğe geldiğinde memurun önüne kağıt koysunlar yeter Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Ocak Yazar Paylaş 17 Ocak Bugün arabadan indim, kızımı beklerken dışarıda telefon geldi, cevaplayamadım, telefon android autodan çıkamadı. Sizde de böyle oluyor mu hiç? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Araç açık ve teyp kapanmadı ise normal, bağlantıdan Bluetooth yerine ahizeyi seçip cevaplayabilirsiniz. Evren Erakçora yazdı: Bugün arabadan indim, kızımı beklerken dışarıda telefon geldi, cevaplayamadım, telefon android autodan çıkamadı. Sizde de böyle oluyor mu hiç? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Ocak Yazar Paylaş 17 Ocak Selçuk Bakış yazdı: Araç açık ve teyp kapanmadı ise normal, bağlantıdan Bluetooth yerine ahizeyi seçip cevaplayabilirsiniz. Arabayı kapattım, 50m ileride bekledim. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Evren Erakçora yazdı: Arabayı kapattım, 50m ileride bekledim. Teybin elektriği henüz kesilmemiş demek ki, normalde aracı kilitleyince bağlantıyı kesmesi gerekir. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Telefondaki yazılımdan da olabilir. Anlık hata olabilir Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Anlık hata olması olası, clio şoför kapısını açınca tüm telefon bağlantılarını kesiyor. (Bt ya da andoid oto) 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Şubat Yazar Paylaş 3 Şubat Bugün biraz uzun yol yaptık, normal kullanımla 5.2 l/100 km tüketti. Yüklü ve hızlı gidilirse 6 litre civarı yakmıştı. Araba 5bin km ye yaklaştı. Motor çekişi epey iyi. Yüksek devirde epey sessiz. Soğukken biraz titreşimli , 3 silindir malum. Sürüşü bence çok keyfli. Virajlarda güzel, rüzgarlardan çok az etkileniyor. Ekrandan klima- sıcaklık ayarı geri vitese takınca yapılamıyor, kamera açılıyor. 5 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 21 Şubat Yazar Paylaş 21 Şubat Motor yağı ömür sistemi yüzde 80 civarı gösteriyor. Bu hesaba göre 30bin kmden fazladan yağ ile devam diyor. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Muhtemelen motor saatine göre hesaplıyordur. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Şubat Yazar Paylaş 22 Şubat Motor yüküne ,devire, sıcaklığa, saate vs bir çok değişkene bakıyormuş. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Evren Erakçora yazdı: Motor yüküne ,devire, sıcaklığa, saate vs bir çok değişkene bakıyormuş. 30 binde yağ ölürcüler gelir şimdi. İst de 10 k nın balıkesirin 60 k sı gibi olduğuna bakmadan Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Şubat Paylaş 23 Şubat İsa Acar yazdı: 30 bin km' de yağ ölür 30 bin km' de yağ mı olur 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Mart Yazar Paylaş 2 Mart (düzenlendi) Bugün rampalı, virajlı yollarda kullandım. Motor ilginç, rampalı yolda düşük viteslerde 1200 devire kadar yavaşladım bakalım toplayacak mı diye, (vites düşür uyarısı gelmeden topladı) alt devirde şaşırtcı derecede torku yüksek. 2 Mart tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Mart Paylaş 2 Mart Evren Erakçora yazdı: Bugün rampalı, virajlı yollarda kullandım. Motor ilginç, rampalı yolda düşük viteslerde 1200 devire kadar yavaşladım bakalım toplayacak mı diye, (vites düşür uyarısı gelmeden topladı) alt devirde şaşırtcı derecede torku yüksek. Kaçıncı vites ve hız kaçtı? 6 ileri mi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Mart Yazar Paylaş 2 Mart İlkay Başaran yazdı: Kaçıncı vites ve hız kaçtı? 6 ileri mi 4.vitesle falan topluyor, hafif rampada Dizel kadar tork yok ama yine de güzel geldi bana. 6 ileri. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Mart Paylaş 2 Mart Evren Erakçora yazdı: 4.vitesle falan topluyor, hafif rampada Dizel kadar tork yok ama yine de güzel geldi bana. 6 ileri. 1.0 dizelden yüksektir torku. En güzel yanı sessiz olmaları. Ben cidden özlemişim benzinli motoru. Tabi d ve üzeri segmentte dizel de olsa çıt ses olmuyor arabada. Servet abinin passat çok güzel ses seda yok dizel olmasına rağmen. Clioda kucakta gibiydi makina. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Mart Yazar Paylaş 2 Mart İlkay Başaran yazdı: 1.0 dizelden yüksektir torku. En güzel yanı sessiz olmaları. Ben cidden özlemişim benzinli motoru. Senin megane nasıl şimdi , özellikle 1200,1300 devirde falan yürüyor mu rahat. Yorum bağlantısı
Recommended Posts