Evren Erakçora 15 Aralık 2023 Yazar Paylaş 15 Aralık 2023 Mustafa Erkan yazdı: Evren bey maşallah sakin kullanimda aracınızın yakıt tüketimi çok düşük . 4 - 4.5 lt benzinli bir araç için güzel değerler. Jetta aracımda tek basima 80 km sabit hizda 4.2 lt düsebildigim en az tuketim degeri. 4 kisi ile yapilan yolculuklarda ise 4.9 veya 5 oluyor . Üç silindir , 999 cc ve çok yüksek verimli turbo sayesinde ford resmen benzini dibini sıyırarak tüketim yapıyor. Teşekkürler Mustafa Bey, az yakmak için bunlarda devri mümkün olduğunca düşük tutmak lazım bence. 3000-4000 devirde sürülürse belki 10 litre yakar. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Benzinlide limit yok 40 bile yakar yeterki sürücü istesin 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Az yakıyor. Bu amca hiç trafik olmayan şehirde test etmiş. 75km hiç stop etmeden sürmüş. Ekranda 4,8 yazıyor. Gerçekten çok güzel rakam benzinli için. ben kullansam istanbu’da muhtemelen motor tüm teknolojisi çöp olacak dur kalk yapmaktan. 8-9’u görürüm. Ama 8-9 da iyi. Civic 11 altını görmüyor. 1.0tsi da 9-10 altını görmüyor. videodaki arabada hem de kış lastiği var. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 16 Aralık 2023 Yazar Paylaş 16 Aralık 2023 Bende kış lastiği var, tüketim pek değişmedi gibi. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Az yakıyor. Bu amca hiç trafik olmayan şehirde test etmiş. 75km hiç stop etmeden sürmüş. Ekranda 4,8 yazıyor. Gerçekten çok güzel rakam benzinli için. ben kullansam istanbu’da muhtemelen motor tüm teknolojisi çöp olacak dur kalk yapmaktan. 8-9’u görürüm. Ama 8-9 da iyi. Civic 11 altını görmüyor. 1.0tsi da 9-10 altını görmüyor. videodaki arabada hem de kış lastiği var. Sw bu hb göre daha ağırdır. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak 6 aylık MTV 2016 TL görünüyor. Fiesta nın çok düşüktü. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Evren Erakçora yazdı: 6 aylık MTV 2016 TL görünüyor. Fiesta nın çok düşüktü. Hep fiestayla kıyaslıyoruz geçmişe bir özlem mi var? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Fiesta güzeldi , 15 sene kullandım, çok memnun kaldım. Çok sağlam bir araçtı bence. Konfor olarak Focus çok daha üstün, uzun yolda çok rahat. Dar sokaklarda Fiesta dönüş çapı ve darlığı avantaj. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Evren Erakçora yazdı: 6 aylık MTV 2016 TL görünüyor. Fiesta nın çok düşüktü. Bizde fotoğrafta görünen focusta duruyor. Birde yanına sıfır 1.0 clio geldi. Sizinkiyle aynı dilimde. Focus 400 küsür Clio 2000. Olsun yapacak bir şey yok 😊 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak Paylaş 2 Ocak lpg candır eski araba duble mokiayto espressso gibi iyidir Yorum bağlantısı
Serkan Maden 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Suv sandım bugün gördüğümde. 3 cm yüksek oluşu çok yakışmış. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Serkan Maden yazdı: Suv sandım bugün gördüğümde. 3 cm yüksek oluşu çok yakışmış. Bir Suv kadar yüksek değil ama kapılar kaldırama kolay kolay çarpmıyor, hafif bozuk yolda altı çarpar diye tedirgin etmiyor. Ayrıca artı olarak Suvlardan daha az yakıyor. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak (düzenlendi) Donanım Listesi: Active Still 1.0 Manual HB. Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Elektirikli katlanabilir, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar LED ön farlar Gündüz yanan LED ön farlar Ön sis farları ve LED köşe aydınlatma fonksiyonlu Otomatik yanan farlar Gecikmeli sönen ön farlar - S S S S S S S LED arka farlar (5K ve SW gövde seçenekleri ile) Active Tasarım Kiti (Ön, Arka ve Yan Eteklikler, Siyah Ön Izgara) Aktif Ön Izgara Arka rüzgarlık (5K ve SW gövde seçenekleri ile) Tavan rayı (Sadece SW gövde seçeneği ile) 17” Alüminyum Jantlar Karartılmış arka camlar Ford Kolay Yakıt Sistemi Ön Park Sensörleri Arka Park Sensörleri Active süspansiyon (30mm daha yüksek) Geri Görüş Kamerası Çift Boru Görünümlü Egzoz Çıkışı Yedek lastik (Mini boy) Sürücü ve Ön Yolcu Ön, Yan ve Perde Hava Yastıkları Ön Yolcu Hava Yastığını Devre Dışı Bırakma Sürücü ve Ön Yolcu Emniyet Kemeri Hatırlatması 2. Sıra Emniyet Kemeri Takip (Yol Bilgisayarı) Ford MyKey® ABS Elektronik Denge Programı (ESP) İkincil çarpışma freni Çekiş Kontrol Sistemi (TCS) Yokuş Kalkış Desteği (HLA) Lastik Basınç Takip Sistemi Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit Disk frenler - ön / arka Hız Kontrol Sistemi ve Ayarlanabilir Hız Sınırlandırıcı Isofix bağlantı noktası Arka Kapı Çocuk Kilidi Donanım Özellikleri Derinlik ve yükseklik ayarlı direksiyon Sensico® Kaplı Direksiyon Sensico® Kaplı Vites Topuzu (Manuel Şanzıman ve Hibrit motor seçenekleri ile) Elektrikli Park Freni Otomatik Tutunma Fonksiyonu Çift bölgeli iklim kontrollü otomatik klima Tek dokunuşta açılıp kapanan elektrikli ön / arka camlar Ön koltuk kol dayanağı ve kapaklı eşya saklama bölmesi 4 yönlü sürücü koltuğu Sürücü koltuğunda ayarlanabilir bel desteği (manuel) Sürücü & Ön Yolcu Koltuğu Arkasında Saklama Cebi Direksiyondan kumandalı edilebilen müzik sistemi Bluetooth ve USB bağlantı noktası Ford SYNC 4 - Bilgi ve Eğlence Sistemi & 13” renkli dokunmatik ekran ile 4,2” renkli yol bilgisayarı Otomatik kararan iç dikiz aynası Yağmur sensörü 60/40 oranında katlanabilen arka koltuklar Seçilebilir sürüş modları (Eco - Normal - Sport - Kaygan - Arazi) Anahtarsız Çalıştırma Otomatik Başlat-Durdur (EcoBlue ve EcoBoost Hibrit motor seçenekleri ile) Ayrıca: Sol ve Sağ tek taraflı park lambaları, Çift Kilitleme Global Kapanma, Kumaş kaplı kapı gözleri Silecek suyu uyarı lambası Vites yükseltme ve düşürme lambaları Analog hararet göstergesi Önde USB ve 12v çıkışlar Arkada 12v çıkış Halı Paspaslar Ortada konsolda hareketli bardaklıklar Kaput altı yalıtım 4 adet katlanır tutamak Kapaklı aynalı güneşlikler Çift taraflı bagaj tutamakları Fasılalı arka silecek Köpek balığı anten Küllük ve çakmaklık Önde ve arkada LED okuma lambaları Arkada 3 başlık Mandalsız motor kaputu 9 Ocak tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Ocak Paylaş 12 Ocak 2025’te focus üretimi sonlanacak galiba. Gelecek 10 yılda yedek parça konusu biraz muallak gibi. Zaten az da satılıyordu. Sorun olmasın? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 12 Ocak Yazar Paylaş 12 Ocak 2025'te bitiyor. 10 yıl daha yedek parça devam eder. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Günümüzde yedek parça çok sorun olmaz zannımca. Sadece 10 yıl sonra ulaşılması zaman alabilir. Halen çok eski araçların bile parçaları bir şekilde bulunabiliyor. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2025’te focus üretimi sonlanacak galiba. Gelecek 10 yılda yedek parça konusu biraz muallak gibi. Zaten az da satılıyordu. Sorun olmasın? Hibritte başlamadan bitti. Biz birşey dedik mi? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ocak Paylaş 13 Ocak (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Hibritte başlamadan bitti. Biz birşey dedik mi? Bir gün, kendi dct’sini açıp tamir edemeyenler için bana lanet edeceksiniz 13 Ocak tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bir gün, kendi dct’sini açıp tamir edemeyenler için bana lanet edeceksiniz bir gün herkes lpg li olacak 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 Ocak Yazar Paylaş 13 Ocak 2024 Vignale AWD* SUV 2.0L Ecoblue 120PS 8 İleri Otomatik Dizel Euro 6.2 4.158.600 TL KUGA fiyatı, neden böyle bir otomobil satarlar ki. Kaç tane satılabilir. 4milyonun üzerinde fiyat ve 120PS. 1 Yorum bağlantısı
Emral Kaplan 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Evren Erakçora yazdı: 2024 Vignale AWD* SUV 2.0L Ecoblue 120PS 8 İleri Otomatik Dizel Euro 6.2 4.158.600 TL KUGA fiyatı, neden böyle bir otomobil satarlar ki. Kaç tane satılabilir. 4milyonun üzerinde fiyat ve 120PS. Büyük ihtimalle dört çeker olmasından kaynaklı araç normal bir kuga değil vignale paket zaten listedeki bütün donanım ve opsiyonların hepsi standart olarak geliyor. Bildiğim kadarıyla aracın süspansiyon sistemi diğer kugalardan farklı diye biliyorum. O yüzden fordlarda vignale lüks kategorisinde giriyor haliyle vergiler falan da olunca o fiyat çıkıyor ama bence de çok absürt bir fiyatı var 120 bg olması da cabası Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Evren Erakçora yazdı: 2024 Vignale AWD* SUV 2.0L Ecoblue 120PS 8 İleri Otomatik Dizel Euro 6.2 4.158.600 TL KUGA fiyatı, neden böyle bir otomobil satarlar ki. Kaç tane satılabilir. 4milyonun üzerinde fiyat ve 120PS. Hangi bayide varmış? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 Ocak Yazar Paylaş 13 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hangi bayide varmış? Yoktur değil mi? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hangi bayide varmış? Tekel bayide 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts