İçeriğe Yönlendir

Yeni Focus Active

Evren Erakçora

Recommended Posts

Alptuğ Özcan
  Evren Erakçora yazdı:

Tam durmadım 10 kmye falan düştüm galiba.

Genişlet  

Boş bir yolda bir kere daha deneyin bence :D sert basın araç dursun

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Bende menüden açılıp kapanabiliyor o özellik. Belki Focus'ta da öyle bir şey vardır.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
  Emin Önal yazdı:

Bende menüden açılıp kapanabiliyor o özellik. Belki Focus'ta da öyle bir şey vardır.

Genişlet  

acil frende flaşör kapatılabilme isteği garip bir seçenek olmuş ,faydalı  iyi bir şey

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Mk3’te her donanımda yoktu City Stop özelliği olanlarda flaşör yakıyordu. Bunda da mantıken Acil durum fren destek sistemi varsa dörtlü ikazın çalışması gerekiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal
  Çağlar Bayur yazdı:

acil frende flaşör kapatılabilme isteği garip bir seçenek olmuş ,faydalı  iyi bir şey

Genişlet  

Das Auto. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Evren Erakçora

Epey zamandır uzun yol yapmıyorduk, dün biraz gezdik. 

Trafikte dikkatimi çekti, Fiorino araçlar çok sinirli hızlı kullanıyorlar , bana mı öyle denk geliyor? Arabanın yol tutuş ve freni ne kadar iyi ki böyle sürüyorlar. 

1736692650801.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Ford’un 1.0 L Ecoboost motorunu tüm komponentleriyle birlikte canlı olarak görme imkanına sahip oldum. Mini minnacık, olabildiğince hafif ve teknolojik bir makina. Acaba bu motora “24 hours straight at full throttle” testi yapılmış mıdır nette bulamadım. 1.0 TSI motora bu testi yapmışlar ve 4423.48 km/24sa=184 km⁠/⁠sa ortalama hızla testi sorunsuz bir şekilde tamamlamış. 

IMG_6829.jpeg

IMG_6830.jpeg

IMG_6831.jpeg

IMG_6832.jpeg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

60 model arabayı bile böyle günlerce test ediyorlar , hiç durmadan günlerce gidiyorlar. Mutlaka testi yapılmıştır. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
  Evren Erakçora yazdı:

dikkatimi çekti, Fiorino araçlar çok sinirli hızlı kullanıyorlar , bana mı öyle denk geliyor? Arabanın yol tutuş ve freni ne kadar iyi ki böyle sürüyorlar. 

Genişlet  

Şirket aracı onlar ne yakıtı ne de trafiği kesinlikle umursamıyorlar. Courier ve Doblo versiyonları var bir de.  

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...