Evren Erakçora 6 Aralık 2024 Yazar Paylaş 6 Aralık 2024 Alptuğ Özcan yazdı: Araç tamamen durmuş muydu? Genişlet Tam durmadım 10 kmye falan düştüm galiba. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 6 Aralık 2024 Paylaş 6 Aralık 2024 Evren Erakçora yazdı: Tam durmadım 10 kmye falan düştüm galiba. Genişlet Boş bir yolda bir kere daha deneyin bence sert basın araç dursun 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 Aralık 2024 Paylaş 7 Aralık 2024 Bende menüden açılıp kapanabiliyor o özellik. Belki Focus'ta da öyle bir şey vardır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Aralık 2024 Paylaş 7 Aralık 2024 Emin Önal yazdı: Bende menüden açılıp kapanabiliyor o özellik. Belki Focus'ta da öyle bir şey vardır. Genişlet acil frende flaşör kapatılabilme isteği garip bir seçenek olmuş ,faydalı iyi bir şey Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Aralık 2024 Paylaş 8 Aralık 2024 G kuvvetine göre yakıyor olabilir mi? Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Aralık 2024 Paylaş 8 Aralık 2024 Mk3’te her donanımda yoktu City Stop özelliği olanlarda flaşör yakıyordu. Bunda da mantıken Acil durum fren destek sistemi varsa dörtlü ikazın çalışması gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Aralık 2024 Paylaş 8 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: acil frende flaşör kapatılabilme isteği garip bir seçenek olmuş ,faydalı iyi bir şey Genişlet Das Auto. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Aralık 2024 Paylaş 8 Aralık 2024 Emin Önal yazdı: Das Auto. Genişlet Die Autos... Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Epey zamandır uzun yol yapmıyorduk, dün biraz gezdik. Trafikte dikkatimi çekti, Fiorino araçlar çok sinirli hızlı kullanıyorlar , bana mı öyle denk geliyor? Arabanın yol tutuş ve freni ne kadar iyi ki böyle sürüyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ford’un 1.0 L Ecoboost motorunu tüm komponentleriyle birlikte canlı olarak görme imkanına sahip oldum. Mini minnacık, olabildiğince hafif ve teknolojik bir makina. Acaba bu motora “24 hours straight at full throttle” testi yapılmış mıdır nette bulamadım. 1.0 TSI motora bu testi yapmışlar ve 4423.48 km/24sa=184 km/sa ortalama hızla testi sorunsuz bir şekilde tamamlamış. 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce 60 model arabayı bile böyle günlerce test ediyorlar , hiç durmadan günlerce gidiyorlar. Mutlaka testi yapılmıştır. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Evren Erakçora yazdı: dikkatimi çekti, Fiorino araçlar çok sinirli hızlı kullanıyorlar , bana mı öyle denk geliyor? Arabanın yol tutuş ve freni ne kadar iyi ki böyle sürüyorlar. Genişlet Şirket aracı onlar ne yakıtı ne de trafiği kesinlikle umursamıyorlar. Courier ve Doblo versiyonları var bir de. Yorum bağlantısı
Recommended Posts