Tamer Topaç 28 Kasım 2023 Paylaş 28 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: kamyoncu oldular Yeni F-Max Select çıkmış. 400 adet üretilecekmiş. Çağlar Bayur yazdı: satmak istemiyor ki Birçok sebepleri var. Derin konular. 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 28 Kasım 2023 Paylaş 28 Kasım 2023 Hayırlı olsun hocam. Motoru hibrit diye geçen mi? 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 28 Kasım 2023 Yazar Paylaş 28 Kasım 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Evren abi hayırlı olsun yeni gördüm konuyu, çok güzel maşallah Çok teşekkürler, sağ olun. Macit Aliyev yazdı: Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Teşekkürler. Cavit Çırakoğlu yazdı: Hayırlı olsun hocam. Motoru hibrit diye geçen mi? Teşekkürler Cavit bey. Bunlar normal hibrit değil. Otomatik versiyonda var hibrit. Ama güç, tork artışı görünmüyor, tüketimde de fark yok gibi. Küçük bir elektrik motor var galiba. 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 4 Aralık 2023 Yazar Paylaş 4 Aralık 2023 Arka cam spoiler rağmen çok kirleniyor. Arka silecek çok çalışması gerekiyor. Aracın eni fazla geniş geldi bana, dar sokaklarda biraz sıkıntı. 9 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Çok güzel duruyor, bu varken suv a gerek yok, yeni kuga dan da puma dan da iyi duruyor araç. 🧿 3 Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Hayırlı olsun. Ciddi anlamda beğendiğim bir araç. müşterimde SW var ilk gördüğümde heybetli gelmişti gözüme ve ne olduğunu anlamayıp arkasına geçip modeline bakmıştım. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Evren Erakçora yazdı: Arka cam spoiler rağmen çok kirleniyor. Benim bildiğim spoilerdan dolayı kirlenme fazla oluyor, spoiler olmayanlar daha az kirleniyor. 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Evren Erakçora yazdı: Arka cam spoiler rağmen çok kirleniyor. Arka silecek çok çalışması gerekiyor. Aracın eni fazla geniş geldi bana, dar sokaklarda biraz sıkıntı. hb arabaların kaderi 😕 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 5 Aralık 2023 Yazar Paylaş 5 Aralık 2023 Fiesta camı bu kadar kirlenmezdi nedense. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Bende de 306 çok kirleniyor, spoilerin arası tamamen kapalı havayı orası tutuyor oda camda sirkülasyonu tam yapamıyor. Ona bağlıyorum. 2008de spoilerin arasında hafif açıklık var, oradan geçen hava camı temizliyor diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Onur Demir yazdı: SW Dipnot sadece dizel motor seçeneği var SW lerde. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Evren Erakçora yazdı: Fiesta camı bu kadar kirlenmezdi nedense. Gövde daha geniş anafor daha kuvvetli olabilir. Çok basit bir olayla çözğlebilir ama arabada yapmak mümkün değil. Şöyle, mesela motorda diyelim 90 la gidiyoruz rüzgarın açısı ve hızı tutarsa sürücünün kask öyle tğrbülansa maruz kalıyor ki uzaktan izleyen biri zikir çekiyoruz zanneder. Tur camının alt bağlantıya yakın kısmına ufak deliklerle ya da atıyorum 10 cm uzunlığa 1 cm genişlikte bir kesi ile bu olay tamamen bitiyor. Yani ön ve arka camı sökün temiz kalır arka taraf 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: böyle bir modeli olduğunu burada gördüm valla , model ismi yanlış bence. çok sıradan seçilmiş. focus X4 denebilir, focus A-cross olabilir vb. Birde bir modelin 8 tane paketi mi olur abi ya. Kellayn yap, az doldur, birde fulle. Çorba olmuş. Trendler X'ler, titanium 3 versiyonu birde active lerin bilmem nesi. bir tek ST'nin en dolusu olduğunu anlayabildim, o da eskiden beri öyleydi diye. İlkay Başaran yazdı: Gövde daha geniş anafor daha kuvvetli olabilir. Çok basit bir olayla çözğlebilir ama arabada yapmak mümkün değil. Şöyle, mesela motorda diyelim 90 la gidiyoruz rüzgarın açısı ve hızı tutarsa sürücünün kask öyle tğrbülansa maruz kalıyor ki uzaktan izleyen biri zikir çekiyoruz zanneder. Tur camının alt bağlantıya yakın kısmına ufak deliklerle ya da atıyorum 10 cm uzunlığa 1 cm genişlikte bir kesi ile bu olay tamamen bitiyor. Yani ön ve arka camı sökün temiz kalır arka taraf İyi gidiyordu aslında tarif, son cümlede pimi çekmiş 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Emin Önal yazdı: Birde bir modelin 8 tane paketi mi olur abi ya. Kellayn yap, az doldur, birde fulle. Çorba olmuş. Trendler X'ler, titanium 3 versiyonu birde active lerin bilmem nesi. bir tek ST'nin en dolusu olduğunu anlayabildim, o da eskiden beri öyleydi diye. İyi gidiyordu aslında tarif, son cümlede pimi çekmiş Gemilerdeki dönen camdan demedik en azından ya Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 İlkay Başaran yazdı: Gemilerdeki dönen camdan demedik en azından ya Zikir çekmek istemeyen ya tur camını uzun taksın yada ilave deflektör taksın motorda. Arabaya karışmam naparsanız yapın Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 5 Aralık 2023 Yazar Paylaş 5 Aralık 2023 Emin Önal yazdı: Birde bir modelin 8 tane paketi mi olur abi ya. Kellayn yap, az doldur, birde fulle. Çorba olmuş. Trendler X'ler, titanium 3 versiyonu birde active lerin bilmem nesi. bir tek ST'nin en dolusu olduğunu anlayabildim, o da eskiden beri öyleydi diye. İyi gidiyordu aslında tarif, son cümlede pimi çekmiş 1960larda Ford Mustang i çıkarıyor, yüzlerce opsiyon var. İki Mustang in aynı olma ihtimali yok gibi. : ) 1992 model Şahinde hiç bir motor veya donanım opsiyonu yoktu. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Emin Önal yazdı: Zikir çekmek istemeyen ya tur camını uzun taksın yada ilave deflektör taksın motorda. Arabaya karışmam naparsanız yapın Gs lerde bazı seriler fabrikasyon öyle geliyor. Dediğim şekilde açıklık var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 sen bir de samsung telefon seçmeye çalışsana a34 mü m 34 yoksa a olsun 54 mü olsun boşver se23 mü olsun 1 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 5 Aralık 2023 Yazar Paylaş 5 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: sen bir de samsung telefon seçmeye çalışsana a34 mü m 34 yoksa a olsun 54 mü olsun boşver se23 mü olsun Diş macunu seçmekte aynı , 40 tane çeşit var , korusun beyazlatsın oldu bitti. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 6 Aralık 2023 Yazar Paylaş 6 Aralık 2023 Devir göstergesi tam çıkmamış , yaklaşık 1900 devir. Yorum bağlantısı
Harun Özden 6 Aralık 2023 Paylaş 6 Aralık 2023 Emin Önal yazdı: Dipnot sadece dizel motor seçeneği var SW lerde. 1.0 Ecoboost manuel şanzıman seçeneği mevcut sw için 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 8 Aralık 2023 Yazar Paylaş 8 Aralık 2023 70 km /saat 5.vites ile seyir. 1 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 Aralık 2023 Yazar Paylaş 10 Aralık 2023 https://www.whatcar.com/ford/focus/hatchback/review/n37 "The Focus's Ecoboost three-cylinder petrol engines have a system that shuts down one cylinder when you’re cruising to improve efficiency. That helps the popular 123bhp 1.0 Ecoboost 125 to return more than 50mpg in official WLTP tests." demiş. Gerçekten bizim arabalarda silindir iptal teknolojisi var mı? Hiç kataloglarda falan yazmıyor, ekranda da bir şey demiyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts