Ali Darbaz 24 Kasım 2023 Yazar Paylaş 24 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: o kalın demir torsiyon Arabanın arkasında gerçektende toryon cubuğu yok. Aks iki tane burç ile gövdeye bağlı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Yay ve süspansiyon, geniş taban lastik, üstüne kule gergileri ile iyileşme görülecektir. Ancak atılan taş, ürkütülen kuşa değer mi, bilemedim. Zira bu sisteme 50binTL gibi minimum bi rakam harcamak gerekecektir. Örnek olması açısından, clio 2.0 için hr coilover kit fiyatı mesela: https://www.amazon.com/29139-3-Suspension-Springs-Shock-Absorbers/dp/B00F3Z7BH2 Bununla beraber işçilikler vs, 50bin dediğim gibi, gözden çıkarılmalı. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Süleyman Can yazdı: Satıp herhangi bir ford alarak. En ucuzundan fiesta 1,25 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hiç değmez para harcamaya. Arabayı tasarlayandan daha iui bilgi ce arge gerekiyor. İlkay Başaran yazdı: Güvensiz hissettiriyorsa bilemem o normal de millet bunlarla cidden 180 200 gidiyor. 301ler de aynı egealar da. Amortisörlerin ne durumda? 301 ve egea bundan iyi tasarım olarak. Selçuk Bakış yazdı: Spor yay takılabilir lastiklere flanş takılabilir ama bana sorarsan aracın dinamikleri ile çok oynamak iyi olmaz. Rahatlık gidecek sevmeyeceksin yine satmak isteyeceksin. Kesinlikle... Fikri Keleş yazdı: Yola göre değil arabaya göre binersen sorun kalmıyor Doğru söze ne hacet... Yorum bağlantısı
Ersen şahin 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Arabayı biraz indirip süspansıyonu sertleştirirseniz bayaa farkeder Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Kasım 2023 Yazar Paylaş 24 Kasım 2023 Bu arabaya bir tane airspeed indicator koyup V1 hızını geçmeden kullanırsam sorun kalmaz gibi olacak. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: 17 jant geniş tabanlı lastik spor yay kule gergisi bi de sovuk pres yaylara... https://www.shockwarehouse.com/pages/koni-sport-adjustable-shocks bunlarla başlanacak ancak reno için üretimi yok kuleler o baskıyı kaldırmaz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Kasım 2023 Yazar Paylaş 24 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: bi de sovuk pres yaylara... https://www.shockwarehouse.com/pages/koni-sport-adjustable-shocks bunlarla başlanacak ancak reno için üretimi yok kuleler o baskıyı kaldırmaz Hocam bundan kullansam. https://www.erayyuzey.com.tr/su-taskinlari-icin-kum-torbasi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Ali Darbaz yazdı: Hocam bundan kullansam. https://www.erayyuzey.com.tr/su-taskinlari-icin-kum-torbasi olur ama bagaja olmaz arka koltuk ayak yerine konacak Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Kasım 2023 Yazar Paylaş 24 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: olur ama bagaja olmaz arka koltuk ayak yerine konacak Bende tam arka koltuk bagaj dibine bağlamayı düşündüm. Bagajın sonunda olursa arac savrulur. Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 biz bunları dedik, buralar dutluk bile değilken üstümüz başımız dut lekesiydi alacak bi şey varsa sat gitsin abi bence, uğraştığına yazık Umut Taşlı yazdı: araba belli, lastik alırken 195/60r15 gibi bir tercihle taban genişletilip, yanaklar da biraz olsun daraltılabilirdi. bu saatten sonra 3,5 cm yay, spacer, sarı koni falan diye gider artık abi arayışın arabayı şeritte tutacağım diye 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Arabanın mevcut süspansiyonunda, lastiklerinde filan bir sorun olmadığına eminiz değil mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 https://pergarage.com/clio-grandtour-iv-kh_kb12pk-46-334848-10217?srsltid=AfmBOooe850_KxRF_iXmiQAYg5KvlaWG1UTZZj-T_4Z0fotZH4WFT7VNpiA başlangıcı 55 bin olan bir iyileştirmeye muadil olarak işe yararsa mucize olur Selim Bilgin yazdı: Arabanın mevcut süspansiyonunda, lastiklerinde filan bir sorun olmadığına eminiz değil mi? 2 tur at sıfırı ile... ayudiyi salona alırsın 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Kasım 2023 Yazar Paylaş 24 Kasım 2023 (düzenlendi) Selim Bilgin yazdı: Arabanın mevcut süspansiyonunda, lastiklerinde filan bir sorun olmadığına eminiz değil mi? Rot ayarına , balans ayarı yaptırdım. İşin ehli usta lifte kaldırıp tüm rulmanları burçları alt takımdaki pek çok parçayı kontrol etti kusur bulamadı. Lastiklerin çamurluktaki konumlarını bilgisayarda ölçtüm. hiç kusur bulamadım. Zaten araba sağa sola düşük hızda çekmiyor. Yüksek hızda önü sanki havaya kalkıyormuş gibi bir hissiyat var. biri önü kaldırıp bir tarafa bırakıyormuş gibi . Çağlar Bayur yazdı: https://pergarage.com/clio-grandtour-iv-kh_kb12pk-46-334848-10217?srsltid=AfmBOooe850_KxRF_iXmiQAYg5KvlaWG1UTZZj-T_4Z0fotZH4WFT7VNpiA başlangıcı 55 bin olan bir iyileştirmeye muadil olarak işe yararsa mucize olur 2 tur at sıfırı ile... ayudiyi salona alırsın Bunlar benim arabaya olmaz. Çünkü benim arabam dacia. Şaseleri kuleleri hiç uyumlu değil. Motorun ve şanzımanı kulakları bile farklı. 24 Kasım 2023 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Kasım 2023 Yazar Paylaş 24 Kasım 2023 Motor kulaklarının yapısı bile farklı ikiside 0.9 turbo motor ve Jh3 şanzıman. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Ali Darbaz yazdı: Bunlar benim arabaya olmaz. emsal rakam için o link Ali Darbaz yazdı: Çünkü benim arabam dacia. özet cümle. oldu bu. Yol tutuşu da segmentine uygun olması normal 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Kasım 2023 Yazar Paylaş 24 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: emsal rakam için o link özet cümle. oldu bu. Yol tutuşu da segmentine uygun olması normal Abi arabayı çok sevdim ama limit ve toleranslarının bu kadar düşük olması beni üzüyor. Tamda bana hitap ediyor. Arzuladığım herşey var ama, yol tutuş bu kadar kötü olcağını tahmin etmemiştim. Zorla hipermil yaptıracak bana. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Ali Darbaz yazdı: bu kadar kötü olcağını tahmin etmemiştim. forumlar bunun için var 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: forumlar bunun için var * Söz dinleyenler için. 😄 2 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Aynı motor clio’da var. O dacia değil Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Ali Darbaz yazdı: Ben en çok arka tarafın çok yüksek durmasından yakınıyorum. Bu arka süspansiyona bakarsak ne yapılabilir. Ali bu sistemden bir nane olmaz.. Uğraşma. 3 parça ile arka tarafı bitirmiş adamlar.. Hasan'ın romork da aynı böyle işte. Olmaz.. uğraşma. C5 sırf burada 40 parça kullanmış.. boşa kullanmamıştır. 3 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: 2 tur at sıfırı ile... ayudiyi salona alırsın Acaba üstüne bir de alt takımda filan sorun mu var diye düşündüm. Mehmet Ozyurek yazdı: Ali bu sistemden bir nane olmaz.. Uğraşma. 3 parça ile arka tarafı bitirmiş adamlar.. Hasan'ın romork da aynı böyle işte. Olmaz.. uğraşma. C5 sırf burada 40 parça kullanmış.. boşa kullanmamıştır. 1 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Kasım 2023 Yazar Paylaş 24 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Ali bu sistemden bir nane olmaz.. Uğraşma. 3 parça ile arka tarafı bitirmiş adamlar.. Hasan'ın romork da aynı böyle işte. Olmaz.. uğraşma. C5 sırf burada 40 parça kullanmış.. boşa kullanmamıştır. Ama abi Cruze arka yapısı ile neredeyse birebir aynı. Cruze hayvan gibi yol tutuyor. Mimarı tıpatıp aynı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 yani fotoya bakınca merso S ile doğan Slx te aynı 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Lastik alırken ucuza kaçmasan iyiydi. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: yani fotoya bakınca merso S ile doğan Slx te aynı Doğan s le aynı. Slx daha üst segment. Benim kaskoda epilasyon klozu var mıydı kafama takıldı Yorum bağlantısı
Recommended Posts