Mustafa Tüfekçi 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 10saat çalışan elektrikli araba kalır mıydı acaba Gerede de 2 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: !!! 3.silindir ateşleme arızası Oksijen sensörü genelde. Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 2008 de arkadaşın başına gelmişti, depo değişimi demişlerdi. Yazılımla iptal ettirdi. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Kemal Korkmaz yazdı: 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren satın alınacak otomobillerde Üretici Garantisi Kapsamı aşağıdaki şekilde uygulanacaktır*: bu şekilde bir ibare var sayfada Bence şansınızı deneyin. Ne kaybederiz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Üstad geçmiş olsun. 1100 km dolmadan gidemezsen motoru kapatacak. İşler sıkışmadan git. 2 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 (düzenlendi) Bu adblue olayi malesef tüm markalarda problem. Peugeot grubu, ford, vw grubu araclarin cogunda ayni problem var ve hepsi de depoyu degistiriyor. Umarim isiniz garantiden çözülür. Eger çözülmezse gecenlerde forumda bir ürünün kullanarak problemin çözüldüğünü yazmisti birisi. Hangi marka üründü hatirlayamadim. Ürün adblue kristallerini cözüyor. Normalde sorun giderici degil de sorun önleyici olarak kullaniliyormus Hatta vw nin bu ürünü periyodik bakimda kullandigi yazilmisti. Baska forumda okumus da olabilirim 24 Kasım 2023 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: 10saat çalışan elektrikli araba kalır mıydı acaba Gerede de 450km dedikleri arabada kaloriferi açınca menzil 250km’ye düşüyor. Çöp. Donardınız beklerken son 7 saat Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Keşke garantiyi uzatsaydınız. Benim benzinli herhangi bir kronik olmamasına rağmen uzattım garantiyi heleki Dizel araçlarda kesinlikle uzatmak gerekirdi. Geçmiş olsun. Facebook grubundan Emrah beyin önerdiği servise gidin mutlaka. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 24 Kasım 2023 Yazar Paylaş 24 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Üstad geçmiş olsun. 1100 km dolmadan gidemezsen motoru kapatacak. İşler sıkışmadan git. En yakın zamanda gidecem Eren Gökmen yazdı: Bu adblue olayi malesef tüm markalarda problem. Peugeot grubu, ford, vw grubu araclarin cogunda ayni problem var ve hepsi de depoyu degistiriyor. Umarim isiniz garantiden çözülür. Eger çözülmezse gecenlerde forumda bir ürünün kullanarak problemin çözüldüğünü yazmisti birisi. Hangi marka üründü hatirlayamadim. Ürün adblue kristallerini cözüyor. Normalde sorun giderici degil de sorun önleyici olarak kullaniliyormus Hatta vw nin bu ürünü periyodik bakimda kullandigi yazilmisti. Baska forumda okumus da olabilirim Bunu bir araştırayım Macit Aliyev yazdı: Keşke garantiyi uzatsaydınız. Benim benzinli herhangi bir kronik olmamasına rağmen uzattım garantiyi heleki Dizel araçlarda kesinlikle uzatmak gerekirdi. Geçmiş olsun. Facebook grubundan Emrah beyin önerdiği servise gidin mutlaka. 2 yılın üstünde araca binme planım yoktu olaylar farklı gelişince binmek zorunda kaldım ama her satabilirsem benzinliye geçmek istiyorum Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Sani Gerşon yazdı: Çok fena. Peugeot'larda bu durum çokça yaşanıyor. Depoyu, sistemi vs komple değiştirmekten bahsediyorlar çözüm için. Son çare yazılımla iptal ediliyor. Araç garantili mi? ne son çözümü bence ilk çözüm. dpf iptali ve içinin delinip boşaltılması. artı gelen güçler ve hoşgeldin euro 4. euro 6 pişmanlıktır. Tansu Kalafatoğlu yazdı: 450km dedikleri arabada kaloriferi açınca menzil 250km’ye düşüyor. Çöp. Donardınız beklerken son 7 saat çakmanklığa takılan minderlerden olsa iyi olabilir. ben kullanıyorum uzun süredir çok başarılı. hemde kalorifer ihtiyacı çok az olur yumuşak iklimde. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Doğan Arşiray yazdı: ne son çözümü bence ilk çözüm. dpf iptali ve içinin delinip boşaltılması. artı gelen güçler ve hoşgeldin euro 4. euro 6 pişmanlıktır. çakmanklığa takılan minderlerden olsa iyi olabilir. ben kullanıyorum uzun süredir çok başarılı. hemde kalorifer ihtiyacı çok az olur yumuşak iklimde. işte ama onu da herkes almaz. Arka koltuklarda da olması lazım. Ayaklar üşür. Hasta olunur. Vs. Elektrikli için erken diyelim abi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 ama zaten elektrikli arabayla kışın uzun ve kırsal yola gidilmemeli. normal araba ile bile gidilecek olsa battaniye çikolata su hatta kamp ocağı koymak gerekir. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Doğan Arşiray yazdı: ama zaten elektrikli arabayla kışın uzun ve kırsal yola gidilmemeli. normal araba ile bile gidilecek olsa battaniye çikolata su hatta kamp ocağı koymak gerekir. Kışın uzun yola giderken depo hep dolu olur. Boş depoyla çıkıp mola verince alırım falan dememek lazım. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: 10saat çalışan elektrikli araba kalır mıydı acaba Gerede de Pilleri dolu togg ile Erzincan dan yola çıkılıyor, Refahiye ye gelince piller %67 Sivas'a varmadan şarj istasyonu yok. Erzincan'a geri dönülüyor dizel volvo s40 ile yola devam ediliyor. Kasım 2023. 1 7 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Kemal Korkmaz yazdı: satabilirsem benzinliye geçmek istiyorum 1.6 Benzinliyi tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Kemal Korkmaz yazdı: 2 yılın üstünde araca binme planım yoktu olaylar farklı gelişince binmek zorunda kaldım ama her satabilirsem benzinliye geçmek istiyorum Qashqai PP 4x4 şart sana.. Dağlar seni bekliyor.. 2 çekerle bi yere kadar.. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 24 Kasım 2023 Yazar Paylaş 24 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Qashqai PP 4x4 şart sana.. Dağlar seni bekliyor.. 2 çekerle bi yere kadar.. Tamam bu ay sonu bi hesap yapayım da alalım Qashqai 4x4 veya Sportage 4x4 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Kemal Korkmaz yazdı: Tamam bu ay sonu bi hesap yapayım da alalım Qashqai 4x4 veya Sportage 4x4 Sizin eski araç sportage değil miydi? 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 24 Kasım 2023 Yazar Paylaş 24 Kasım 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Sizin eski araç sportage değil miydi? Evet 4x2 dizel sportage idi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Kemal Korkmaz yazdı: Tamam bu ay sonu bi hesap yapayım da alalım Qashqai 4x4 veya Sportage 4x4 reçetene bir de tuson ekleyeylim kokteyl olsun 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Kemal Korkmaz yazdı: Evet 4x2 dizel sportage idi Satma sebebiniz neydi? Şanzıman mıydı? Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Eren Gökmen yazdı: Bu adblue olayi malesef tüm markalarda problem. Peugeot grubu, ford, vw grubu araclarin cogunda ayni problem var ve hepsi de depoyu degistiriyor. Umarim isiniz garantiden çözülür. Eger çözülmezse gecenlerde forumda bir ürünün kullanarak problemin çözüldüğünü yazmisti birisi. Hangi marka üründü hatirlayamadim. Ürün adblue kristallerini cözüyor. Normalde sorun giderici degil de sorun önleyici olarak kullaniliyormus Hatta vw nin bu ürünü periyodik bakimda kullandigi yazilmisti. Baska forumda okumus da olabilirim Bunu bende pejoda satış müdüründen duydum. önleyici bir marka varmış başka marka addblue konunca bu sorun oluyor demişti. her türlü bastırın garantiden yapılması için. servis bakımlı ise aracınız şansınız yüksek. kronik bu. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 24 Kasım 2023 Yazar Paylaş 24 Kasım 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Satma sebebiniz neydi? Şanzıman mıydı? Yok garanti bitmişti Şanzımandan da bir iki problem oldu lastikler eskimişti genelde 2 yıl biniyorum hep araca Çağlar Bayur yazdı: reçetene bir de tuson ekleyeylim kokteyl olsun Tuscon ucuz bulurmuyuz ? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts