Kemal Korkmaz 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Peugeot 3008 aracımın ekranın da 2 gündür '' Kimyasal Tüketiminde Arıza '' şeklinde ekranda arıza yazıyor . Servisi aradım aracınızı getireceksiniz makineye bağlayıp bakacaz dediler. İnternetteki 3008 'in Adblue ile ilgili yazılanları görünce ne yapayım kafam karıştı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Kemal Korkmaz yazdı: İnternetteki 3008 'in Adblue ile ilgili yazılanları görünce Çok fena. Peugeot'larda bu durum çokça yaşanıyor. Depoyu, sistemi vs komple değiştirmekten bahsediyorlar çözüm için. Son çare yazılımla iptal ediliyor. Araç garantili mi? Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Aracınız garantiliyse ücretsiz değişim yapıyorlar. Maalesef dizellerde böyle bir sorun var. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Adblue sistemlerinde filtreleme var ve değiştirilmesi gerekiyor. Adblue daki en büyük sorun hava ile temasında sertleşip taşlaşma yapması. Servisler genelde adblue yu tamamlayıp gönderiyorlar sistemin kontrol edilmesi gerekiyor. Petrolün en çok arıza yapan tabancası adblue tabancası, lanet bir şey ayrıca kötü kokuyor. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Geçmiş olsun. Garanti kapsamında hallolur inşallah. Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Hasan Karabekiroglu yazdı: Adblue daki en büyük sorun hava ile temasında sertleşip taşlaşma yapması. O zaman Adblue olan bir aracı çok fazla kullanılmıyorsa adblue deposunu dolu tutmamak gerekiyor. Adblue nun özelliğini kaybetmemesi için. Yanlışsam düzeltin lütfen. Sizin bu konuda tecrübeniz daha çoktur. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 cihaza bağlanacak seviye okuyamıyor gibi birşey çıkarsa kart gitmiş, veya tesadüfen başka bir şey de çıkabilir Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Mustafa YILDIRIM yazdı: O zaman Adblue olan bir aracı çok fazla kullanılmıyorsa adblue deposunu dolu tutmamak gerekiyor. Adblue nun özelliğini kaybetmemesi için. Yanlışsam düzeltin lütfen. Sizin bu konuda tecrübeniz daha çoktur. Sistem dolum ağzından veya başka bir yerden hava almadığı sürece sorun yok. Ama önlem açısından boş tutmakta fayda var. Mümkün olduğu kadar sıkça kontrol edilmeli. Dolum ağzı ve kenarlarda beyaz kireç gibi tozlaşmalar oluyor mu bakılmalı. Adblue olmadan aracın çalıştırılması yürütülmesi kullanılması araca zararlı bir durum değil En fazla ekranda uyarılar görürsünüz, ki zaten adblue sistemi motorla alakalı bir mekanizma değil eksoz çıkışı ile alakalı. 4 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: lpg candır Dacia'nın 1.0 fabrikasyon LPG'li modelleri nasıl sence abi yeri gelmişken? Dusterda falan var ama şikayetler de okuyorum. Kemal Korkmaz yazdı: Peugeot 3008 aracımın ekranın da 2 gündür '' Kimyasal Tüketiminde Arıza '' şeklinde ekranda arıza yazıyor . Servisi aradım aracınızı getireceksiniz makineye bağlayıp bakacaz dediler. İnternetteki 3008 'in Adblue ile ilgili yazılanları görünce ne yapayım kafam karıştı? Kemal Bey inşallah sorununuzn basit ve ucuz bir çözümü olur. Ben aracın yaşı ve kilometresini merak ettim. Yüksek km.de misiniz? Yorum bağlantısı
Koray Demir 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: lpg candır Yokuşta patates oluyor dizel <~> lpg+benzinli her ikisinde de deneyimledim. Güçlü dizel candır. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 23 Kasım 2023 Yazar Paylaş 23 Kasım 2023 Macit Aliyev yazdı: Aracınız garantiliyse ücretsiz değişim yapıyorlar. Maalesef dizellerde böyle bir sorun var. Garanti yeni bitti Sani Gerşon yazdı: Çok fena. Peugeot'larda bu durum çokça yaşanıyor. Depoyu, sistemi vs komple değiştirmekten bahsediyorlar çözüm için. Son çare yazılımla iptal ediliyor. Araç garantili mi? Garanti yeni bitti Çağlar Bayur yazdı: cihaza bağlanacak seviye okuyamıyor gibi birşey çıkarsa kart gitmiş, veya tesadüfen başka bir şey de çıkabilir İnşallah öyledir yazılımla çözülür Hasan Karabekiroglu yazdı: Adblue sistemlerinde filtreleme var ve değiştirilmesi gerekiyor. Adblue daki en büyük sorun hava ile temasında sertleşip taşlaşma yapması. Servisler genelde adblue yu tamamlayıp gönderiyorlar sistemin kontrol edilmesi gerekiyor. Petrolün en çok arıza yapan tabancası adblue tabancası, lanet bir şey ayrıca kötü kokuyor. Adblue sizin satan yerden doldurmuştum en son Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Abi Garanti bitti ise iptal ettir. Muayeneden geçiyorsa tabi 1 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 23 Kasım 2023 Yazar Paylaş 23 Kasım 2023 Saygın Can Oğuz yazdı: Kemal Bey inşallah sorununuzn basit ve ucuz bir çözümü olur. Ben aracın yaşı ve kilometresini merak ettim. Yüksek km.de misiniz? 2021 model 38500 km de araç Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Hatırladım sizde Sportage vardı onu satıp geçmiştiniz. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Kemal Korkmaz yazdı: 2021 model 38500 km de araç Tüm binek peugeot'lar 3 yıl garantili. Yani 2024'e kadar garantiniz olmalı. https://www.peugeot.com.tr/owners/assistance-and-warranty/warranty.html Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 23 Kasım 2023 Yazar Paylaş 23 Kasım 2023 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Tüm binek peugeot'lar 3 yıl garantili. Yani 2024'e kadar garantiniz olmalı. https://www.peugeot.com.tr/owners/assistance-and-warranty/warranty.html 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren satın alınacak otomobillerde Üretici Garantisi Kapsamı aşağıdaki şekilde uygulanacaktır*: bu şekilde bir ibare var sayfada 23 Kasım 2023 tarihinde Kemal Korkmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren satın alınacak otomobillerde Üretici Garantisi Kapsamı aşağıdaki şekilde uygulanacaktır*: 1Ocak 2022 tarihinden sonra alınanlar demiş. Geçmiş olsun,Adblue deposu sökülüp temizlenmez mi? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: lpg candır !!! 3.silindir ateşleme arızası Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: !!! 3.silindir ateşleme arızası Çözerizzz Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Çözerizzz satmak da bi çözümdür Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Yoo Silindir hatası yeterki silindirin kendinden olmasın. Ya yakıt ya hava ya ateşleme sorunu. Tek derdimiz o olsun. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: !!! 3.silindir ateşleme arızası 2 subap değiş 300 bin km devam baktın canın sıkıdır 100 binde bir değiş, ünlem işaretinden kolay Saygın Can Oğuz yazdı: Dacia'nın 1.0 fabrikasyon koltukta motor videosu vardı incelenmeli hiç bilmiyorum Kemal Korkmaz yazdı: Garanti yeni bitti olsun, servise git çemkir, onlar da farkında Koray Demir yazdı: Yokuşta patates oluyor dizel <~> lpg+benzinli her ikisinde de deneyimledim. Güçlü dizel candır. yokuşa gideceksek tsi la gazlarız, gerededen geçiyorsak zaten 10 km 10 saat gazlaamıoz 23 Kasım 2023 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 23 Kasım 2023 Yazar Paylaş 23 Kasım 2023 (düzenlendi) Gidecem artık en kısa zamanda servise 23 Kasım 2023 tarihinde Kemal Korkmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts