Celal Aydın 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Çağlar Bayur yazdı: çok iyi zaten herkes de olacak değil.ben tercih etmem PO varsa onu tercih ediyorum Doğalgazdan yağ mı olur diyesim geliyor Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Çağlar Bayur yazdı: PO varsa onu tercih ediyorum PO yağı da (yetkilinin koyduğu) benim octavia'nın turbosunu bozmuştu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Selim Bilgin yazdı: PO yağı da (yetkilinin koyduğu) benim octavia'nın turbosunu bozmuştu. yetkili serviste po mu kullanılıyordu? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Çağlar Bayur yazdı: yetkili serviste po mu kullanılıyordu? Evet maalesef. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Selim Bilgin yazdı: Evet maalesef. olmaz olsun öyle servis 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Celal Aydın yazdı: Doğalgazdan yağ mı olur diyesim geliyor zeytinden oluyor??? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Çağlar Bayur yazdı: olmaz olsun öyle servis dimi, demekki neymiş servis ile üretici arasında uyum olmak zorunda değilmiş bizde, uygun yağı kendin bulacaksın arkadaş... 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Ali Cihangiroğlu yazdı: dimi, demekki neymiş servis ile üretici arasında uyum olmak zorunda değilmiş bizde, uygun yağı kendin bulacaksın arkadaş... Çakma motül gibi mi hemde ucuzmuş. Motül ve ucuz iyiymiş. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Eylül Paylaş 7 Eylül (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Çakma motül gibi mi hemde ucuzmuş. Motül ve ucuz iyiymiş. Çakma olmasın diye nereleri aradım bir bilsen servisten ucuz, zaten herşey servisten ucuzya 7 Eylül tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: zeytinden oluyor??? Sızma candır hocam Yorum bağlantısı
Recommended Posts