Ali Cihangiroğlu Cumartesi 20:00 Paylaş Cumartesi 20:00 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Aha ali abi gelir şimdi. Yağ olmaz O LA MAAAZ 650 cc f650 gs 4 litre alıyor. geldim bile, Nissan da gidip rn720 kullanmaz herhalde, olmaz o yağ yine yazayım bu motor sevmez dandik yağı, sonra vay anam demeyin, gerçi sen satmış olursun zaten bu arada yeni nesil küçük hacim güçlü motorlar çok yağ alır, yüksek ısıda var, baskıda fazla, hem özel yağ olacak hemde yağ bol olacakki rahat etsin motor, 5.4 lt yağ alıyor alet az değil... bu arada Aralıkta yağ değişirim bende, bu sefer şunu deneyim diyorum, bakalım nasılmış? Bugün bir Blk. yapıp geldim, 110 a kitledim yolda uyku bastı, zaten herkes uyuyordu arabada, malum ses yokya, trim sesi zaten olamazda ki yoktu şu rampaları düz yolmuş gibi çıkmakta keyifli oluyor canııım, helede Blk ye girmeden sağa Savaştepeye dönünce, baya zevkli arkadaş Cumartesi 20:11 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli Cumartesi 20:02 Paylaş Cumartesi 20:02 Benimki 2.0, 8 litre alıyor, yandık 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Cumartesi 20:39 Paylaş Cumartesi 20:39 Murat Sürmeli yazdı: Benimki 2.0, 8 litre alıyor, yandık oranla, aynı alıyoruz, hatta 8.3 lt. bizim motor 2.0 olsa. yanmışız evet... Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 21:02 Paylaş Cumartesi 21:02 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yani bozulabilir mi Daha uzun ömür için 🍆 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cumartesi 21:47 Paylaş Cumartesi 21:47 Ali Cihangiroğlu yazdı: Top falan yazıyor sıkıntı çıkmasın 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık Cumartesi 22:56 Paylaş Cumartesi 22:56 İlkay Başaran yazdı: Top falan yazıyor sıkıntı çıkmasın Yağ toptan başlar 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 07:40 Paylaş Dün saat 07:40 Servet Aydın yazdı: Daha uzun ömür için 🍆 uzun ömürlü olması için yağlıyoruz. Anladım. İşi ehline bırakacaksın demişler Yorum bağlantısı
Cem Işık Dün saat 07:43 Paylaş Dün saat 07:43 İlkay Başaran yazdı: Top falan yazıyor sıkıntı çıkmasın Askerde topçu olanların da göğsüne top yazıyorlardı, pek hoş olmuyor açıkçası.. 5 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 11:09 Paylaş Dün saat 11:09 (düzenlendi) Cem Işık yazdı: Askerde topçu olanların da göğsüne top yazıyorlardı, pek hoş olmuyor açıkçası.. Bende bu olur anca itina ile nokta atış yapılır Dün saat 11:11 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts