Mehmet Ozyurek 21 Aralık 2023 Yazar Paylaş 21 Aralık 2023 Tamer Topaç yazdı: Benim arabam, senin arabanı döver . Dur bir de sen çıkma.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Aralık 2023 Paylaş 21 Aralık 2023 Tamer Topaç yazdı: Çok insafsızsın. li,mon yesem insafım geliyor Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 21 Aralık 2023 Paylaş 21 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: li,mon yesem insafım geliyor Ters köşe yaparım. Affetmem. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Aralık 2023 Paylaş 21 Aralık 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: ben senin yerinde olsam @İlkay Başaranbeton dökerken @Tansu Kalafatoğlunu oraya ziyaret etmeye gönderirim. gerisi kendiliğinden gelir bir tansiyon düşmesi sonucu keson temel betonu içine düşen falan olabilir mi belki olabilir ama olmasın @Tansu Kalafatoğlubizim damat plandan vazgeçtim. Senin konuyu moderatör @Metin Akbal temizlesin daha iyi olur. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Aralık 2023 Paylaş 21 Aralık 2023 Kibrit sinerji teknolojisini benimseyen kazanır 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Aralık 2023 Paylaş 21 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Elekrtikli bu. Mındar şurada animasyonu var. Pc’den açınca kollarla oynayıp arabayı hızlandırıyoruz http://eahart.com/prius/psd/ gelecek yakın dikkat et, haklı çıkacağım yine Mehmet Göktürk yazdı: toyota ne çıkarmış https://www.toyota.com.tr/haberler-ve-etkinlikler/toyota-bz4x-ile-tam-elektrikli-dunyasinda-iddiali-bir-model-sunuyor ohoo bz4x zaten eskiydi, duymadınız sanırım, sorunu düzletmişlerdir herhal dimi... https://www.ensonhaber.com/otomobil/toyota-binlerce-elektrikli-bz4x-modelini-geri-cagiriyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Aralık 2023 Paylaş 21 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kibrit sinerji teknolojisini benimseyen kazanır demode, artık EEG gücüyle giden arabalar geliyor, çok geriden geliyorsunuz azizim, Nissana sorun biraz anlatsın Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 21 Aralık 2023 Paylaş 21 Aralık 2023 Plütonyum ve uranyumla çalışan arabalar yapacaklarmış . Yeni konulara hazırlıklı olun . Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Aralık 2023 Paylaş 21 Aralık 2023 Tamer Topaç yazdı: Plütonyum ve uranyumla çalışan arabalar yapacaklarmış . Yeni konulara hazırlıklı olun . 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 21 Aralık 2023 Paylaş 21 Aralık 2023 Sani Gerşon yazdı: Geliştirmeye çok açıktı ve doktorun güncellemesiyle muz kabuğuyla çalışmaya başlamıştı. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 21 Aralık 2023 Paylaş 21 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kibrit sinerji teknolojisini benimseyen kazanır Çağlar Bayur yazdı: lpg deki enerciiiiiiiiii candır enercisi çok olanları marmara cezaevine gönderiyorlarmış, silivriden farklı olarak burası sıcakmış. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Aralık 2023 Paylaş 21 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: lpg deki enerciiiiiiiiii candır 5 kere dur kalk trafik akşam iş çıkış saati Güzergah rampa çıkış soğuk motorla başlama kalorifer lpg’liler km’de 2,15 kibrit 1,5 nükleere gerek yok 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 21 Aralık 2023 Paylaş 21 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: nükleere gerek yok Önce meydanlarda eylemler yapılıp, sloganlar atılacak. En başta da forumdan tanıdık biri 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Aralık 2023 Paylaş 21 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 5 kere dur kalk trafik akşam iş çıkış saati Güzergah rampa çıkış soğuk motorla başlama kalorifer lpg’liler km’de 2,15 kibrit 1,5 nükleere gerek yok Aynı yerde 4.5 yakarım clio ile. Hemde kısa kollu ile otururum. Mtv de 1600 tl. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Aralık 2023 Paylaş 21 Aralık 2023 İlkay Başaran yazdı: Aynı yerde 4.5 yakarım clio ile. Hemde kısa kollu ile otururum. Mtv de 1600 tl. Otomatik c segment ile karşılaştırma yapılır ama senin araban 6 yakar bu şartlarda 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Aralık 2023 Paylaş 21 Aralık 2023 İlkay Başaran yazdı: Aynı yerde 4.5 yakarım clio ile. Mümkün değil. Clio kullandım, İstanbul'da yaşıyorum, Corolla da kullanıyorum. Tüm tecrübeme istinaden, mümkün olmadığını net söyleyebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Aralık 2023 Paylaş 21 Aralık 2023 Sani Gerşon yazdı: Mümkün değil. Clio kullandım, İstanbul'da yaşıyorum, Corolla da kullanıyorum. Tüm tecrübeme istinaden, mümkün olmadığını net söyleyebilirim. Rampa yukarı sokaktan caddeye çıkmak için önündeki 15 arabayı bekleyip dur kalk yapacağı yer yokki ayvalıkta 4,5 hiç durmadan yavaş hızdaki tüketim olur en fazla dci’nin. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Aralık 2023 Paylaş 21 Aralık 2023 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: 4,5 hiç durmadan yavaş hızdaki tüketim olur en fazla dci’nin. en az yakıt tüketen 65'liğini kullandım ben. İstanbul içi 5.5'la geziyordum 10 sene evvel. Şimdiki trafiği de hesaba katarsak, 4.5 ciddi bir hayal. 21 Aralık 2023 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Aralık 2023 Paylaş 21 Aralık 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: bu işte bir sıkıntı var döndüren her kuvvet moment oluşturur, elektrikli motor mili direkt teker göbeğine bağlı bile olsa teker çapı moment kolu oluşturur yani sonuçta x nm lik bir tork olması lazım. Tork uzunlukla ilgili değil. hp = k* devir * tork Mehmet Ozyurek yazdı: Varmış yani.. Baştan beri kafamızı kurcalayan bu. Peki aktarma nasıl.. Baskı balata mı var. Sonuçta arada bir şey olması lazım. Bu arada benim konu allak bullak oldu İmal edildiğinde ayrı ayrı ölçülüyor ve zaten hesap da ediliyor 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 21 Aralık 2023 Paylaş 21 Aralık 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Tork uzunlukla ilgili değil. hp = k* devir * tork İmal edildiğinde ayrı ayrı ölçülüyor ve zaten hesap da ediliyor kuvvet*kuvvet kolu uzunluğu=Nm sonuçta kol uzunluğu arttıkça tork artıyor hocam. evet hepsi hesap ediliyor bizde onu söylüyoruz. hybrid corolla da hem elektrik hem benzinli motorun hp ve tork değeri aracın hareketinde kullanılıyor olması lazım. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Aralık 2023 Paylaş 21 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Rampa yukarı sokaktan caddeye çıkmak için önündeki 15 arabayı bekleyip dur kalk yapacağı yer yokki ayvalıkta 4,5 hiç durmadan yavaş hızdaki tüketim olur en fazla dci’nin. tamam hadi tamam. 5,5 olsun 6,5 hadi ok. Biliyorum istanbulu kızdırmak için yazdım. Sani Gerşon yazdı: en az yakıt tüketen 65'liğini kullandım ben. İstanbul içi 5.5'la geziyordum 10 sene evvel. Şimdiki trafiği de hesaba katarsak, 4.5 ciddi bir hayal. Geyikti yav. Burada bile 4,8 yakıyor. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Aralık 2023 Paylaş 21 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: lpg’liler km’de 2,15 kibrit 1,5 ilk yatırım maliyeti ve arızdaki tamir parasına girmeden şu şanzıman işi ortalıkta kaldı gibi? fotodaki gezegenlerin kabına ne isim veriliyor? vesile ile km de 2.15 lik grand cherokee falandır, mukayeseye giremez Sani Gerşon yazdı: Mümkün değil. Clio kullandım, İstanbul'da yaşıyorum, Corolla da kullanıyorum. Tüm tecrübeme istinaden, mümkün olmadığını net söyleyebilirim. şanzıman işi ne oldu göz yaşlı bekliyor kamu oyu? Metin Uzunoğlu yazdı: motorun hp ve tork değeri yok öyle bir kavram, lastik ve jantın dönme hızları gibi anlamsız bir terim 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Aralık 2023 Paylaş 21 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Varmış yani.. Baştan beri kafamızı kurcalayan bu. Peki aktarma nasıl.. Baskı balata mı var. Sonuçta arada bir şey olması lazım. Her 100 kişiden 99.9 u bunu anlamadı 0.1 i ise anlatmaya çalışıyor kendisi anlasa anlatacakta o da anlamadı. Belki de 4 senedir kamuoyu bunu anlamaya çalışıyor anlamadığı içinde anlamış gibi davranıyor 😬 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 5 kere dur kalk trafik akşam iş çıkış saati Güzergah rampa çıkış soğuk motorla başlama kalorifer lpg’liler km’de 2,15 kibrit 1,5 nükleere gerek yok MTV dahil mi 😊 Mehmet Ozyurek yazdı: En azından göğsümüzü gere gere var diyoruz değil mi Sadece şanzıman mi. Alternatörun de var. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Aralık 2023 Paylaş 21 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: şanzıman işi ne oldu göz yaşlı bekliyor kamu oyu? Abi ona yok diyene yönel. Ben var diyorum İngilizce adı "Gearbox". Dişli kutusu. Türkçe adıda şanzıman. Yorum bağlantısı
Recommended Posts