Mehmet Göktürk 18 Aralık 2023 Paylaş 18 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: yok olmadı bu benim tavan ara atkıya hazır https://www.hepsiburada.com/wingcarrier-v1-fiat-sedici-port-bagaj-ara-atki-pm-HB00000G08OO yakışır. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Abi gözümden kaçmış kusura bakma. Hayırlı olsun güzel günlerde kullan. Çok güzel bir tercih yaptınız. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Aralık 2023 Yazar Paylaş 19 Aralık 2023 Onur Demir yazdı: Abi gözümden kaçmış kusura bakma. Hayırlı olsun güzel günlerde kullan. Çok güzel bir tercih yaptınız. Estağfurullah.. Canın sağ olsun.. Teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Mehmet Göktürk yazdı: https://www.hepsiburada.com/wingcarrier-v1-fiat-sedici-port-bagaj-ara-atki-pm-HB00000G08OO yakışır. 3000 e komple aluminyum yaptırırım arabayı 3 Yorum bağlantısı
Halis Parlak 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Hayırlı olsun abi.Kazasız belasız kullan inşaallah. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: 3000 e komple aluminyum yaptırırım arabayı matchbox? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Mehmet Göktürk yazdı: matchbox? yok tekirdağ Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 (düzenlendi) Bugün bayiye gidip alıcı gözle bir baktım. Skypack şu an Türkiyedeki en dolu paket. Daha üst paket getirmek mümkündür belki ama şu aralar elimizdeki en iyi paket bu dedi. Bana 1700 dedi önce. Baktı pazarlık atmıyorum, 1650’ye şu aracı bırakabilirim o Kasım’da gelmişti dedi. Baktı yine heyecan yok, basamak, boya koruma vs hediye ederiz dedi.. Max 300 bin kredi alabiliyoruz 1 yıllık dedi. Bir hafta önce de Corolla Cross’a bakmıştık. Bence iç ortam kalitesi Qq’de Cross’a göre daha iyiydi. Ebatları gerçekte nedir bilmiyorum ama qq bana daha ferah geldi. 4x4 olması da bir avantaj. Öte yandan Cross’un hibrit yakıt tüketimi de beni cezbeden bir şey. Mild hibrite göre bence avantajlı. Fakat bu farkı sanırım vergi dezavantajı ile kaybediyor. 1.3 motorun bu seneki 6 aylık mtv’si 1500₺ iken 1.8 motorun 6 aylık mtv’si 3500₺ diyor internette. Bu doğru mu? Yani bu yıl 1.8 motorlu bir araca toplam 14000₺ mtv mi ödendi?? not:rakamlar düzenlenmiştir 19 Aralık 2023 tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi Mtv 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Emre Şimşek yazdı: 1.8 motorlu bir araca toplam 14000₺ mtv mi ödend aynen öyle ödendi, 2024 her ay ödenebilir destek için mesela 1 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Ben şu Verso’ya bi cila attırayım.. 1 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Emre Şimşek yazdı: qq bana daha ferah geldi. 4x4 olması da bir avantaj. Onlar 4x4 değil 4x1 cross da 2x1 ikisininde bir tekeri çekiyor sonuçta şartlar eşit, yakıtta cross avantajlı.... 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: Onlar 4x4 değil 4x1 cross da 2x1 ikisininde bir tekeri çekiyor sonuçta şartlar eşit, yakıtta cross avantajlı.... Roller testi yüzünden mi böyle konuşuyorsun abi? ☺️ 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Aralık 2023 Yazar Paylaş 19 Aralık 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: Onlar 4x4 değil 4x1 cross da 2x1 ikisininde bir tekeri çekiyor sonuçta şartlar eşit, yakıtta cross avantajlı.... Hiç de bile.. 4x3 bizimki 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Emre Şimşek yazdı: Bugün bayiye gidip alıcı gözle bir baktım. Skypack şu an Türkiyedeki en dolu paket. Daha üst paket getirmek mümkündür belki ama şu aralar elimizdeki en iyi paket bu dedi. Bana 1700 dedi önce. Baktı pazarlık atmıyorum, 1650’ye şu aracı bırakabilirim o Kasım’da gelmişti dedi. Baktı yine heyecan yok, basamak, boya koruma vs hediye ederiz dedi.. Max 300 bin kredi alabiliyoruz 1 yıllık dedi. Bir hafta önce de Corolla Cross’a bakmıştık. Bence iç ortam kalitesi Qq’de Cross’a göre daha iyiydi. Ebatları gerçekte nedir bilmiyorum ama qq bana daha ferah geldi. 4x4 olması da bir avantaj. Öte yandan Cross’un hibrit yakıt tüketimi de beni cezbeden bir şey. Mild hibrite göre bence avantajlı. Fakat bu farkı sanırım vergi dezavantajı ile kaybediyor. 1.3 motorun bu seneki 6 aylık mtv’si 1500₺ iken 1.8 motorun 6 aylık mtv’si 3500₺ diyor internette. Bu doğru mu? Yani bu yıl 1.8 motorlu bir araca toplam 14000₺ mtv mi ödendi?? not:rakamlar düzenlenmiştir qq ile 10 yakıyorsun. Cross ile 5 yakarsın. 10 bin km’de 500 lt benzin. 17bin tl cepte kafadan. her ay mtv alınmıyor tabi mtv dezavantajı yok yani. Cross seçmemek için iç tasarım, malzeme hissiyatı, güç etken ama mekanik, total masrafsızlık anlamında da cross önde. Bugün 2014 model yaris hibrit kullanan biriyle karşılaştım. Hiç balata değiştirmemiş. İstanbulda hem de. Araba 200 bin km’de. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Aralık 2023 Yazar Paylaş 20 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: qq ile 10 yakıyorsun. Cross ile 5 yakarsın. 10 bin km’de 500 lt benzin. 17bin tl cepte kafadan. Full şehir içi için doğru hesap.. Uzun yolda Cross tüketimi artacak, QQ düşecek. Fark kapanacak. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 20 Aralık 2023 Paylaş 20 Aralık 2023 Sabit 120/130 ile durum ne olur ya da, bu hızların yukarısı ve aşağısı? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Aralık 2023 Paylaş 20 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Full şehir içi için doğru hesap.. Uzun yolda Cross tüketimi artacak, QQ düşecek. Fark kapanacak. cross yine aynı yakar. Qq düşer abi. Aynı hızlarda sürdükçe cross tüketimi qq’dan fazla olmaz. Otobanda kiralık hibritlerle tapa gaz gidenler 8’i geçemiyor 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 20 Aralık 2023 Paylaş 20 Aralık 2023 Emre Şimşek yazdı: Roller testi yüzünden mi böyle konuşuyorsun abi? ☺️ Aynen bütün 4x4 ler madara oldu. Mehmet Ozyurek yazdı: Hiç de bile.. 4x3 bizimki pardon bakış açısı önemli 4 tekerden 3'ü çekmiyor biri çekiyor. Mehmet Ozyurek yazdı: Full şehir içi için doğru hesap.. Uzun yolda Cross tüketimi artacak, QQ düşecek. Fark kapanacak. Normal bir vatandaş kullanımının %80 şehir içi, %20 şehir dışı. forum ahalisine bakarsak hatta forum gediklilerini dahil etsek bile durum bu, belki YSB ve bir kaç kişiyi bu durum dışında tutabiliriz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Aralık 2023 Yazar Paylaş 20 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: cross yine aynı yakar. Qq düşer abi. Aynı hızlarda sürdükçe cross tüketimi qq’dan fazla olmaz. Otobanda kiralık hibritlerle tapa gaz gidenler 8’i geçemiyor İyi de her şey yakıt değil bizim dünyamızda 4x4 bu. altta 2 metre şaft, arkada karpuz kadar diferansiyel var. gerçek bir tork konvertörü var.. Kocaman. Çok keyifli bir de şanzımanı var.. 100 km hıza kadar 1400 devirde gidiyor. sıfır ses.. Bu arada ısıtıyor, soğutuyor. Gazı kökleyince, fırlıyor. sıkışınca kaldırımdan geçiyor, yol tıkanırsa şarampolden gidiyor. E biraz da yaksın. 4 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 20 Aralık 2023 Paylaş 20 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: İyi de her şey yakıt değil bizim dünyamızda 4x4 bu. altta 2 metre şaft, arkada karpuz kadar diferansiyel var. gerçek bir tork konvertörü var.. Kocaman. Çok keyifli bir de şanzımanı var.. 100 km hıza kadar 1400 devirde gidiyor. sıfır ses.. Bu arada ısıtıyor, soğutuyor. Gazı kökleyince, fırlıyor. sıkışınca kaldırımdan geçiyor, yol tıkanırsa şarampolden gidiyor. E biraz da yaksın. Canımı istettin 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Aralık 2023 Yazar Paylaş 20 Aralık 2023 İsa Acar yazdı: Canımı istettin Al al.. güzel araba 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Aralık 2023 Paylaş 20 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Gazı kökleyince, yazma öyle şeyler gideni var gidemeyeni var 3 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 20 Aralık 2023 Paylaş 20 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Al al.. güzel araba İçimde kalan bir araba oldu Mehmet abi. Çok arabaya baktım Pejo ile kaşkay arasında kaldım. Tabi tercihimiz pejo oldu ama kaşkay da güzel araba Allah için. Tekrardan tekerine taş değmesin güle güle kullan diyeyim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Aralık 2023 Yazar Paylaş 20 Aralık 2023 Eyüp Çetin yazdı: İçimde kalan bir araba oldu Mehmet abi. Çok arabaya baktım Pejo ile kaşkay arasında kaldım. Tabi tercihimiz pejo oldu ama kaşkay da güzel araba Allah için. Tekrardan tekerine taş değmesin güle güle kullan diyeyim. Sağol Hocam.. seninki de güzel araba daha sevimli. Qashqai daha çok bir dost gibi. Zor durumda senin için çabalayan bir arkadaş. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Aralık 2023 Paylaş 20 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: İyi de her şey yakıt değil bizim dünyamızda 4x4 bu. altta 2 metre şaft, arkada karpuz kadar diferansiyel var. gerçek bir tork konvertörü var.. Kocaman. Çok keyifli bir de şanzımanı var.. 100 km hıza kadar 1400 devirde gidiyor. sıfır ses.. Bu arada ısıtıyor, soğutuyor. Gazı kökleyince, fırlıyor. sıkışınca kaldırımdan geçiyor, yol tıkanırsa şarampolden gidiyor. E biraz da yaksın. Yahu ne de güzel avutuyor insan kendini Cross uzun yolda da şehir içinde de NEREDEYSE aynı yakıyor. Yarım litre falan oynuyor. İstatiski bakmak lazım, ömrümüzün kaçını şehiriçi trafiğinde geçiriyoruz. QQ'de tork konvertörü olduğuna emin misin? CVT çünkü alet? Isıtma - soğutmaya takılmıyorum. Bizimki de ısıtıp soğutuyor. Hatta soğuturken sendeki gibi gücünü motordan da çalmıyor. Gazı kökleyince benim alet patinaja düşüyor. Kaldırıma 18 jantla çıkmaya yemiyor ama, Duster olaydı 16 jantla her yere giriyordum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts