Ali Darbaz 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Mehmet Ozyurek yazdı: En güzeli en az yakanı.. Ben audiyi alalı qashqaiyi sadece haftada bir gün aküsü boşalmasın diye kullanıyorum. Audi lpg ile 9 litre yakıyor. Günlük ortalama 85 km yolum var.. Benzin ucuz abi ne gerek var lpg ye. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Ali Darbaz yazdı: Benzin ucuz abi ne gerek var lpg ye. yeni yılı bekle. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Aralık Yazar Paylaş 5 Aralık Ali Darbaz yazdı: Benzin ucuz abi ne gerek var lpg ye. 8 litre benzin yerine 9 litre lpg.. Günlük kabaca 100 km.. Hesapla bakalım.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Mehmet Ozyurek yazdı: 8 litre benzin yerine 9 litre lpg.. Günlük kabaca 100 km.. Hesapla bakalım.. öyle matematik hesap formül felan çok sıkıcı işler 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Aralık Yazar Paylaş 5 Aralık Çağlar Bayur yazdı: öyle matematik hesap formül felan çok sıkıcı işler Benim işim.. SMMM'yim ben.. Günlük 111 lira fark ediyor.. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Mehmet Ozyurek yazdı: Benim işim.. SMMM'yim ben.. Günlük 111 lira fark ediyor.. Ayda 3330 lira yapar ki, 1,5 depo benzin parası.. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Mehmet Ozyurek yazdı: 8 litre benzin yerine 9 litre lpg.. Günlük kabaca 100 km.. Hesapla bakalım.. Her pazartesi üst kapak açılacak ama? 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Aralık Yazar Paylaş 5 Aralık İlkay Başaran yazdı: Her pazartesi üst kapak açılacak ama? Yo kbe bişey olamz.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık Paylaş 5 Aralık İlkay Başaran yazdı: Her pazartesi üst kapak açılacak ama? pazarları açsak? 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Çağlar Bayur yazdı: pazarları açsak? portifçide mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık Paylaş 5 Aralık İlkay Başaran yazdı: portifçide mi? açmam orda asla Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Fakir fakir gene tüketim konuşulmuş burda, bildirim geldi. Ben gidip 1.2 tiesay bişeyler bakayım. 1 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Önder Özcan yazdı: Fakir fakir gene tüketim konuşulmuş burda, bildirim geldi. Ben gidip 1.2 tiesay bişeyler bakayım. 2.7/2 =1,35 bari 1.4 baksaydın abi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Önder Özcan yazdı: Fakir fakir gene tüketim konuşulmuş burda, bildirim geldi. Ben gidip 1.2 tiesay bişeyler bakayım. Abi ciddi isen okul müdürüm Jetta satma niyeti var 1.2 tieasay desege Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Önder Özcan yazdı: Fakir fakir gene tüketim konuşulmuş burda, bildirim geldi. Ben gidip 1.2 tiesay bişeyler bakayım. audi verelim. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Mehmet Göktürk yazdı: audi verelim. Manueldi di mi? Otomatik tercihim abi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Aralık Yazar Paylaş 6 Aralık Qashqainin yeri güzel.. Yatıyor, hiç yakmıyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Önder Özcan yazdı: Manueldi di mi? Otomatik tercihim abi. manuelle bak bedavaya egzersiz yapıyorsun uzun yolda uyumuyorsun kendini formula 1 yarışında hissediyorsun felan 3 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Mehmet Göktürk yazdı: manuelle bak bedavaya egzersiz yapıyorsun uzun yolda uyumuyorsun kendini formula 1 yarışında hissediyorsun felan ya da ben hangi çağdayım yaa sürekli elimle bir şeylerlerle oynuyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: ya da ben hangi çağdayım yaa sürekli elimle bir şeylerlerle oynuyorum hiç değilse ucunda şanzıman var, bir de ucu boşta olanla oynayan var ? 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Aralık Yazar Paylaş 6 Aralık Qashqaiye kışlıkları taktım. kaşıntım geçti.. Pazarlık sonucu 1000 lira. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: ya da ben hangi çağdayım yaa sürekli elimle bir şeylerlerle oynuyorum Şşşt 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Mehmet Göktürk yazdı: manuelle bak bedavaya egzersiz yapıyorsun uzun yolda uyumuyorsun kendini formula 1 yarışında hissediyorsun felan Geçen hafta Hakan ustanın defender'i aldığımda manuel vitesi özlediğimi farkettim, çok keyifliymiş,kullanmaya kullanmaya unutmuşum keyfini. Ama dur kalk trafiğe girmedim neredeyse hiç, bir süre trafikte kalsam bezdirir miydi bilemedim.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Cem Işık yazdı: Geçen hafta Hakan ustanın defender'i aldığımda manuel vitesi özlediğimi farkettim, çok keyifliymiş,kullanmaya kullanmaya unutmuşum keyfini. Ama dur kalk trafiğe girmedim neredeyse hiç, bir süre trafikte kalsam bezdirir miydi bilemedim.. Bezdirirdi.) Yorum bağlantısı
Recommended Posts