Adnan Çakır Perşembe 19:48 Paylaş Perşembe 19:48 Çağlar Bayur yazdı: fcs S umu satmam , arada kaynamasın Satılık Focus 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Perşembe 19:55 Paylaş Perşembe 19:55 Adnan Çakır yazdı: Satılık Focus Senin focus mu 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 20:38 Paylaş Perşembe 20:38 Selçuk Bakış yazdı: Arada kaynatsak Yorum bağlantısı
Servet Aydın Perşembe 22:06 Paylaş Perşembe 22:06 Mehmet Göktürk yazdı: Satılık Sedici. Kashgai Audi Nissan Renault (kırmızı) Satarım☕️ Mehmet yeter hoca. Sende neler var ısıtıcı çeşidi 1 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Cuma 06:32 Paylaş Cuma 06:32 Çağlar Bayur yazdı: fcs S umu satmam , arada kaynamasın Bilinç altına yerleşmiş. 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Cuma 22:17 Paylaş Cuma 22:17 Haydaa, Nissan da topu atıyormuş galiba, 12-14 ay içerinde yatırımcı bulamazsak nanay demiş Toranaga Sama, bu durumda kaşkayları öldüm parasına alınırmı diyeceğiz yani... Şu Baba Vanga haklımı çıkacak acaba? 2025 fena geçecek belli oldu zaten... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cumartesi 06:43 Paylaş Cumartesi 06:43 Almayın işte kardeşim böyle batacak arabaları 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Cumartesi 08:08 Paylaş Cumartesi 08:08 Niye biz araba aldık diye ortak mı olduk Nissan’la? Satlık X-Trail 1 9 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Cumartesi 08:40 Paylaş Cumartesi 08:40 Mehmet abi hayırlı olsun aracın,kazasız belasız kullanırsın inşallah,Herford Nihat da aldı geçen ay az kilometrede,onun aracında sabahları gaz yememe sorunu vardı servisde yazılım ile çözdüler,gerçekten güzel araç. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 15:08 Yazar Paylaş Cumartesi 15:08 Fatih Uzun yazdı: Mehmet abi hayırlı olsun aracın,kazasız belasız kullanırsın inşallah,Herford Nihat da aldı geçen ay az kilometrede,onun aracında sabahları gaz yememe sorunu vardı servisde yazılım ile çözdüler,gerçekten güzel araç. Fatih sağol kardeşim.. Ben şaşkınım.. 15 bşn km oldu. Hiç bir sorun yaşamadım.. Sadece bozuk yolda sağ airbag tarafından bir trim sesi geliyor.. Randevu al da bakalım dediler ama. uğraşacak vaktim yok. Her şeyinden çok memnun kaldım. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 20:00 Paylaş Cumartesi 20:00 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben şaşkınım.. 15 bşn km oldu. Hiç bir sorun yaşamadım.. iki milyonluk araca binecem 15 bin lerde sorun çıkacak, yakarım o bayiyi, çok mu fakirim nedir 1 4 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Mehmet abi bu arabanın dizel otomatik olanı nasıl. Bir arkadaş almayı düşünüyor. 1.5 dci bilinirde gayet iyi motor. Nissan / Qashqai / 1.5 dCi / Sky Pack / Kaza yüzü görmeyen aracım satılık sahibinden.comda - 1209487687 bana yolladığı ilan bu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Recep Demirci yazdı: Mehmet abi bu arabanın dizel otomatik olanı nasıl. Bir arkadaş almayı düşünüyor. 1.5 dci bilinirde gayet iyi motor. Nissan / Qashqai / 1.5 dCi / Sky Pack / Kaza yüzü görmeyen aracım satılık sahibinden.comda - 1209487687 bana yolladığı ilan bu. kaşkaydaki güncel sorun şu, eski kasa ile yenisin fiyatı birbirine çok yaklaştı, yenisinde diesel yok lakin şasesi içi dışı oldukça çalışılmış yepyeni bir araç aslında 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Recep Demirci yazdı: Mehmet abi bu arabanın dizel otomatik olanı nasıl. Bir arkadaş almayı düşünüyor. 1.5 dci bilinirde gayet iyi motor. Nissan / Qashqai / 1.5 dCi / Sky Pack / Kaza yüzü görmeyen aracım satılık sahibinden.comda - 1209487687 bana yolladığı ilan bu. Bu kasayı çok seviyorum.. sıfır almayacak olsam bunu alırdım.. Model düşürmem gerekirse bunu alırım.. Çağlar Bayur yazdı: kaşkaydaki güncel sorun şu, eski kasa ile yenisin fiyatı birbirine çok yaklaştı, yenisinde diesel yok lakin şasesi içi dışı oldukça çalışılmış yepyeni bir araç aslında Eski kasa hala çok güzel. Bu sebepledir. Yada bana öyle geliyor 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Recep Demirci yazdı: Mehmet abi bu arabanın dizel otomatik olanı nasıl. Bir arkadaş almayı düşünüyor. 1.5 dci bilinirde gayet iyi motor. Nissan / Qashqai / 1.5 dCi / Sky Pack / Kaza yüzü görmeyen aracım satılık sahibinden.comda - 1209487687 bana yolladığı ilan bu. Bu araç 1.5 değil 1.6 olandır. 130 HP olan modelidir. 1.5 lerde otomatik yok. Hepsi manuel. 1.6 130hp olan da yine renonun motoru. Tek sorunu egr arızası. Onu da yazılımla iptal ediyorlar. Add bluue olmayan modeli. Kayinpederde 2018 modeli vardı. 5 litre ortalama ile geziyordu. Benim de sevdiğim araçlardan bir tanesi. Tek olumsuz noktası bağımsız süspansiyon olmaması. Konfor olarak biraz sert geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Serdar Göktaş yazdı: Bu araç 1.5 değil 1.6 olandır. 130 HP olan modelidir. 1.5 lerde otomatik yok. Hepsi manuel. 1.6 130hp olan da yine renonun motoru. Tek sorunu egr arızası. Onu da yazılımla iptal ediyorlar. Add bluue olmayan modeli. Kayinpederde 2018 modeli vardı. 5 litre ortalama ile geziyordu. Benim de sevdiğim araçlardan bir tanesi. Tek olumsuz noktası bağımsız süspansiyon olmaması. Konfor olarak biraz sert geliyor. Teşekkürler Serdar bey. https://www.auto-data.net/tr/nissan-qashqai-ii-j11-facelift-2017-1.5-dci-115hp-dct-36695 Burada makyajlı olanda var gözükmekte. En iyisi ruhsata bakmak sanırım. Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 14 saat önce Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) Recep Demirci yazdı: Teşekkürler Serdar bey. https://www.auto-data.net/tr/nissan-qashqai-ii-j11-facelift-2017-1.5-dci-115hp-dct-36695 Burada makyajlı olanda var gözükmekte. En iyisi ruhsata bakmak sanırım. Yanlışlık yok,makyajdan sonra 1.6 dizel cvt şanzıman yerine 1.5 dizel çift kavrama bir şanzıman kombinasyonu geldi. 14 saat önce tarihinde Emrah Korkmazz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce 1.5 dci 1.6 dan çok daha güzel bi motor 1.6 ben olsam kesinlikle almam 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce T-roc ta kampanya başlamış Başlangıç paketi 1.638.000 Sence t-roc mu yoksa 2019 Qashqai mi 2024 sıfır km troc var bı yanda T-roc benzinli yakıt tüketimi Qashqai ye göre 2 litre daha fazla Ama wag grubu --------------------------------- Bana şimdi böyle yazmış Araba alırken kafa karışıklığı insanı yer bitirir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 35 dakika önce Yazar Paylaş 35 dakika önce En güzeli en az yakanı.. Ben audiyi alalı qashqaiyi sadece haftada bir gün aküsü boşalmasın diye kullanıyorum. Audi lpg ile 9 litre yakıyor. Günlük ortalama 85 km yolum var.. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce Recep Demirci yazdı: T-roc ta kampanya başlamış Başlangıç paketi 1.638.000 Sence t-roc mu yoksa 2019 Qashqai mi 2024 sıfır km troc var bı yanda T-roc benzinli yakıt tüketimi Qashqai ye göre 2 litre daha fazla Ama wag grubu --------------------------------- Bana şimdi böyle yazmış Araba alırken kafa karışıklığı insanı yer bitirir. Sıfır sıfırdır 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts