Ali Cihangiroğlu 2 Kasım Paylaş 2 Kasım (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Aha ali abi gelir şimdi. Yağ olmaz O LA MAAAZ 650 cc f650 gs 4 litre alıyor. geldim bile, Nissan da gidip rn720 kullanmaz herhalde, olmaz o yağ yine yazayım bu motor sevmez dandik yağı, sonra vay anam demeyin, gerçi sen satmış olursun zaten bu arada yeni nesil küçük hacim güçlü motorlar çok yağ alır, yüksek ısıda var, baskıda fazla, hem özel yağ olacak hemde yağ bol olacakki rahat etsin motor, 5.4 lt yağ alıyor alet az değil... bu arada Aralıkta yağ değişirim bende, bu sefer şunu deneyim diyorum, bakalım nasılmış? Bugün bir Blk. yapıp geldim, 110 a kitledim yolda uyku bastı, zaten herkes uyuyordu arabada, malum ses yokya, trim sesi zaten olamazda ki yoktu şu rampaları düz yolmuş gibi çıkmakta keyifli oluyor canııım, helede Blk ye girmeden sağa Savaştepeye dönünce, baya zevkli arkadaş 2 Kasım tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Murat Sürmeli yazdı: Benimki 2.0, 8 litre alıyor, yandık oranla, aynı alıyoruz, hatta 8.3 lt. bizim motor 2.0 olsa. yanmışız evet... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: yani bozulabilir mi Daha uzun ömür için 🍆 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Ali Cihangiroğlu yazdı: Top falan yazıyor sıkıntı çıkmasın 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 2 Kasım Paylaş 2 Kasım İlkay Başaran yazdı: Top falan yazıyor sıkıntı çıkmasın Yağ toptan başlar 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Kasım Paylaş 3 Kasım Servet Aydın yazdı: Daha uzun ömür için 🍆 uzun ömürlü olması için yağlıyoruz. Anladım. İşi ehline bırakacaksın demişler Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Kasım Paylaş 3 Kasım İlkay Başaran yazdı: Top falan yazıyor sıkıntı çıkmasın Askerde topçu olanların da göğsüne top yazıyorlardı, pek hoş olmuyor açıkçası.. 5 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Kasım Paylaş 3 Kasım (düzenlendi) Cem Işık yazdı: Askerde topçu olanların da göğsüne top yazıyorlardı, pek hoş olmuyor açıkçası.. Bende bu olur anca itina ile nokta atış yapılır 3 Kasım tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ee nolcak şimdi. Nissan battı diolar Nasıl olur* Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ee nolcak şimdi. Nissan battı diolar 1.3 mjet kaşkay hayırlı olsun o zaman. Leşçi fiat bunu beğendi. 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Kasım Paylaş 28 Kasım İlkay Başaran yazdı: 1.3 mjet kaşkay hayırlı olsun o zaman. Leşçi fiat bunu beğendi. Cold türkiyede üretiliyor galiba. Ama clio ile aynı. Mitsu nissan reno ortak şeyleri var. Bende reno toplar hisseleri. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Cold türkiyede üretiliyor galiba. Ama clio ile aynı. Mitsu nissan reno ortak şeyleri var. Bende reno toplar hisseleri. Asıl işi tank üretimi olan renault 1.3 tce ile uğraşıyor. Dünya 2 dakikalığına güzel biryer oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Kasım Paylaş 28 Kasım İlkay Başaran yazdı: Asıl işi tank üretimi olan renault 1.3 tce ile uğraşıyor. Dünya 2 dakikalığına güzel biryer oluyor. reno FT’den başlar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım Yazar Paylaş 28 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ee nolcak şimdi. Nissan battı diolar Vw için de diyorlar.. Proton da battı ama hala yollarda görüyorum. Bir sene daha dayanır.. Satar toyota alırım ya 8 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Mehmet Ozyurek yazdı: toyota alırım ya artık emekliyiz ağır ağır gideriz diosun 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım Yazar Paylaş 28 Kasım Çağlar Bayur yazdı: artık emekliyiz ağır ağır gideriz diosun Sağdan sağdan.. Ama ben sıcak kanlıyım. kalorifer işini nasıl çözerim bilmiyorum 4 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Mehmet Ozyurek yazdı: Sağdan sağdan.. Ama ben sıcak kanlıyım. kalorifer işini nasıl çözerim bilmiyorum Saçları kazıtmana gerek yok 9 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Mehmet Ozyurek yazdı: Sağdan sağdan.. Ama ben sıcak kanlıyım. kalorifer işini nasıl çözerim bilmiyorum fazla sıcak su torbası var. Toplantıda getiririm toyotanın üretim düştü. Kâr düştü. İşler kimse için iyi gitmiyor. Çin için de öyle. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Çok fenasınız toyota diyince @Tansu Kalafatoğlu ve hybrid geliyor aklınıza. Çağlar Bayur yazdı: artık emekliyiz ağır ağır gideriz diosun Mehmet Ozyurek yazdı: Sağdan sağdan.. Ama ben sıcak kanlıyım. kalorifer işini nasıl çözerim bilmiyorum 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Metin Uzunoğlu yazdı: Çok fenasınız toyota diyince @Tansu Kalafatoğlu ve hybrid geliyor aklınıza. Bu şartlarda Tansu hocamın direk distribütörluk alması lazım artık. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Pilli Toyotalar ve Tesla ve ID4 ler için https://www.mrheater.com/4-000-btu-golf-cart-heater.html 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Fosil yakıt yine yandı. Ne anladık pilli bebe almaktan🍆 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Servet Aydın yazdı: Fosil yakıt yine yandı. Ne anladık pilli bebe almaktan🍆 Tamam mont giyeriz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts