Tansu Kalafatoğlu 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Servet Aydın yazdı: Oksijen sensörü lpg oluyacak şekilde olmadığı sürece lpg tam tepe verimi de veremiyor. Caterpıllar bu konuda çok iyi söküp arabaya taksak? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: söküp arabaya taksak? 1300 €+kdv 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Servet Aydın yazdı: 1300 €+kdv Sensöre yazılım yapsak? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Köksal Yılmaz yazdı: Sensöre yazılım yapsak? Bir avuç fındık ile olmaz 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Servet Aydın yazdı: Bir avuç fındık ile olmaz +holosko 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Servet Aydın yazdı: Bir avuç fındık ile olmaz Bana değil yav piyasaya, paraya avro demezsin Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Köksal Yılmaz yazdı: Bana değil yav piyasaya, paraya avro demezsin Şimdi de öyle zaten 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Kasım Yazar Paylaş 2 Kasım 14000 km ve bir yıl oldu. Periyodik bakımını yaptırdım. 7 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Kasım Paylaş 2 Kasım ödenen tutar 9.454 tl mi . yetkilide yağ değişmek demek 10 bin artık 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Kasım Paylaş 2 Kasım 3 ay evvel hibrit arabanın bakımına 7500 vermiştim. Vay anasını... Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Mehmet Ozyurek yazdı: 14000 km ve bir yıl oldu. Periyodik bakımını yaptırdım. Ya bu virgülden sonra 4 sıfır koymak da neyin nesi, insanın kalbine indirecekler 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Köksal Yılmaz yazdı: 1.3 motorda 5.4 lt yağ mı varmış? Motor hacmiyle doğru orantılı değil yağ miktarı Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Servet Aydın yazdı: Motor hacmiyle doğru orantılı değil yağ miktarı Peki çok yağ çok uzun km koruma diyebilir miyiz? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım Paylaş 2 Kasım vesile ile anadol zamanı, işçilik parçaların toplamından yüksek idi, oraya doğru bir gidiş var yine dünyada Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Çağlar Bayur yazdı: vesile ile anadol zamanı, işçilik parçaların toplamından yüksek idi, oraya doğru bir gidiş var yine dünyada Lift alsak kaç bakımda çıkar parası Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Köksal Yılmaz yazdı: Peki çok yağ çok uzun km koruma diyebilir miyiz? Pek değil. Isı çok yüksek çalışan ekipman bolca. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Kasım Yazar Paylaş 2 Kasım Çağlar Bayur yazdı: polene ne olmuş ki Tertemiz duruyor. Çıkanı Koymuşlar arabaya. Atmayacağım onu. Kullanırız. 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Mehmet Ozyurek yazdı: Tertemiz duruyor. Çıkanı Koymuşlar arabaya. Atmayacağım onu. Kullanırız. Hemen hava ile temizle tak bir kaç gün sonra bozulur Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Servet Aydın yazdı: Pek değil. Isı çok yüksek çalışan ekipman bolca. yani bozulabilir mi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Aha ali abi gelir şimdi. Yağ olmaz O LA MAAAZ Köksal Yılmaz yazdı: 1.3 motorda 5.4 lt yağ mı varmış? 650 cc f650 gs 4 litre alıyor. 2 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Köksal Yılmaz yazdı: 1.3 motorda 5.4 lt yağ mı varmış? 1.0 3 silindir de bile öyle . 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Kasım Paylaş 2 Kasım (düzenlendi) filtrelerden vurgun yapmışlar, hava 1000 tl polen 1350 tl bu ne arkadaş, yağda öpücüklü, dingiliz stayla candır diyorum, servis işi biteli 2 sene oldu bende, servis benim arkadaş... 2 Kasım tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts