Doğan Arşiray 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Oğuzkan Erışık yazdı: Camda logo yok. Kargolayım mı beyaz tuğra mı? 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Doğan Arşiray yazdı: beyaz tuğra mı? Doblo konusu biraz ilerde sağda beyfendi 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Emmi bagaj çift katlı sanırım di mi? Taban daha aşağı iniyor olmalı? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Şubat Paylaş 12 Şubat (düzenlendi) Yıkanmış paklanmış mis gibi 1.33 tce Sani Gerşon yazdı: Emmi bagaj çift katlı sanırım di mi? Taban daha aşağı iniyor olmalı? benim kilyoda öyle ama ara parçayı çalmışlar kaşkaydada olmasın böyle... 12 Şubat tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Sani Gerşon yazdı: Emmi bagaj çift katlı sanırım di mi? Taban daha aşağı iniyor olmalı? çit ama alt kat dar kalıyor 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Ali Cihangiroğlu yazdı: Yıkanmış paklanmış mis gibi 1.33 tce benim kilyoda öyle ama ara parçayı çalmışlar kaşkaydada olmasın böyle... Ne cliosu ya konunun çıtayı aşağı çekmeyelim lütfen. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Şubat Paylaş 12 Şubat İlkay Başaran yazdı: Ne cliosu ya konunun çıtayı aşağı çekmeyelim lütfen. G serisindede yok diyola, dur fazla yukarımı geldi, orta sınıftaydık en son... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Ali Cihangiroğlu yazdı: G serisindede yok diyola, dur fazla yukarımı geldi, orta sınıftaydık en son... G mi. Bagaj nereden açılır bilmez o adamlar. Düşüneceği son şey 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Şubat Yazar Paylaş 12 Şubat Sani Gerşon yazdı: Emmi bagaj çift katlı sanırım di mi? Taban daha aşağı iniyor olmalı? Evet iki kat. çok güzel oluyor. Ortada kalabalık olmuyor hiç. Fatih Keskin yazdı: çit ama alt kat dar kalıyor 10 santime yakın. Kar çorabı sığıyor. Notebook sığıyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Şubat Paylaş 12 Şubat İlkay Başaran yazdı: G mi. Bagaj nereden açılır bilmez o adamlar. Düşüneceği son şey benim bağaj ufaktı, gidip bi araba daha aldım 2 misli oldu 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Katalogda yok böyle güzel bir çekim . 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Mehmet Abi donanım olarak kablosuz olması lazımdı senin arabada. Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Emmi yakit ortalaman nedir? ÖTV muafiyetli bu aracı buluyorum ama yakıt düşündürücü Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Şubat Yazar Paylaş 12 Şubat Mustafa Yanar yazdı: Mehmet Abi donanım olarak kablosuz olması lazımdı senin arabada. Kablosuz PP donanımda var. Fatih başkanımınkinde var. Bende sadece kablosuz şarj var. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Serdar Göktaş yazdı: Emmi yakit ortalaman nedir? ÖTV muafiyetli bu aracı buluyorum ama yakıt düşündürücü cevap vermiyor 1 2 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: cevap vermiyor Anlaşılan çok yakıyor 😀 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Şubat Yazar Paylaş 13 Şubat Serdar Göktaş yazdı: Emmi yakit ortalaman nedir? ÖTV muafiyetli bu aracı buluyorum ama yakıt düşündürücü Görmemişim ya Diğer konuya yazmıştım sanki. 4000 km ortalaması 7,8 litre. Yarısı şehir içi. Yarısı uzun yol. Dikkat edilerek 1 litre düşürmek mümkün. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Görmemişim ya Diğer konuya yazmıştım sanki. 4000 km ortalaması 7,8 litre. Yarısı şehir içi. Yarısı uzun yol. Dikkat edilerek 1 litre düşürmek mümkün. Sağolasın emmi. Şehir içinde iyi yakıyor dedigini bir yerde okumuştum. 6.-6.5 arası olsa yakıtı çok iyi olurmuş. Bize fazla gelecek hala. Corolla cross arıyorum yakıt için ama arabayı bulamadım 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Oğuzkan Erışık yazdı: Camda logo yok. Kargolayım mı Yeterince beygirim var diyor 😬 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Dikkat edilerek 1 litre düşürmek mümkün. Opsiyon mu bu özellik 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Şubat Yazar Paylaş 13 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Opsiyon mu bu özellik Senin gibi kullanırsam ortalama 5.5 litre mümkün demek istemiştim Uzun yolda 130-140 ile değil de 100 ile gidilirse 5.5-6 litre görülebiliyor. Şehir içi kavramı değişir.. İstanbulda 9-10 litre Ankarada 7,5-8 litre yakar.. Benim şehir içi rotam 3+3+3 km sabah ve aynı şekilde 3+3+3 km akşam ; 5-6 ışık, bir tane 5 dakikada geçilebilen kavşak. Uzun yolum da 120-150 km hızlardan oluşuyor. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Gene fakir fakir yakıt konuşuyorlar ya Arabaya 1,5 milyon, sigortasına 7000, kaskosuna 15000, kaplusuz bluetoothuna 2 bin küsür veriyorlar sonra da 100 km de 1 litrenin hesabını yapıyorlar 4 1 10 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Önder Özcan yazdı: Gene fakir fakir yakıt konuşuyorlar ya Arabaya 1,5 milyon, sigortasına 7000, kaskosuna 15000, kaplusuz bluetoothuna 2 bin küsür veriyorlar sonra da 100 km de 1 litrenin hesabını yapıyorlar Heç, bittikçe doldurun hemi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Senin gibi kullanırsam ortalama 5.5 litre mümkün demek istemiştim benim kullandığım yerde kullanılırsa 10’un altını da göremeyebilir Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Benzin dediğin nedir elinin kiri elantrik can dır. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts