Mehmet Göktürk 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Biz bu hafta gidip keşif yapalım.. Ama 3 aralıkta toplanalım, tarih çok yakın, hafta sonu programları yapılmış olabilir. keşif saati de bilinir duyurulursa vakti olan gelir iki sohbete. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Kasım 2023 Yazar Paylaş 24 Kasım 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: hani konu nerede Açtım açtım.. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Bu hafta olsa güzel olurdu aslında ama hava çok soğukmuş Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Biz bu hafta gidip keşif yapalım.. Ama aralıkta toplanalım, tarih çok yakın, hafta sonu programları yapılmış olabilir. biz derken kimler olacak bizlerde gelebilecekmiyiz keşif için Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu hafta olsa güzel olurdu aslında ama hava çok soğukmuş kar yağacak diyolar üşüme sonra gelirken yollarda Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: biz derken kimler olacak bizlerde gelebilecekmiyiz keşif için kar yağacak diyolar üşüme sonra gelirken yollarda togg’u olanlar düşünsün. Isınmak istese ankaradan gelemez. Isınmadan gelse, yolda donabilir. Hiçbir türlü gelemiyor 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: togg’u olanlar düşünsün. Isınmak istese ankaradan gelemez. Isınmadan gelse, yolda donabilir. Hiçbir türlü gelemiyor seksen tane yerde doldurabilir. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Mehmet Göktürk yazdı: seksen tane yerde doldurabilir. ya bozuksa Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Kasım 2023 Yazar Paylaş 24 Kasım 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: biz derken kimler olacak bizlerde gelebilecekmiyiz keşif için Valla ben kışlıkları yarın takıyorum.. Bu pazar keşif yapalım istersen.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ya bozuksa 79 tanesi çalışır. istasyonda benzin de olmayabiliyor. yaşadım.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Valla ben kışlıkları yarın takıyorum.. Bu pazar keşif yapalım istersen.. bende kışlık yok bu araç için ama sınırları zorlarım olmadı takar çekersin beni. haberleşelim abi keşfe gelirim Mehmet Göktürk yazdı: 79 tanesi çalışır. istasyonda benzin de olmayabiliyor. yaşadım.. bende yaşadım hem de pahalı yolların birinde Adapazarı İstanbul arası 2 istasyonda benzin bulamadım 3. de buldum orada olmasa ne yapardım bilemiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: yarın takıyorum.. nerede o boş lastikçi geleyim? 1 haftadır bağajda geziyorum pazara 2 gr kar demişler çatttt 1 hafta geri aldılar yasağı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: nerede o boş lastikçi geleyim? 1 haftadır bağajda geziyorum pazara 2 gr kar demişler çatttt 1 hafta geri aldılar yasağı Hususi olanlara neden zorunlu değil. Esas onlar yolda kalıyor 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hususi olanlara neden zorunlu değil. Esas onlar yolda kalıyor aslında kanunda trafikteki her araç yazıyor, zamanındaki yetkili ticariler yani demişti gümrükten giriş yapan yunan bile takmak zorunda, mesela norveçte zorunluluk yok 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Kasım 2023 Yazar Paylaş 24 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: nerede o boş lastikçi geleyim? 1 haftadır bağajda geziyorum Sorayım mı.. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: aslında kanunda trafikteki her araç yazıyor, zamanındaki yetkili ticariler yani demişti gümrükten giriş yapan yunan bile takmak zorunda, mesela norveçte zorunluluk yok Yazlık lastik için mi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Selçuk Bakış yazdı: Yazlık lastik için mi gidip yerinde incleyelim Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: gidip yerinde incleyelim Saatler ayarlansın 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Emmi hayırlı olsun. Senin araba ve Fatih baskanin araba beni de heveslendirdi ne yalan söyleyeyim. Arabayı satılığa koydum. Satılır ise bende aranızda yer almak istiyorum. Sen dua ediyormussun oluyormuş😀 dualarını bekliyorum emmi, çağlar abiden de telefon😀😀😀 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Serdar Göktaş yazdı: dualarını bekliyorum emmi, çağlar abiden de telefon tuş basmıoo naapsak 2 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: tuş basmıoo naapsak Onu seyy yaparız yaa, arı zeytinyağı ile çözüme kavustururuz onu😀 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Serdar Göktaş yazdı: Onu seyy yaparız yaa, arı zeytinyağı ile çözüme kavustururuz onu😀 işte feraset işte örnekler örneği 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 25 Kasım 2023 Paylaş 25 Kasım 2023 Çirkin.... Nereden buluyor sunuz bunları.... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Kasım 2023 Paylaş 25 Kasım 2023 Ertan Çabuk yazdı: Çirkin.... Nereden buluyor sunuz bunları.... 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 25 Kasım 2023 Paylaş 25 Kasım 2023 Hayırlı olsun emmi, güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Kasım 2023 Yazar Paylaş 25 Kasım 2023 Serdar Göktaş yazdı: dualarını bekliyorum emmi, çağlar abiden de telefon😀😀😀 Allah daha iyilerini nasip etsin hocam. En 4x4 ünden en premiumundan olsun inşallah. 🤗 Ertan Çabuk yazdı: Çirkin.... Nereden buluyor sunuz bunları.... Çirkin mirkin. İdare ediyoruz işte. 😂 Yurdaer Elay yazdı: Hayırlı olsun emmi, güle güle kullan Sağol kardeşim. Daha iyileri senin olsun. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts