Doğan Arşiray 16 Nisan 2024 Paylaş 16 Nisan 2024 Mehmet Göktürk yazdı: Trafik polisi niye yol kesip kontrol yapar ki? Herşey edevlette var. Gezici olup kural ihlallerini tespit niye etmiyorlar? Genişlet bayramda o kadar yol geldim, şehir içi ana kavşakları haricinde hiçbir yerde trafik polisi görmedim. Yorum bağlantısı
Recep Demirci 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Yeni konu açmadan buradan sorayım istedim. 21.03.2025 muayene geçerlilik son tarihim. Ben 22si yani bir gün sonra yaptırsam bir problem olurmu. Büyük bir gecikme bedeli olurmu? Çünki ayın 22si cumartesiye geliyor daha müsaitim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Recep Demirci yazdı: Yeni konu açmadan buradan sorayım istedim. 21.03.2025 muayene geçerlilik son tarihim. Ben 22si yani bir gün sonra yaptırsam bir problem olurmu. Büyük bir gecikme bedeli olurmu? Çünki ayın 22si cumartesiye geliyor daha müsaitim. Genişlet polis denk gelmez demeyin. Evrene yaydığınız enerjiyi polis telsizleri çekiyor 2 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Recep Demirci yazdı: Yeni konu açmadan buradan sorayım istedim. 21.03.2025 muayene geçerlilik son tarihim. Ben 22si yani bir gün sonra yaptırsam bir problem olurmu. Büyük bir gecikme bedeli olurmu? Çünki ayın 22si cumartesiye geliyor daha müsaitim. Genişlet egzos denk gelir. çevre ve şehircilik bakanlığının çok zatı muhterem memurları sevgi ile emek ile işlerini yapıyorlar ve size dönük duran kameralı araçlarında bütün gün öyle otorup, ultrasonik gözleri ile uzaktan emisyonun fazla olduğunu görüp, 14300 tl ceza yazıp yolluyorlar. ben geçen sene yedim o cezadan. allah hepsinin hakkında en iyisini versin... aracı muayene ettirince gayet de nizami çıktı. yani o ceza neyi terbiye etti belli değil... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Recep Demirci yazdı: Yeni konu açmadan buradan sorayım istedim. 21.03.2025 muayene geçerlilik son tarihim. Ben 22si yani bir gün sonra yaptırsam bir problem olurmu. Büyük bir gecikme bedeli olurmu? Çünki ayın 22si cumartesiye geliyor daha müsaitim. Genişlet Trafiğe ve çeverecilere yakalanmaz isen, Sadece muayene ücretini % 5 cezalı ödeyerek bir sonraki gün yaptırabilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: % 5 cezalı ödeyerek Genişlet 1 gün yüzünden /30 mu yoksa totalde mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Sani Gerşon yazdı: 1 gün yüzünden /30 mu yoksa totalde mi? Genişlet 1-30 gün % 5 Her ay için % 5, Sonsuza kadar.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Şubat Paylaş 28 Şubat bir hafta önce yaptırın ben genelde öyle yapıyorum risk almamak için 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 28 Şubat Paylaş 28 Şubat 15.03.2025 yani muayene geçerlilik tarihinin 6 gün öncesine randevu aldım. Yine cumartesi gününe geliyor. 2 Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Özbek 2 Mart Paylaş 2 Mart yaklaşık 1 ay önce aracımı muayeneye götürdüm yangın tüpü bagajdaydı sadece yangın tüpünün nerede olduğunu sordu, görmek istemedi ben yine de sorun çıkmaması adına bagajımı kendim açıp gösterdim. Sizin de dediğiniz gibi eskisi gibi suyunu çıkartarak bakmıyorlar sanırım muayene istasyonlarını işletmecisi değişeceği için tüvtürk artık önemsemiyor 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 17 Mart Paylaş 17 Mart 15.03.2025 Cumartesi Muayene yaptırdım. Genel Muayene 2.620,80 ₺ + Egzos 368 ₺ = 2.988,8 ₺ Herhangi bir belge verilmedi. SMS gelecek dediler ve birkaç dakika sonra SMS geldi. PDF olarak cihaza,telefona kaydettim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts