İçeriğe Yönlendir

Barış Kavşağı

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz

Merhaba 

İlginç bir gelişme oldu ve Ermenistan Başbakanı aşağidaki videoyu paylaştı. Böylece kendine gerçek realistik bir hedef belirlemiş görünüyor.

Şimdi soru, Arabayla Ermenistan'dan transit geçsek başımız derde girer mi.  Renault arabamla Özbekistana burden gitsem, motor arıza verse usta bulurmuyuz :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
(düzenlendi)

Yakın zamanda Baküye, şuşaya, laçine gezerek gidebileceğimi düşünüyorum. 

tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

o değil de , vesile olsun: Bu sitenin ismi X oldu artık ama  neden uzantılarda hala twitter yazısı var? bilişimciler bir izah etse.

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

o değil de , vesile olsun: Bu sitenin ismi X oldu artık ama  neden uzantılarda hala twitter yazısı var? bilişimciler bir izah etse.

Bizim şirket 3 sene önce el değiştirdi. Hala eski firmaya ait logolu iş kıyafeti giyen var. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

İmkanı olsa israil’den farksız olmayacak bir ülkenin, iyi bari anlaşalım o zaman demesi çok inandırıcı değil. İşin komik kısmı, araban neden bozuluyor, ısrarla bozulan arabalar neden alıyorsunuz anlamıyorum :) 

Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

Ermenistan Azerbaycandan yediği tokattan sonra ayakta durabilmesi için komşu komşunun külüne muhtaçdır sözüyle yol alabilir...Tekrardan ticari ilişkilerin düzelmesi bölgenin tansiyon ve şekerine iyi gelecek....

Yurtta sulh cihanda sulh...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

İmkanı olsa israil’den farksız olmayacak bir ülkenin, iyi bari anlaşalım o zaman demesi çok inandırıcı değil. İşin komik kısmı, araban neden bozuluyor, ısrarla bozulan arabalar neden alıyorsunuz anlamıyorum :) 

Cruze deformasyonu deniyor buna literatürde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bozulmayan araba mı varmış?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Mankal
İlkay Başaran yazdı:

Kurumdur o...

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bazı Asya turu atan arkadaşların videolarını izliyorum Gurcistan yolları felaket kötü durumda. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

Bizim şirket 3 sene önce el değiştirdi. Hala eski firmaya ait logolu iş kıyafeti giyen var. 

sizin bu şirket 44 milyar doları hiç toplamda görmüş müdür kuruluşundan bu yana

vesile ile kademede fcr montu giyen çok kış gelince

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Bazı Asya turu atan arkadaşların videolarını izliyorum Gurcistan yolları felaket kötü durumda. 

Gürcistan’ın yaylaları dağları kestane balı ve eti meşhur. Gürcü’ye giden gezginlerin instagram sayfaları enfes. Be işimiz var düz yolda

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
İlkay Başaran yazdı:

Araba orada bozulursa ustayla tanışırken soyismin sonuna Yan eklemek etkili olur.. Selam sana Kirkor Usta, ben İlkay Başaranyan. Ata topraklarımı ziyarete geldim der tamirden sonra yemeği tatlıyı yer oradan uzaklaşabiliriz..

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Serkan Toker yazdı:

Araba orada bozulursa ustayla tanışırken soyismin sonuna Yan eklemek etkili olur.. Selam sana Kirkor Usta, ben İlkay Başaranyan. Ata topraklarımı ziyarete geldim der tamirden sonra yemeği tatlıyı yer oradan uzaklaşabiliriz..

Onno ustadan girsek?

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
İlkay Başaran yazdı:

Onno ustadan girsek?

Zamanında C-max mi Caddy mi diye sormuştum. Dergide cevap verdi, otomobille kamyoneti kıyaslaman yanlış ama bence C-max demişti.. :D 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Serkan Toker yazdı:

Zamanında C-max mi Caddy mi diye sormuştum. Dergide cevap verdi, otomobille kamyoneti kıyaslaman yanlış ama bence C-max demişti.. :D 

lpg li finorino bulsana sıfır alalım

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Çağlar Bayur yazdı:

lpg li finorino bulsana sıfır alalım

Renk tercihimiz var mı ? Uno motoru koyacağız yıldız sanayide sakıncası olmaz sanırım.. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Serkan Toker yazdı:

Renk tercihimiz var mı ? Uno motoru koyacağız yıldız sanayide sakıncası olmaz sanırım.. 

astarsız metal bile kabul, boyalı araba almam, geçen showroomdayım bunlar neden boyalı diye bağırıyorum, ayaklarım yerden kesildi....

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...