İçeriğe Yönlendir

Bp Ülkeden çıkıyor.

Ali Darbaz

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek
Servet Aydın yazdı:

Eee? Taşıt tanıma sistemi var bende. Şimdi yakıt vermezler. Tam da Marmaris içmeler merkezde yakıtım bitti iyi mi

Seni tanımazlar artık.  

Yorum bağlantısı
Ali Gök

tuh be bana mazotu anlaşmıştım iskontolu veriyordu 3 lira aşağısına :D petrol ofisi olunca sahibi değişmez inşallah

haftada 150 litre alınca petrolde gidince çay içiyorduk doldururken köylüyüz artık 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Ersen Tapan yazdı:

Yardıma gelelim. :pilot:

Gözlük kabım kayıp boş gelme

Çağlar Bayur yazdı:

şortumu kaptım yardıma geliyorum dayan

İşte feraset işte yardımseverlik işte dayanışma işte zamp…e kaçam… şey ondan iştr

Mehmet Ozyurek yazdı:

Seni tanımazlar artık.  

Ben hiç tanımam bana ne

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Servet Aydın yazdı:

Gözlük kabım kayıp boş gelme

Çağlar Bayur yazdı:

Onun için geliyoruz oralarda gözlük kapsız kalma diye. :tease2:

• Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Eyüp Çetin

Şöyle bir video izledim adam inandırıcı konuşuyor dedikleri doğru olabilir 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

fidyoyu izlemedim de, bilançodaki yakıt istasyondan gelen gelirlere harcanacak zamanı diğer işelre ayırmışlar olarak açıkladılar. çekilenler.

Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Çağlar Bayur yazdı:

fidyoyu izlemedim de, bilançodaki yakıt istasyondan gelen gelirlere harcanacak zamanı diğer işelre ayırmışlar olarak açıkladılar. çekilenler.

Video komplo teorisi gibi anlatıyor. Akaryakıt işi büyük güçler tarafından Hollandalılara verildi falan filan.. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

olabilir dikkat çeken konular iyi iletişim alır, esikler der ki: cambaza bak cambaza.... sonra mahalleli bir geri  öner, evde ne var ne yok gitmiş....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 11 ay sonra...
Aytac Sakal
(düzenlendi)

Son 5  yılda surekli Mazot aldığım 4 Shell istasyonuda kapandı yada başka firmaya devretti.

İzmir Bahçelievler Migros Shell şu an kapalı Köstence köprü PO oldu.Altındağ ve Şemikler Opet oldu 

tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Güle güle gitsinler. Ama petrol ofisi de yabancı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Tabelalar da değişecek. PO olacak. PO’nun sahipleri de enteresan şirket. Dünyanın en büyük özel enerji şirketi deniyor

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Avrupaya baktığımda istasyonların daha az bilinir markalar olduğunu görüyorum. Perakendecilikten çıkıyor çoğu. Çıksınlar 150 senedir müstemleke gibi kullanıyorlar. 

Benzini rafineriden alıp pompayla basacaksın. Bunun için shell olmana gerek yok. 

• Beğen 5
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz

Hopi ile anlaşması vardı ve 9 yıldır BP den akaryakıt alıyordum.

Bakalım Petrol Ofisi hopi ile anlaşacak mı?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

Güle güle gitsinler. Ama petrol ofisi de yabancı.

pirinç?

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Nedense  bpden yakıt alınca araç gürültülü ve çekişi düşük gibi geliyordu. (Fiestada)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

16 yıldır BP, shell, total vb den yakıt almıyordum. Total i Mehmetçik vakfı almış (güzel enerji) Total Energies olmuş görürsem alıyorum onun haricinde opet, aytemiz, Türkiye Petrolleri, Alpet alıyorum. 

Gülmeye gülmeye gitsinler.... Gidişleri olsunda dönüşleri olmasın. Yabancıların olanların hepsi gitsin inşallah. 

Beddua vaktim gelmiş :D

• Beğen 4
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Herkes gitsinler de gelmesinler diyor ama, hani yurtdışı yatırımcıya ihtiyacımız vardı?

Bir de onlar da yakıtı sonuçta özelleştirilen Tüpraş'tan almıyorlar mıydı?

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sıcak parayı dışarı akıtan firmanın bize hayrı ne kölelikten başka

içeride üretimi olmayan yakıtın satışını yapan firma gidebilir. Üreten lazım ülkeye kalkınmak için, al satcı değil

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Servet Aydın yazdı:

al satcı değil

Vergisini veriyor, istihdam sağlıyorsa, niye karşıyız? Diğer markalardan farkı ne? Bir tek kârı yurtiçinde değerlenmiyor. Diğerlerinin de bunu yapıp yapmadığını bilmiyoruz.

Bu mantıkla, üretim yapmayan tüm araba markaları da satışları durdurup gitsinler ülkeden? Hiç kimse Apple kullanmasın, bilgisayarda ise daktiloya döneriz vallahi...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Hiçbir şey olmaz. Yatırım yapacak kiracı olmayacak. İstihdam sağlamak zaten devamlı oluyor. Kapanmıyor tesisler. Bugün bo yerine çabi petrolü tercih ederim. İşletme sahibi vatandaşım. yabancı şirketi ne kadar çok vergilerden muaf bi gör. Vestelin yaptığı telefonu tüm ülke kullansın sorun olmaz. Casper pc’yi tüm ülke kullansın sorun olmaz. Eşitlik olur. 

Büyümek için yabancı yatırımcı gelmesi ülkeyi bitirir. Ceketini alıp gittimi sap gibi kalınır. Üretip satacaksın 

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Servet Aydın yazdı:

Yatırım yapacak kiracı olmayacak.

E yapmış işte? İstasyonlar kurmuş, araçlar almış, lojistiği kurmuş. Bunlarla beraber sattı sonuçta, isim hakkı devretmedi neticede.

Servet Aydın yazdı:

Vestelin yaptığı telefonu tüm ülke kullansın sorun olmaz. Casper pc’yi tüm ülke kullansın sorun olmaz.

Vestel'in yaptığı telefonu tüm ülke kullanırsak, iyi olur bence de. Yarı yarıya görüşmeler azalır. Malum, alet çok performanslı değil, kenarda durur :D

Casper da farklı değil.

Bunlar sadece montaj yapıyor. Üretime dair bir şey yok. BP ile aynı kapıya çıkıyor. Hepsi al satçı.

Çok yanlış düşünüyorsunuz bence.

Servet Aydın yazdı:

yabancı şirketi ne kadar çok vergilerden muaf bi gör.

Bunu da ben değil, bi zahmet muaf tutan kanunları yazan hükümet(ler) düşünsün.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Sani Gerşon yazdı:

Vestel'in yaptığı telefonu tüm ülke kullanırsak, iyi olur bence de. Yarı yarıya görüşmeler azalır. Malum, alet çok performanslı değil,

7 seneye yakın kullandık son pili şişip patlayana kadar, hiç kasmadı çatır çutur çalıştı en alt modeli idi aldığımda

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...