Furkan Avcı 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Sani Gerşon yazdı: Herkes gitsinler de gelmesinler diyor ama, hani yurtdışı yatırımcıya ihtiyacımız vardı? Bir de onlar da yakıtı sonuçta özelleştirilen Tüpraş'tan almıyorlar mıydı? Bunlar sömürmeyecekleri yere yatırım mı yapar Sani? Tüpraştan bizim şirketlerimiz alır daha çok satar boş ver bunları Ben bu petrol şirketlerinin geçmişi pis ve kirli olduğu için karşıyım.... linkini bulursam göndereyim bu değildi link ama genel konu bu şekilde https://www.yeniasir.com.tr/gundem/2019/07/24/eli-kanli-enerji-kartelleri#:~:text=BP%2C SHELL%2C CHEVRON ve EXXONMOBİL Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Furkan Avcı yazdı: Bunlar sömürmeyecekleri yere yatırım mı yapar Sani? Peki özelleştirilen Telekom'dan edilen zarar, Araplara verilen bankalardan giden paralar? Sanki bahsettiğimiz yerlere gelene kadar daha çoook fırın ekmek yememiz lazım gibi geldi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Sani Gerşon yazdı: Peki özelleştirilen Telekom'dan edilen zarar, Araplara verilen bankalardan giden paralar? Sanki bahsettiğimiz yerlere gelene kadar daha çoook fırın ekmek yememiz lazım gibi geldi İyi de konumuz o değildi o olsa onun içinde yazardım bir şeyler Konu yukarıdaki kanlı petrol şirketlerinden biri ismen de olsa defolup gitmiş... O na istinaden yazdım ben Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Furkan Avcı yazdı: Konu yukarıdaki kanlı petrol şirketlerinden biri Abi masum global marka var mı? İş kanlı olmasında mı yoksa al satçı olmasında mı? Konu nereden nereye geldi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Benzin satarak sıfır yatırım yapıyor. Onlar olmasa da aynı benzin yine satılacak. ama, petrolden yağ üretip yurt dışına satarsa, o zaman bu yatırım oluyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Dhl gelince yıkıldı ortalık ne oldu. Kibrit çöpü yoktu satın aldığı. Her şey kiralıktı. Ceketini aldı gitti. Şimdi onun işini İskender Atakan yapıyor mis gibi 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Servet Aydın yazdı: Dhl gelince yıkıldı ortalık ne oldu. Kibrit çöpü yoktu satın aldığı. Her şey kiralıktı. Ceketini aldı gitti. Şimdi onun işini İskender Atakan yapıyor mis gibi Rallici abi değil mi o? Lancia Delta 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Evet. Adam reklam ve lojistikte çok başarılı Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Sani Gerşon yazdı: Abi masum global marka var mı? İş kanlı olmasında mı yoksa al satçı olmasında mı? Konu nereden nereye geldi Sani; konu BP idi bende BP yi neden sevmediğimi yazdım ve defolsun gitsin demek istedim, hepsi bu Bu arada önceki mesajımda yanlış anladıysan kusura bakma, boş ver bunları derken sana hitaben değilde boş ver bu firmaları demek istemiştim 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Furkan Avcı yazdı: Bu arada önceki mesajımda yanlış anladıysan kusura bakma Estafurullah, anladım ben 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Servet Aydın yazdı: Dhl gelince yıkıldı ortalık ne oldu. Kibrit çöpü yoktu satın aldığı. Her şey kiralıktı. Ceketini aldı gitti. Şimdi onun işini İskender Atakan yapıyor mis gibi Keşke ceketi buradan almış olsaydı dimi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Furkan Avcı yazdı: 16 yıldır BP, shell, total vb den yakıt almıyordum. Total i Mehmetçik vakfı almış (güzel enerji) Total Energies olmuş görürsem alıyorum onun haricinde opet, aytemiz, Türkiye Petrolleri, Alpet alıyorum. Gülmeye gülmeye gitsinler.... Gidişleri olsunda dönüşleri olmasın. Yabancıların olanların hepsi gitsin inşallah. Beddua vaktim gelmiş amin. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ne günlerdi arkadaş sırf Lancia Delta İntegraleyi görmek için yarışlara giderdik. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 2 saat önce Paylaş 2 saat önce O zaman BP'lerin yakıt kalitesi değişecek mi? Petrol Ofisi'de yerli değil zaten bizlik bir durum sadece yakıtın kalitesinin değişecek olması. Ben BP'yi Shell'e tercih edenlerdendim. BP'yi daha çok beğeniyordum o anlamda iyi olmamış. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Her şeyi bir kenara bırakırsak şehir merkezinin göbeğinde şehir hastanesinin karşısında hiç ama hiç boş durmayan bir bp istasyonundan lpg aldım iki kez. Arabamın bütün ayarları yanma ve yakıt sistemleri kafayı yedi. Bir bilginiz var mı hangi lpgyi satıyor 😅 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Görkem Karakaş yazdı: Her şeyi bir kenara bırakırsak şehir merkezinin göbeğinde şehir hastanesinin karşısında hiç ama hiç boş durmayan bir bp istasyonundan lpg aldım iki kez. Arabamın bütün ayarları yanma ve yakıt sistemleri kafayı yedi. Bir bilginiz var mı hangi lpgyi satıyor 😅 Benimki de bir o kadar sağlıklı hale geliyordu. Mesela Shell ile BP arasında tırmanma farkı vardı. Bölgesel değişiyor mu acaba? Yorum bağlantısı
Recommended Posts