Mehmet Ozyurek 17 Kasım 2023 Paylaş 17 Kasım 2023 Servet Aydın yazdı: Eee? Taşıt tanıma sistemi var bende. Şimdi yakıt vermezler. Tam da Marmaris içmeler merkezde yakıtım bitti iyi mi Seni tanımazlar artık. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Kasım 2023 Paylaş 17 Kasım 2023 Eee hani dükkanı kapatıyoruz indirimi nerede Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Kasım 2023 Paylaş 17 Kasım 2023 tuh be bana mazotu anlaşmıştım iskontolu veriyordu 3 lira aşağısına petrol ofisi olunca sahibi değişmez inşallah haftada 150 litre alınca petrolde gidince çay içiyorduk doldururken köylüyüz artık 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Kasım 2023 Paylaş 17 Kasım 2023 Ersen Tapan yazdı: Yardıma gelelim. Gözlük kabım kayıp boş gelme Çağlar Bayur yazdı: şortumu kaptım yardıma geliyorum dayan İşte feraset işte yardımseverlik işte dayanışma işte zamp…e kaçam… şey ondan iştr Mehmet Ozyurek yazdı: Seni tanımazlar artık. Ben hiç tanımam bana ne 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 17 Kasım 2023 Paylaş 17 Kasım 2023 Servet Aydın yazdı: Gözlük kabım kayıp boş gelme Çağlar Bayur yazdı: Onun için geliyoruz oralarda gözlük kapsız kalma diye. 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Şöyle bir video izledim adam inandırıcı konuşuyor dedikleri doğru olabilir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 fidyoyu izlemedim de, bilançodaki yakıt istasyondan gelen gelirlere harcanacak zamanı diğer işelre ayırmışlar olarak açıkladılar. çekilenler. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: fidyoyu izlemedim de, bilançodaki yakıt istasyondan gelen gelirlere harcanacak zamanı diğer işelre ayırmışlar olarak açıkladılar. çekilenler. Video komplo teorisi gibi anlatıyor. Akaryakıt işi büyük güçler tarafından Hollandalılara verildi falan filan.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 olabilir dikkat çeken konular iyi iletişim alır, esikler der ki: cambaza bak cambaza.... sonra mahalleli bir geri öner, evde ne var ne yok gitmiş.... 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Salı 03:30 Paylaş Salı 03:30 Dün itibarı ile kesinleşti. Petrol ofisi Bp nin Türkiyedeki Akaryakıt ve Terminal Operasyonlarını satın aldığını duyurdu 111 yıldır Ülkemizde Faaliyet gösteriyormuş. https://www.turkiyegazetesi.com.tr/ekonomi/bp-turkiyeden-tamamen-cekildi-anlasma-saglandi-kisseler-petrol-ofisine-devredildi-1072454?s=1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Salı 03:42 Paylaş Salı 03:42 (düzenlendi) Son 5 yılda surekli Mazot aldığım 4 Shell istasyonuda kapandı yada başka firmaya devretti. İzmir Bahçelievler Migros Shell şu an kapalı Köstence köprü PO oldu.Altındağ ve Şemikler Opet oldu Salı 03:57 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Salı 03:58 Paylaş Salı 03:58 Güle güle gitsinler. Ama petrol ofisi de yabancı. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 04:12 Paylaş Salı 04:12 Tabelalar da değişecek. PO olacak. PO’nun sahipleri de enteresan şirket. Dünyanın en büyük özel enerji şirketi deniyor Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Salı 04:30 Paylaş Salı 04:30 Avrupaya baktığımda istasyonların daha az bilinir markalar olduğunu görüyorum. Perakendecilikten çıkıyor çoğu. Çıksınlar 150 senedir müstemleke gibi kullanıyorlar. Benzini rafineriden alıp pompayla basacaksın. Bunun için shell olmana gerek yok. 5 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz Salı 06:57 Paylaş Salı 06:57 Hopi ile anlaşması vardı ve 9 yıldır BP den akaryakıt alıyordum. Bakalım Petrol Ofisi hopi ile anlaşacak mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 14:25 Paylaş Salı 14:25 Mehmet Göktürk yazdı: Güle güle gitsinler. Ama petrol ofisi de yabancı. pirinç? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Salı 14:35 Paylaş Salı 14:35 Nedense bpden yakıt alınca araç gürültülü ve çekişi düşük gibi geliyordu. (Fiestada) Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 18 saat önce Paylaş 18 saat önce 16 yıldır BP, shell, total vb den yakıt almıyordum. Total i Mehmetçik vakfı almış (güzel enerji) Total Energies olmuş görürsem alıyorum onun haricinde opet, aytemiz, Türkiye Petrolleri, Alpet alıyorum. Gülmeye gülmeye gitsinler.... Gidişleri olsunda dönüşleri olmasın. Yabancıların olanların hepsi gitsin inşallah. Beddua vaktim gelmiş 4 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Herkes gitsinler de gelmesinler diyor ama, hani yurtdışı yatırımcıya ihtiyacımız vardı? Bir de onlar da yakıtı sonuçta özelleştirilen Tüpraş'tan almıyorlar mıydı? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Sıcak parayı dışarı akıtan firmanın bize hayrı ne kölelikten başka içeride üretimi olmayan yakıtın satışını yapan firma gidebilir. Üreten lazım ülkeye kalkınmak için, al satcı değil 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Servet Aydın yazdı: al satcı değil Vergisini veriyor, istihdam sağlıyorsa, niye karşıyız? Diğer markalardan farkı ne? Bir tek kârı yurtiçinde değerlenmiyor. Diğerlerinin de bunu yapıp yapmadığını bilmiyoruz. Bu mantıkla, üretim yapmayan tüm araba markaları da satışları durdurup gitsinler ülkeden? Hiç kimse Apple kullanmasın, bilgisayarda ise daktiloya döneriz vallahi... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Hiçbir şey olmaz. Yatırım yapacak kiracı olmayacak. İstihdam sağlamak zaten devamlı oluyor. Kapanmıyor tesisler. Bugün bo yerine çabi petrolü tercih ederim. İşletme sahibi vatandaşım. yabancı şirketi ne kadar çok vergilerden muaf bi gör. Vestelin yaptığı telefonu tüm ülke kullansın sorun olmaz. Casper pc’yi tüm ülke kullansın sorun olmaz. Eşitlik olur. Büyümek için yabancı yatırımcı gelmesi ülkeyi bitirir. Ceketini alıp gittimi sap gibi kalınır. Üretip satacaksın 2 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Servet Aydın yazdı: Yatırım yapacak kiracı olmayacak. E yapmış işte? İstasyonlar kurmuş, araçlar almış, lojistiği kurmuş. Bunlarla beraber sattı sonuçta, isim hakkı devretmedi neticede. Servet Aydın yazdı: Vestelin yaptığı telefonu tüm ülke kullansın sorun olmaz. Casper pc’yi tüm ülke kullansın sorun olmaz. Vestel'in yaptığı telefonu tüm ülke kullanırsak, iyi olur bence de. Yarı yarıya görüşmeler azalır. Malum, alet çok performanslı değil, kenarda durur Casper da farklı değil. Bunlar sadece montaj yapıyor. Üretime dair bir şey yok. BP ile aynı kapıya çıkıyor. Hepsi al satçı. Çok yanlış düşünüyorsunuz bence. Servet Aydın yazdı: yabancı şirketi ne kadar çok vergilerden muaf bi gör. Bunu da ben değil, bi zahmet muaf tutan kanunları yazan hükümet(ler) düşünsün. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Sani Gerşon yazdı: Vestel'in yaptığı telefonu tüm ülke kullanırsak, iyi olur bence de. Yarı yarıya görüşmeler azalır. Malum, alet çok performanslı değil, 7 seneye yakın kullandık son pili şişip patlayana kadar, hiç kasmadı çatır çutur çalıştı en alt modeli idi aldığımda 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts