Mehmet Ozyurek 16 Kasım 2023 Paylaş 16 Kasım 2023 Allianz'dan bir duyuru aldım arkadaşlar. Faydanıza olacağını düşünüyorum. Değerli öğretmenlerimizin ‘Öğretmenler Günü’ kapsamında yanında olmak adına 15 Kasım-15 Aralık tarihlerinde Allianz Bireysel Sağlık 'Öğretmenler Günü Kampanyası'nı hayata geçiriyoruz. "Kampanyamız ile 1 ay boyunca bireysel TSS ve modüler sağlık sigortası yeni iş ürünlerimizde tüm indirimlere ek %10 indirim, poliçe kapsamındaki öğretmen ve sevdiklerine sağlanacaktır" 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Kasım 2023 Paylaş 16 Kasım 2023 Usta Öğreticiye geçerlimi bu indirim? TSS için soruyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Kasım 2023 Yazar Paylaş 16 Kasım 2023 Doğan Arşiray yazdı: Usta Öğreticiye geçerlimi bu indirim? TSS için soruyorum. Öğretmen diploması veya kimliği gerekir Ustam Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Kasım 2023 Paylaş 16 Kasım 2023 Az önce allianz meslek grubu indirimleri bölümüne baktım. "Öğretmen: %15 ( MEB’e bağlı öğretmen, müfettiş ve müfettiş yardımcıları için uygulanmakta olup sigortalının MEB’den öğretmen olduğuna dair belge veya kimlik kartı alınması gerekmektedir. Özel okulda veya dershanede öğretmenlik yapan kişiler için ise, özel okulda/dershanede öğretmen olduğuna dair yazı ve öğretmen diploması/ formasyon belgesi temin edebilmeleri durumunda öğretmen indirim uygulanabilmektedir.)" buradan yürüsek? ustalık burada değilmi? cımbızlasak yani? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Kasım 2023 Yazar Paylaş 16 Kasım 2023 Doğan Arşiray yazdı: Az önce allianz meslek grubu indirimleri bölümüne baktım. "Öğretmen: %15 ( MEB’e bağlı öğretmen, müfettiş ve müfettiş yardımcıları için uygulanmakta olup sigortalının MEB’den öğretmen olduğuna dair belge veya kimlik kartı alınması gerekmektedir. Özel okulda veya dershanede öğretmenlik yapan kişiler için ise, özel okulda/dershanede öğretmen olduğuna dair yazı ve öğretmen diploması/ formasyon belgesi temin edebilmeleri durumunda öğretmen indirim uygulanabilmektedir.)" buradan yürüsek? ustalık burada değilmi? cımbızlasak yani? I ıh Ama konu sen isen.. yaparızz bi güzellik.. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 16 Kasım 2023 Paylaş 16 Kasım 2023 (düzenlendi) Dün kaskomu yeniledim daha önce aldığım firma sigortaladım. com a yaptırdım full kasko dediklerinden muhafiyetsiz kasko terör sel dolu deprem yangın çalınma hepsinde full kapsıyor senede iki kere 15 gün araç 1000,000 imm ( yeterli diye bilerek yükseltmedim 250 tl fark ile 1250 oluyordu ) Yetkili servis orj parça orj cam çekici yardımı otel yardımı vs vs vs kampanyalı fiyat 5,500 tl + 350 tl yakıt yardımı , normalde fiayatı 8500 9000 den aşağı değil bu kaskonun , süper kasko olarak geçiyor 16 Kasım 2023 tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Kasım 2023 Paylaş 16 Kasım 2023 poliçelere fulun fulü takıları takıyorlar, ben mesela ya sınırsız imm ya de 2.5 milyn seçiyorum takılara bakmadan Yorum bağlantısı
Murat Gedik 16 Kasım 2023 Paylaş 16 Kasım 2023 Keşke kasko ve trafik sigortasına yapsalar bu indirimi. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Kasım 2023 Paylaş 16 Kasım 2023 27 Kasım ı bekleyimmi indirim olacak mı zts ks için 😊 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Kasım 2023 Yazar Paylaş 16 Kasım 2023 Murat Öngür yazdı: Dün kaskomu yeniledim daha önce aldığım firma sigortaladım. com a yaptırdım full kasko dediklerinden muhafiyetsiz kasko terör sel dolu deprem yangın çalınma hepsinde full kapsıyor senede iki kere 15 gün araç 1000,000 imm ( yeterli diye bilerek yükseltmedim 250 tl fark ile 1250 oluyordu ) Yetkili servis orj parça orj cam çekici yardımı otel yardımı vs vs vs kampanyalı fiyat 5,500 tl + 350 tl yakıt yardımı , normalde fiayatı 8500 9000 den aşağı değil bu kaskonun , süper kasko olarak geçiyor Bazı şeyleri daha kötü yapmadan daha ucuz yapmak mümkün değildir. Senin gördüklerin senin görmeni istedikleri kadardır. Bu sebeple 9000 lik poliçeyi 5500 e aldım diye böbürlenme Murat Sen kaç yıldır poliçe alıyorsun bilmiyorum ama ben 23 yıldır bu şirketlerin hepsinin içindeyim Metin Baloğlu yazdı: 27 Kasım ı bekleyimmi indirim olacak mı zts ks için 😊 Trafiği bulduğunuz an alın. Bekleme yapmayın Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Kasım 2023 Paylaş 16 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bazı şeyleri daha kötü yapmadan daha ucuz yapmak mümkün değildir. Senin gördüklerin senin görmeni istedikleri kadardır. Bu sebeple 9000 lik poliçeyi 5500 e aldım diye böbürlenme Murat Sen kaç yıldır poliçe alıyorsun bilmiyorum ama ben 23 yıldır bu şirketlerin hepsinin içindeyim Trafiği bulduğunuz an alın. Bekleme yapmayın Abey niye bekletiyon o zaman 😬 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 16 Kasım 2023 Paylaş 16 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bazı şeyleri daha kötü yapmadan daha ucuz yapmak mümkün değildir. Senin gördüklerin senin görmeni istedikleri kadardır. Bu sebeple 9000 lik poliçeyi 5500 e aldım diye böbürlenme Murat Sen kaç yıldır poliçe alıyorsun bilmiyorum ama ben 23 yıldır bu şirketlerin hepsinin içindeyim Trafiği bulduğunuz an alın. Bekleme yapmayın bende diyorum ki benim aldığım fiyata bu kadar kapsamlı sigorta alamazsın . zaten hasarsızlık indirimim vardı bir de üzerine onlar indirim yaptı .Benimde akrabam sigortacı normal sigorta yapan yerler ile büyük kuruluşlar arasında çok büyük indirim farkları var. O fiyata almak çok çok zor aynı koşullarda farklı firma aradı daha bugün 8,400 tl fiyat verdi. bu arada ben 20 yıldır kasko sıgorta yaptırıyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Kasım 2023 Paylaş 16 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bazı şeyleri daha kötü yapmadan daha ucuz yapmak mümkün değildir. Ferdinand Porsche mi söylemiş bunu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Kasım 2023 Yazar Paylaş 16 Kasım 2023 Murat Öngür yazdı: bende diyorum ki benim aldığım fiyata bu kadar kapsamlı sigorta alamazsın . zaten hasarsızlık indirimim vardı bir de üzerine onlar indirim yaptı .Benimde akrabam sigortacı normal sigorta yapan yerler ile büyük kuruluşlar arasında çok büyük indirim farkları var. O fiyata almak çok çok zor aynı koşullarda farklı firma aradı daha bugün 8,400 tl fiyat verdi. bu arada ben 20 yıldır kasko sıgorta yaptırıyorum Sektörün kar oranını biliyorum. Önce mantıklı mı diye bakarım. Söylediğin doğrudur. Ama mantıklı değil. 8400 lük poliçeyi 5500 e alamazsın. Yapacağı iskonto verdiği 350 liralık kupondan öteye geçemez. Bir şeyler almışsın. İçine de sindiyse. Hayırlı olsun Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Kasım 2023 Paylaş 16 Kasım 2023 Alyanz demeyin bana çoluğumu çocuğumu yedi doymadı 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 16 Kasım 2023 Paylaş 16 Kasım 2023 Mehmet abi rakamlar çok yüksek, Baba, Anne, 2 çocuk için çıkan rakamlar 25-30 bini gören firmalar var. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Kasım 2023 Yazar Paylaş 16 Kasım 2023 Ramazan Turan yazdı: Mehmet abi rakamlar çok yüksek, Baba, Anne, 2 çocuk için çıkan rakamlar 25-30 bini gören firmalar var. Yeni rakamlara alışmalıyız Geçen yıl 70 lira olan zeytini 225 e bulunca kaptım dün. 1 1 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 17 Kasım 2023 Paylaş 17 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Yeni rakamlara alışmalıyız Geçen yıl 70 lira olan zeytini 225 e bulunca kaptım dün. Aynen doğru bir söz. Geçen sene Anatkaya'dayken zeytinyeğının kilosunu 70 Tl den almıştım. Oradaki arkadaşlara sordum alayım diye 200Tl den başlıyor dediler. Her şey için minimum, geçen seneyi 3 ile çarpmak gerekir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts