İçeriğe Yönlendir

Osram H7 Led (Yeni Ürün)

İsmail Çetinn

Recommended Posts

İsmail Çetinn

Herkese merhabalar. Aracım golf 7 ve halojen farlı yani merceksiz. Malum aydınlatma bazen yetersiz geliyor. Mercek olayı olmadığı için halojen dışı uygulamaları sağlıklı ve mantıklı bulmuyorum. karşıdaki insanı kör ediyor resmen. Osram yeni bir ürün duyurdu. Halojen için Almanya'da onay almış bir led ampül. Ufuk çizgisi belirgin ve karşı tarafı rahatsız etmiyor imiş. İddia bu şekilde. Biraz araştırma yaptım ancak muayene veya verimlilikten emin değilim. Forumumuzda kullanan veya bilgisi olan var mı?

Resmi site linkini paylaşıyorum. 

https://www.osram.com.tr/ecat/NIGHT BREAKER H7-LED-LED lamps (street-legal)-Car lighting-Automotive/tr/en/GPS01_3401765/ZMP_4062000/

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Tasarımı nedeniyle ışığı dağıtmak zorunda. Düşük lümen ile piyasaya sürülmüş gereksiz pahalı ürün. Zaten günümüz oem led farlı bir çok araç göz alıyor. Bu da alacak mutlaka. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İsmail Çetinn

OEM tespitiniz çok doğru evet ben de bariz fark ediyorum. Sıfır araç ama bazen açıya göre 2-3 saniye görüş kaybı yaşatıyor.  Bu üründen de o zaman mucize beklenmez anladığım kadarıyla.

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık

Led ampül muayeneden geçiyor. Ama bu ürün yerine stark veya bevinsee marka alırsanız aynı paraya belkide daha ucuza daha işlevsel bir ürününüz olur.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Servet Aydın yazdı:

Tasarımı nedeniyle ışığı dağıtmak zorunda. Düşük lümen ile piyasaya sürülmüş gereksiz pahalı ürün. Zaten günümüz oem led farlı bir çok araç göz alıyor. Bu da alacak mutlaka. 

Oğuzkan Erışık yazdı:

Led ampül muayeneden geçiyor. Ama bu ürün yerine stark veya bevinsee marka alırsanız aynı paraya belkide daha ucuza daha işlevsel bir ürününüz olur.

Facebookta gördüm, kendinden mercekli bir tane var, kullananlar memnundu. 

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Murat Sahın yazdı:

Facebookta gördüm, kendinden mercekli bir tane var, kullananlar memnundu. 

Abi hikaye onlar ya. 0.5 inçlik mercek ne iş yapacak? Bir de farın içindeki şapkayı sökmen lazım onu kullanmak için.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Oğuzkan Erışık yazdı:

Abi hikaye onlar ya. 0.5 inçlik mercek ne iş yapacak? Bir de farın içindeki şapkayı sökmen lazım onu kullanmak için.

Doğru. Ufak ve işlevi zayıf. Osram led parasına mercek set var

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Bendekilerde led. Çok iyi aydınlatıyor Ancak far ayarını yükseltince göz alıyor uyarısını alıyorum maalesef. 

Yorum bağlantısı
İsmail Çetinn

Teşekkürler bilgiler için. İyi ki direk almamışım.

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Servet Aydın yazdı:

Doğru. Ufak ve işlevi zayıf. Osram led parasına mercek set var

Abi fiesta için benim de düşüncem var aslında. Farlar merceksiz.. Kısalar H7 uzunlar H15 olarak geçiyor. Olabilecek en makul ürün sence nedir? Amacım sadece daha makul aydınlatma, göz almadan, ceza yemeden kurtarmak istiyorum. Ama bilgim yok pek.

Ne önerirsin bu kardeşine 🙂

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Osram led parasına mercek set var

iknayım alayım bi set daha

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Oğuzkan Erışık yazdı:

C.tesi naapiyorsun? Ecumaster programım var :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Ü.Emre Kartal yazdı:

Abi fiesta için benim de düşüncem var aslında. Farlar merceksiz.. Kısalar H7 uzunlar H15 olarak geçiyor. Olabilecek en makul ürün sence nedir? Amacım sadece daha makul aydınlatma, göz almadan, ceza yemeden kurtarmak istiyorum. Ama bilgim yok pek.

Ne önerirsin bu kardeşine 🙂

Açık ara önde ürün ışık dağılımında. Halojen kadar derli toplu

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 436,15TL  50% İndirim | Anmingpu 2x Mi2 50W 8000LM H7 Led far lambaları H4 LED H7 H1 9005/HB3 9006/HB4 H8 H9 h11 Led sis lambası 6000K 12V otomatik far
https://a.aliexpress.com/_EvBX18v

Çağlar Bayur yazdı:

iknayım alayım bi set daha

Bi doy artık

Passat. Orjinal h7 ile linkteki led

IMAG1850_Original.jpeg

IMAG1852_Original.jpeg

IMAG1856_Original.jpeg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bir de bu var. Fena lamba. Mercek varsa muazzam ışığı

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 1.378,46TL  51% İndirim | 2 adet 360 derece kuvars tüp LED H7 H8 H1 H11 HB3 9005 HB4 9006 9012 H16 H16 H9 H10 100W 6500 kafa lambası ampulleri K araba
https://a.aliexpress.com/_EwXLNY1

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Orjinal h7

öğkkk ne o öyle kamyonet ampülü gibin, H4 candır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Çağlar Bayur yazdı:

Deli mavi h4 lazım bana

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Deli mavi h4 lazım bana

:wub: h11 olsun sisleri yaka yaka gezelim

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Servet Aydın yazdı:

Abi buna emin misin? CE'den onaylı bu ürün. Yol standartlarına uygun şu an resmi tek ürün.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Servet Aydın yazdı:

Deli mavi h4 lazım bana

küül blüü vardı..

Çağlar Bayur yazdı:

H4 herhalde gelmiş geçmiş en akıllı tasarım. Işığı en iyi değil tabi ayrı konu. 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Sani Gerşon yazdı:

Abi buna emin misin? CE'den onaylı bu ürün. Yol standartlarına uygun şu an resmi tek ürün.

Lümen değeri düşük. Yukarıda linki ve fotoları olan ürünlerin CE onayı alması için German imalatı olması kafi aslen. Kaldı ki Leon başta olmak üzere Audi A4’ün sinyal fren aydınlatma tasarımına onay veren kör kişiyi tebrik ederim

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Audi A4’ün sinyal fren aydınlatma tasarımına onay veren kör kişiyi tebrik ederim

kitap yazılır buna ama satmaz fazla gerçek içeriyor

Alpay Sumer yazdı:

ge megalight 150 kullanıyorum.. Cok memnunum acıkcası.. 

ilk serisi şahane idi bedaya kalite

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Servet Aydın yazdı:

Açık ara önde ürün ışık dağılımında. Halojen kadar derli toplu

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 436,15TL  50% İndirim | Anmingpu 2x Mi2 50W 8000LM H7 Led far lambaları H4 LED H7 H1 9005/HB3 9006/HB4 H8 H9 h11 Led sis lambası 6000K 12V otomatik far
https://a.aliexpress.com/_EvBX18v

Bi doy artık

Passat. Orjinal h7 ile linkteki led

IMAG1850_Original.jpeg

IMAG1852_Original.jpeg

IMAG1856_Original.jpeg

Bundan mı kullanıyorsun abi sen?

Zaferle bana 1er adet sipariş ettim şimdi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...