Ahmet Karslıoğlu 14 Kasım 2023 Paylaş 14 Kasım 2023 İyi akşamlar tata indica 1.4 kullanan abilerim varmı yada duyumlarınız ne yönde yardımcı olur musunuz aracın model yüksek klima abs gibi özellikleri var ama fiyatlar baya uygun Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 14 Kasım 2023 Paylaş 14 Kasım 2023 Bulaşmayın. Ben ettim bi hata, ocağıma incir ağacı dikti. Tata'nın alınacak tek modeli Tata Vista'dır. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 15 Kasım 2023 Paylaş 15 Kasım 2023 (düzenlendi) Bahsettiğiniz aracın sw olanı bir arkadaşta vardı, hep parça ve usta sorunu yaşadı. Aracın kendisi belki iyidir, bilemiyorum ama yapılan tamiratlar ve tadilatlar hep uydurmasyon yapıldığı için araçlar hep yıkık durumda. Ahmet Çalışkan yazdı: Bulaşmayın. Ben ettim bi hata, ocağıma incir ağacı dikti. Tata'nın alınacak tek modeli Tata Vista'dır. Genişlet Almadan konu açıp alayım mı deseydin alma derdik. Kendi düşen Bu arada sen neyse ki satabildin. Piyasa öyle bir noktada ki satsan satılmaz da şimdi... 15 Kasım 2023 tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eren Yavuz 15 Kasım 2023 Paylaş 15 Kasım 2023 parçaları zor bulunduğundan fiyatları pahalı diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 15 Kasım 2023 Paylaş 15 Kasım 2023 Acemiliğimi atayım diye alan bir tanıdığım çok yolda kalıyordu. İlk fırsatta elden çıkarıp Clio almıştı. Pardon bahsettiğim tata indigo idi. Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 15 Kasım 2023 Paylaş 15 Kasım 2023 Murat Sahın yazdı: Bahsettiğiniz aracın sw olanı bir arkadaşta vardı, hep parça ve usta sorunu yaşadı. Aracın kendisi belki iyidir, bilemiyorum ama yapılan tamiratlar ve tadilatlar hep uydurmasyon yapıldığı için araçlar hep yıkık durumda. Almadan konu açıp alayım mı deseydin alma derdik. Kendi düşen Bu arada sen neyse ki satabildin. Piyasa öyle bir noktada ki satsan satılmaz da şimdi... Genişlet Yok benim akli sorunlarım var sordum "almayın" denildi ama aldım ayrıca satamadım da. Kaza yapıp hurdaya vermiştim. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Karslıoğlu 15 Kasım 2023 Yazar Paylaş 15 Kasım 2023 Ahmet Çalışkan yazdı: Yok benim akli sorunlarım var sordum "almayın" denildi ama aldım ayrıca satamadım da. Kaza yapıp hurdaya vermiştim. Genişlet O derece mi abi ya ondan mı fiyatlar bu denli ucuz Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 15 Kasım 2023 Paylaş 15 Kasım 2023 Usta bakmaz, parça zor bulunur, ikidebir yolda bırakır, köyde biri kamyonet modelini aldı, eşi çoluk çocuk 2 defa yolda kalınca çay parası yatsın benzin döküp yakacağım diyordu. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2023 Paylaş 15 Kasım 2023 segmentinde piyasaya göre ucuzsa, hiçbir satıcı enayi değildir ... altın kural 1 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 15 Kasım 2023 Paylaş 15 Kasım 2023 En başta yedek parça sıkıntısı yaşarsınız sonra usta aynı bütçeden başka araçlar daha mantıklı Yorum bağlantısı
Recommended Posts