Murat Öngür 14 Kasım 2023 Paylaş 14 Kasım 2023 Merhaba iki sene önce led ampuller de muayenede sorun olmuyordu şuan hala aynımı led ampuller muayene den geçiyor mu ? Yorum bağlantısı
Cem Işık 14 Kasım 2023 Paylaş 14 Kasım 2023 Hafif kusur şeklinde geçiyor muayeneden. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 14 Kasım 2023 Yazar Paylaş 14 Kasım 2023 Aydın Akdeniz yazdı: geçen hafta girdim sorunsuz geçtim Led ler ile mi ? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Kasım 2023 Paylaş 14 Kasım 2023 karda yağmurda aydınlatan gerçek halojen ampül ağır kusur 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Kasım 2023 Paylaş 14 Kasım 2023 uzun farda ve sislerde 4300K led ampuller kusursuz geçti. Çağlar Bayur yazdı: karda yağmurda aydınlatan gerçek halojen ampül ağır kusur sen onu h11 40watt halojenlere söylesene deliganlı? 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 14 Kasım 2023 Yazar Paylaş 14 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: karda yağmurda aydınlatan gerçek halojen ampül ağır kusur Bende kısalarda 360 derece denilen led ler den var baya iyi bir şey , çok çok aşırı yağmur yağmadığı sürece çok iyi aydınlatıyor , uzunlarda klasik iki yönlü led ler var , uzunlarda mercek olmadığı için şimşek etkisi yapıyor bir den bire yakınca uzun yolda çok iyi iş görüyor Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 14 Kasım 2023 Paylaş 14 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: karda yağmurda aydınlatan gerçek halojen ampül ağır kusur Focusun halojenlerini ciddi beğeniyorum, çizgisi iyi aydınlatması iyi. Ama yağmur yağınca özellikle kötü asfalt ve yol çizgisi eskiyse hiç bir şey görünmüyor. Zamanında gece vakti yağmurlu havada antalyadan afyona dönüyordum burdur üzeri çubuk belini çıkarken bi mercedesin ledinin peşine takıldım. Kendi farlarımla yolu seçemiyordum Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Kasım 2023 Paylaş 14 Kasım 2023 Görkem Karakaş yazdı: Focusun halojenlerini ciddi beğeniyorum, çizgisi iyi aydınlatması iyi. Ama yağmur yağınca özellikle kötü asfalt ve yol çizgisi eskiyse hiç bir şey görünmüyor. Zamanında gece vakti yağmurlu havada antalyadan afyona dönüyordum burdur üzeri çubuk belini çıkarken bi mercedesin ledinin peşine takıldım. Kendi farlarımla yolu seçemiyordum Sizdeki focus'un halojenleri ayarı yapılınca gerçekten çok iyi. Eğer ki düzgün de bir ampul kullanılırsa memnuniyetsizlik olmayacaktır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Kasım 2023 Paylaş 14 Kasım 2023 Görkem Karakaş yazdı: Ama yağmur yağınca özellikle kötü asfalt ve yol çizgisi eskiyse hiç bir şey görünmüyor. led ile daha beter görünmez olur o havalarda, fazla beyaz göz de yorar 2 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 14 Kasım 2023 Paylaş 14 Kasım 2023 Sani Gerşon yazdı: Sizdeki focus'un halojenleri ayarı yapılınca gerçekten çok iyi. Eğer ki düzgün de bir ampul kullanılırsa memnuniyetsizlik olmayacaktır. Orjinal abi zaten 18 yıllık ampul, performansı düşmüştür illaki, bugün ampülleri değiştirecek olsam tekrar halojen alırmıyım onu bilmiyorum Inwells xtreme plus led alırım, göz almayan uzun ömürlü bir led olduğunu biliyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Kasım 2023 Paylaş 14 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: karda yağmurda aydınlatan gerçek halojen ampül ağır kusur sarı led sislerim var. kışın muayenede anlayacağız bakalım ne oluyor. Diğerleri normal. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 Kasım 2023 Paylaş 14 Kasım 2023 Görkem Karakaş yazdı: Orjinal abi zaten 18 yıllık ampul, performansı düşmüştür illaki, bugün ampülleri değiştirecek olsam tekrar halojen alırmıyım onu bilmiyorum Inwells xtreme plus led alırım, göz almayan uzun ömürlü bir led olduğunu biliyorum. Osram nb limited laser mükemmel. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Kasım 2023 Paylaş 14 Kasım 2023 Mehmet Göktürk yazdı: sarı led sislerim var. kışın muayenede anlayacağız bakalım ne oluyor. Diğerleri normal. başı çekin biz de takalım sarıları Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Kasım 2023 Paylaş 14 Kasım 2023 Görkem Karakaş yazdı: Inwells xtreme plus led alırım, göz almayan uzun ömürlü bir led olduğunu biliyorum. Osram'ın yeni led'leri çıktı. Onlara da göz atın bence. Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 Kasım 2023 Paylaş 14 Kasım 2023 Görkem Karakaş yazdı: Focusun halojenlerini ciddi beğeniyorum, çizgisi iyi aydınlatması iyi. Ama yağmur yağınca özellikle kötü asfalt ve yol çizgisi eskiyse hiç bir şey En iyi Focus 1 aydınlatıyor Visteon gayet güzel iş çıkarmış, F3 halojen en vasat açısı dar. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 15 Kasım 2023 Yazar Paylaş 15 Kasım 2023 Sani Gerşon yazdı: Osram'ın yeni led'leri çıktı. Onlara da göz atın bence. bildiğin sarı renk veriyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Kasım 2023 Paylaş 15 Kasım 2023 Murat Öngür yazdı: bildiğin sarı renk veriyor Tabi, amaç aydınlatmak olduğu için, normaldir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts